Mamici casnice (59)
Raspunsuri - Pagina 9
andora spune:
Miha ai venit? Wowwwww ce ciuda im e ca n-am fost si euuuuuuu....dar macar ma consolez cu gandul ca daca veneam azi oricum nu va mai gaseam daca spui ca ai plecat la 10......ufffffff.Vorba Danei, dar de la 10 pana acum? Ce peripetii ati avut? Sper ca sunteti bine si tu si cretulina scumpa Mariuca....
Miha ce frumos....la Putna.... sa pui sa vad si eu ca n-am fost.....
Hai, astept pozele si barfele, vreau desfasuratorul pe minute cu ce ati facut sa stii!
Flavia hihi tu tot cu musafirii..... lasa ca acum noaptea macar sunteti singurei.... Sara ce face?
Andreea mai chiar ca ghinion.... sanatate sa te refaci bine si sanatate lui Alexut, nepoata-mea folosea Tantum Verde de-ala cu pompita si stiu ca e f bun chiar avea efect..e bun si la rosu-n gat? Merge si la beebi de aproape doi ani?
georgi mai felicitari cu enorma intarziere, de fapt stiam eu ca o sa fie super ok ca doar eu am facut vrajile cu manuta mea, asa ca pupic dulce!!!
Oops, ma grabesc acum ca maraie mataita mea... va pup si vreau sa cetesc despre zmoeciuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Danelutza spune:
... nici macar n-atzi bagat de seama ca lipsesc
Lunna ma vazushi dar eu dormeam la ora aia
Cuscra eram vecina de birou cu verishorul lui Savoaia care spui tu, pe astia nu-i cunosc, de fapt eu imi cunosc doar vecinii din perete, ca la bloc
Georgi tzi-a trecut, daca nu, uite aici sa nu mai fii bolnavioara
Andreea si tzie sa-tzi treaca ochiul si pentru baietzelul bolnavior.
Andora te-am vazut, dar tu scrii numai noaptea sau n-am vazut eu bine
Mirela sa-tzi traiasca laptopul,. sa_l butonezi sanatoasa
Dana ch ma vezi ?! sint aici, tu esti ?
Mona B bine-ai revenit printre noi, nu eram pe vremea ta aici, dar intre timp daca vezi bine s-a marit gashca
Flavia am pricipit la care mosafiri te-ai referit, ca si ailaltzi tot adevaratzi erau, dar vin in fiecare luna.
Maria2mami hai baga povesti si poze.
Svetlana ai ajuns acasuca, ce-tzi face burtica ?
Originally posted by georgi75
Hai feteeeee...hai....povestiti ca mor aci de nerabdare.
De ce ati facut atat de mult pe drum?[/i]
Mey, pai s-a mai oprit pe drum, ca tre'sa recupereze timpul pierdut fara soatza.
In jeneral va dau pupici dulci la toate ... am vrut sa scriu numele la toate, dar sintem muuulllttteeeee
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
maria2mami spune:
Asaaaaaaa...pai sa povestim.... ca si asa nu imi este somn, porcusorul pe nume Maria sforaie demult.
Vineri de dimineata am plecat la drum ...am ajuns cu bine in brasov si ne-am invartit prin oras pana am reusim sa ajungem la autogara sa luam RATA catre Moeciu....parca mergeam la bunica la arad....drumul a fost super, obositor, foooarte cal...deaia NU ne-am luat nici haine groase si muuuuuuulte cu noi, am zis ca daca in buc au fost 38-40 de grade...asa va fi si acolo...dar ne-am inselat.
Am ajuns la moeciu de jos si l-am asteptat pe Robert (colegu' lu' Dana banana) sa vina sa ne culeaga de pe drum....si a ajuns...eram asa fericita ca in sfarsit ne vom vedea si vom petrece si vom vooooooooooooorbii ca intre fete.....ca ne-am tocit degetele atata timp pe tastatura.
Primii au ajuns Ainuta cu Alexa grasuta si cu colegu' Ionut, apoi Cami & family si Dana & family....si noi.
Vila e oki dar coana bangala!!!
Le las pe fete sa detalieze.....oricum regretam si nu vom mai recomanda nimanui aceasta locatie.....a fost bine ca ne-am inteles intre noi...asta a fost tot ce a contat!
Nu mi-a venit sa cred ca era cu noi Camiii si Robiii si Maia si Colegu' Petre si Alinuta cu Alexa si cu
Colegu' Ionut si Dana banana cu ALEXANDRA DIACONESCU si colegu' Robert.......parca eram in vis....si uite ca pana la urma ne-am intalnit.........a ploaut , a fulgerat, a tunat, au fost innunatii si pana la urma " CEI MAI BUNI AU FOST IMPREUNA SI AU INVINS" !!!
Dupa faimoasele gratare facute de baieti si frigaruile alinutei si dupa sosul cu smantana , rosie coapta si usturoi "made maria2mami&tati" , dupa bericica si vin si sprit si tuica si suculete........seara ne-am retras spre camere sa spalam porcusorii pe care nu mai aveam cu ce sa ii schimbam ...din lipsa de hainute .
Daca aveai nevoie de ceva ..........gaseai la Alinuta ace, pansamente, medicamente, sosete, ulei, otet, sare, zahar miere..............de toate frateeeeeee!
