Mamici casnice (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fructuoasa daaaaa?
Dana merci d urare dar treaba e cam gri. Noi am ajuns acasa pe la 23 morti de oboseala si concluzia e ca nu mai mergem maine la Moeciu ca ma si ploua si nu ne-am revenit nici cu somnul nici cu nimic.... nici lucrurile de al tara nu le-am spalat, zici ca suntem zombie..si nici cu Alina nu am reusit sa vb sa intrb cum e vremea.. Ma consolez cu ideea ca vara asta musai sa ma vaz cu bucurestencele, cu Alina cred ca mavad la mare ca merge si ea sapt asta parca, cu Cami am vorbitara noi odata ca daca vine in buc nu ratam intalneala....asta e, eu visam la un gratarel la tanti Bangala dar in starea de acum nici tastele nu le nimeesc, iar fetele maimne pleaca inapoi.....uffff.

Lunna ai ma zi cum va jucarati?

Nu stiu ce sa mai zic, nu mai poci de soomn...... plec... paaa.....

PS" Mai dar de Cami ce mai stiti? E ok? Cred ca are treaba cu vizitarea rubedeniilor... hihi oare le-a placut copiilor cu trenul la Romanica? mama ce ciuda mi-e ca nu sunt la Moeciuuuuuuuu

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare fetelor!
Am lipsit 10 zile ca nu am avut laptop,s-a virusat intr-o seara si mort a fost...acum am unul nou.
Nu am apucat sa citesc din urma,dar am sa recuperez eu...mi-ati lipsit tare mult...sper ca toata lumea e ok..fetele sunt la Moeciu...abia astept sa vad ce ne povestesc la intoarcere!

Hai ca va si va doresc un weekend placut!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

am revenit si eu dupa o absenta motivata ca ma fost operata la un ochi si nu am putut scrie pe calc.in ziua cand am spalat covorul in momentul cand l-am intins pe sarma m-am bagat pe sub el sa-l asez mai bine si se pare ca mi-a cazut ceva metalic in ochi ceva care s-a infipt in cornee.am stat asa vreo doua zile ca nu stiam ce am eu credeam ca e de la praf sau altceva si pana la urma am ajuns la spital ca nu mai reziatam si asa mi-a descoperit buba.

Alex a facut o stomatita si nu manca nika,cred ca de aceea a si facut febra aia acum cateva zile fara alte simnptome.i-am luat tantum verde solutie si ii dau in gurita ca altceva nu suporta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salut fetele!

Ce ghinion pe tine mai Andreea,eu iti doresc sa te faci bine cat mai curand!Sa stii ca e posibil ca Alex sa fi facut febra de la asta,eu asa am patit cu Ana si pediatra ne-a dat antibiotic pt ca nu-i trecea febra.Stiu ca mai este bine sa-l dai si cu zahar pudra prin gurita,el e mare si ar trebui sa inteleaga,e normal sa nu-ti manance mancare,a mea a baut numai lapte in acea perioada.Inca o data multa sanatate la amandoi!

In rest vad ca pe aici cam bate vantul !Toata lumea petrece!

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari casnicute.
Ma simt si io mai bine.Am dat-o pe antibiotic ca nu mai tinea.
Mersic de urari.se pare ca au avut efect.
Si noi am fost la un chef aseara, a mai si plouat putin dar pana la urma am putut face gratarul( am fost la cineva la curte).
Eu o sa o mai raresc cu DC-ul ca deja se apropie titularizarea cu pasi repezi.Pe 18 iulie.Dupa aceea, program de voie pana la 1 septembrie.
Va in .

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Acum mi-au plecat si mie musafirii (aia adevarati:) si abia astept sa ma odihnesc un pic, zilele astea am avut un program tare aglomerat, vineri dupa-amiaza cu prietenii la concert, apoi pana la 1 noaptea la restaurant, sambata la munte (cu ploaie cu tot:0, azi cu musafiri...
De data asta m-am bucurat ca trece wk, abia astept o saptamana linistita

Bine ai revenit Mona, felicitari pt job. Nu conteaza ca nu mai esti casnica, oricum esti de-a noastra, "fosta casnica", e ok asa?:)
Ce mai face Vladut, cred ca deja e marisor. Cum te descurci cu el si cu serviciul?

Andreea dragii de voi, meritati o vacanta, va doresc distractie placuta la mare.
De Alinuta nu mai stiu nimic, cred ca a fost ocupata in ultima vreme, da revine in forta dupa concediu:)
Cand vin si eu in capitala nu scapati de mine bucurestencelor, musai sa ne vedem ca asa nu se mai poate:)

Oare unde-s Lucia, Ioana...? Poate maine se intoarce si Svetlana sa ne spuna ce face burtica.

Ralucutza daca folosesti aceeasi formula de lapte (adik aceeasi firma cred ca poti incerca o data sa ii dai putin, apoi treci pe portie intreaga k nu-i mare diferenta.

Adriana vazui mesajele dar seara tarziu, n-am avut timp zilele astea de nimik, da recuperam noi:) Nu ti-am scris pe mess sa nu iti deranjez sotul de la treaba:)

Georgi bafta cu examenele, mai am un prieten oltean care are treaba cu titularizarea asa k va tin pumnii la amandoi:)

andreea_tx ce ghinion pe capul vostru, sa speram ca trece repede, bine ca n-a fost mai rau. Acum cum va simtiti?

Mirela si voi aveti virusi pe acolo?:) Bine ca te-ai facut cu un lap. nou, spor la scris de acum:)

k a venit cineva la mine si tre sa

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Heloooooooooo, cred ca am ajuns prima acasaaaaa , plecati de azi dimineata din Moeciu de la 10....si am intrat in casa la 9 fara 20.

Offfffffffffff, cate peripetii, cate frumuseti si ce bine ne-am distrat...o adevarata familie.

Revenim imediat cu barfe, poze, povestiri despre peripetii....

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna la toata lumea

asa mult a-ti facut? ori a-ti mai oprit pe altundeva?

astept cu nerabdare sa ne povestesti cum a fost,poate ajung si celelalte casnicute intre timp.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Hai feteeeee...hai....povestiti ca mor aci de nerabdare.
De ce ati facut atat de mult pe drum?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Ce fac fetele cucuietele?
Eu ma chinui cu niste poze,dar nu de la Moenciu. De la Putna.Sper sa la pot pune pana la urma.

Va pup

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput