Mamici casnice (59)
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
Miha,poza asta e super rau de tot!!
mariussimiuc spune:
quote:Adica io!! As fi avut nevoie de un emoticon!
Originally posted by maria2mami
...ala zburlit care se trage de par........???adica cine?
quote:
Miha am mancat niste papanasiiiiiii cu gem de visine si smantana si niste clatite..........mamaaaaaaaaaaaaa bune rau...asa m-am facut
andora spune:
baiiiiiiiiiiiiiiiii eu stau aici si mor de ciudaaaaaaaaaaaaaaa...nu e corect, ce, eu de ce nu am fost acolo?
No comments, am citit cu sufletul la gura povestea de la Moeciu, naspa ca au fost si momente uratele dar cele frumoase le eclipseaza 99,99%....
bai cema oftic, ptiu, nu putea finul sa-si serbeze ziua vineri..offff dar lasa ca ma revansez eu..hai ca ma bag iar la poze ca nu leam vazut ope toate va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup!!!!!!!!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Mona_B spune:
Flavia, e socrul meu la noi si se ocupa foarte bine de Vladi.
Iar asta mic e zburdalnic nevoie mare si-i umbla gurita toata ziua.
CRISMIR spune:
MIHA super pozele de la Moeciu...cat despre peripetii,hmmmmmmm,bine ca s-au terminat cu bine,nasol ca femeia aia nu a fost ok...insa ce fain ca v-ati intalnit si ati stat de povesti,si gratarele...ce super erati in poze,m-a apucat ca nu am putut fi si eu acolo,sigur veneam ca pt mine era si aproape...hahaha,m-am distrat putin ca nu ai avut ce trebuia la tine,fara suparare dar cam asa fac bucurestenii,au impresia ca si la munte e tot cald ca la ei...noi ne amuzam foarte des ca si in Poiana Bv veneau foarte des in sandale cu toc vara,si urcau in Postavar(pe munte),si acolo e rece,si abia umblau si dardaiau de frig...oricum bine ca a avut cineva schimburi
GEORGI eu am cam sarit peste ultimele capitole ca nu am avut timp sa citesc,asa ca va rog ziceti-mi si mie ce ai patit?....iti doresc si eu sanatate dar nu stiu de ce...si cu titularizarea care e faza?
MIHA(cu Robertica) dau si ,ca sunt tare vesela ca am unul nou...sa ma tin muuuult!!!
FLAVIA si cum a fost in Grecia,ai fost sau nu?...scuze dar sunt cam cu ...parca plecasei la inceputul lunii?!!!
Un mare si pt DANELUTZA si multam si tie la fel!
Hai ca pe toata lumea si ne auzim mai tarziu,ma duc sa ma mai uit la poze!!!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
andora spune:
Chiar Flavia cum fuse in Grecia? Ca si eu am pierdut sosirea hihihi..... si cum d e nu ai fost la Moeciuuuu?
mai eu acum am temenat pozele... superrrrrrrrrrrrrbeeeeee!!!! Sunteti niste scumpe cu toatele si cred ca a fost ff frumos.... Mariuca e o figura si jumatate, haioasa foc de-ti vbine s-o papi, Maia o aevarata domnisoara frumoasa... Robi o sa devina mare smecher duopa figura hihihi.. Alexandra Diaconescu hehe printesa adevarata iar Alexuta......offf ce ma seamana cu gogoasa mea, asa mi se pare, e o dulce foc, ced ca-i rupeam obrajorii dac=o vedeam....
Iar mamicile niste frumoase..... noroc ca n0am ajuyns ca intre atatea suple daca aparea grasana de Andora va ingrozeati . Acum serios,... Alinuta eu sper sa ne vedem la mare vineri sau sambata, hotelul nostru e vis=-a-vis de Prichindel din neptun... asa ca daca aveti drum la parculd e distractii (sau ec-o mai fi pe acolo) hop si noi. iar cu cami si cu bucurestencele sper cat de curand sa ma intelnesc macar 10 minutele.....Naspa cu ultima faza cu pana pe autostrada.... am avzut in poze ca era un drum in sus in spate spre padure..de ce nu v-ati dus acolo cu copiii...cred ca a fost cam aiurea 3 ore.... dar lasa ca v-ati cunoscut mai bine asa
Va pup..... ma culc cu regretul in suflet.vorba Mirelei acus dau apa la soricei si eu... cred ca si gogoasa ar fi fost fericita intre atatia copilasi frumosi... asta e
Aveti grija de voi, sanatate udne e cazul si vise frumoase
PS" pup dulce Danelutza & printesa si Mona & printul... si pe toate absentele
PPS; bai am innebunit la ora asta m-am uitat la pozele din Grecia ale Flaviei..superbe Flavia bravo voua ca ati ajuns acolo pupic!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
CRISMIR spune:
ANDREEA dar unde ai vazut tu pozele Flaviei din Grecia?..ca eu am cautat si nu am gasit...a,si distractie placuta la mare,ii va place sigur PUIUTEI
si o saptamana usoara va doresc la toate!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
georgi75 spune:
Neatza.Poftiti la cafeluta
Io sunt matinala ca m-am trezit sa-mi iau medicamentul si dupa ce i-am servit lapticul Stefaniei, mi l-a servit ea drept in arcada dreapta.Sper sa nu se innegreasca.Va zice lumea ca mi-a tras colegul vreuna.
In rest, mi-e mai bine.
Crismir cred ca ma pandea o raceala ceva, ca incepuse febra, dureri musculare si toate cele.Am bagat medicamente la greu si vad ca acum imi e bine.
Cat despre titularizare, e vorba de examenul pentru catedra in invatamant.Sunt profa de engleza si tre sa dau examen pentru catedra la scoala.Asa dam in fiecare an ca nu-s posturi scoase pe mai mult de un an.Cel putin la mine in oras nu sunt.Anul asta examen, la anul iar...si tot asa....
Andora mersic de vraji.S-au prins ca am reusit sa-l dau pe-al meu.Acum mai baga 2 - 3 sa-mi si gasesc altul pe placul meu.Si frumos, si ieftin.Nu-s deloc pretentioasa, nu?
Va pe toate si mai intru cat e Stef prin zona ca oricum nu ma lasa sa invat.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
andreea_tx spune:
buna dimineata.azi suntem bine si eu si Aki.
waw miha prin ce peripetii a-ti trecut.dar totusi ramaneti cu amintiri plakute.