Vremea a fost frumoasa vineri...destul de cald...si apoi sa pus pe ploaie noaptea...si a tot plouat si a plouat...dar asta nu ne-a impiedicat sa ne distram, sa ne plimbam sa ajungem la Bran si prin imprejurimi.
Azi-noapte la ora tarzieeeeeee aveam petrecere de mamicicasnice si denaturate cu copiii pe holul vilei....in timp ce baietii erau la meci fetele isi puneau moate sa fie frumoase ca printesele de la ran............deci nu mai vreau povesti cu printese never ever
Daca vreodata aveti nevoie de o povestitoare Dana banana e ceea mai indicata...le stie pe toate simple, vechi, amestecate, inventate, are rabdare cu copii
Specialitate ei.....POVESTI CU PRINTESE
Alinuta cea mai calma si calda fiinta pe care am intalnit-o, a bibilit-o pe Alexa...si ne-a gazduit in masinuta ei si ne-a daruit o pereche de ciorapei roz....pt ca ai nostriii erau fleasca si mami denaturata ce sunt nu mai aveam altii
Cami este exact ca in poze, o femeie model, o mama EXCEPTIONALA, o prietena MINUNATA si are o familie perfecta (si cu asta am zis esentialul)
Dupa excursia la brande sambata...azi era planificata o mica-mica excursie la peles...dar nu am reusit sa ajungem!!! Am plecat de dimineata de la vila (pe la 10.30) si la nici 15 min de mers cu masina, din cauza caderilor de teren si a ploii pe sosea erau ffff multi bolovani..... asa ca masinuta lu dana a suferit un mic accident. Sa spart baia de ulei si nu sa mai putut pleca la drum......si de aici toata aventura........
Am asteptat aproape 3 ore in cheile gradistei sa vina un amarat de politist sa constate ce se intamplase sa-i dea o amarata de foaie ce-i trebuia la asigurare...si uite asa cu copii infometati cu Dana nervoasa....dar care le zicea copiilor povesti in masina sa nu se plitisesca pt ca eram intr-o curba periculoasa si langa rau si nu aveam cum sa-i lasam afara........alexa plangea de mama focului, maria nu mai avea nici ea rabdare...nici o masina de bucuresti nu a oprit macar sa ne intrebe daca am patit ceva, mai ales ca ne-au vazut cu copii in brate......si intr-un final a venit si nea' politistu' lu' peste' la constatare si asa am reusit in final sa plecam si sa urnim masina din loc sa o ducem la un restaurant in parcare in apropiere si sa asteptam sa vina sa o trecteze.
Am intrat sa papam ca eram LESINATI de foaame in 3 ore jum au ajuns baietii de la bucuresti sa tracteze masina, colegu lu dana impreuna cu colegu meu si bagajele au plecat cu masinuta stricata si noi ........eu cu maria impreuna cu alinuta si familia si dana banana impreuna cu alexandra si cu cami.
Am reusit sa ajungem la Sinaia in gara, eu cu maria si dana cu alexa am plecat cu trenul spre bucuresti si ne-a pupat si ne-am facut cu mana si au alergat dupa tren si ne-a parut enorm de rau ca ne despartim.
In tren nu putea sa ne mearga bine.....sa defectat locomotiva aproape de bucuresti, am stat in camp aproape 30 min, fetele erau murdare, plictisite, obosite.........intr-un final am ajuns acasa. la 20.40!
Cami a mai ramas o noapte inSinaia sa vada copii maine Pelesul si apoi se intreapta spre buzau........si cat de curand vor venii in bucuresti......
Mai am multe de zis dar pic de somn.........va las sa va delectati cu bozele de la semnatura si vb maine
Just..... Maria
mariussimiuc spune:
Cuscra,eu am vazut ca lipsesti,dar stiam ca esti bagata pan' la coate la sortat de subecte si n-am vrut sa te bulversez.
Georgi,sanatate multa!
La fel si tie Andreea!
Mirela,bine ai revenit.Dar sa stii ca tre sa dai o ca sa te tina noul laptop.
Mey,Miha a recuperat oareshce chestii pe drum ,dar acum unde este?
maria2mami spune:
Andreea pup pe Aki ...sanatate multa.......Andora aseara eram la petrecere cand te-ai conversat cu Alinuta
Noi stim tot...aflam tot raportam tot... !!!
Just..... Maria
mariussimiuc spune:
Miha,super poze.N-am terminat.Inca ma delectez si...[ala zburlit care se trage de par]
georgi75 spune:
Aoleu feteloooor...ce aventuri...
Da' lasa ca va veti aminti cu placere mai tarziu.Io daca eram cu voi nush ce faceam.Imi veneau crizele rau pe politistul lui peste.
Si copiii imi inchipui ce s-au plictisit sa astepte atat
Dar una peste alta, v-ati intalnit si asta e cel mai important.Am devorat bozeleeeeee...
Iar va multumesc de pupici si de urari.Ma simt foarte bine acum.Maine dau o fuga cu Stef la doctor ca e tot mucioasa si nu-mi place deloc.Sa vedem cum doarme la noapte ca ultimele nopti...
In rest, toate bune si frumoase.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
maria2mami spune:
...ala zburlit care se trage de par........???adica cine?
Miha am mancat niste papanasiiiiiii cu gem de visine si smantana si niste clatite..........mamaaaaaaaaaaaaa bune rau...asa m-am facut
Just..... Maria