Mamici de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Bach era cel mai mic din cei 8 copii ai familiei si apoi la randul lui a avut 7 copii cu prima sotie si 13 cu a 2-a. Si-a avut timp si de cariera...el...ca nevestele, nu prea cred!

Eloise 24 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Ralu sa stii ca asa e,am o soacra de nota 20 (asta probabil ca nu stam cu ea,dar nu cred ca e una care face probleme)e buna rau,la inceput a avut si ea reticente cand i-a spus Ste ca sta cu o romanca (parerea pe care si-au facut-o cam toti de romance),dar cand a vazut ce fel de om sunt,si cand intradevar m-a cunoscut e in stare sa-mi dea totul plus ca intotdeauna am eu dreptate si nu Ste.Iar acum de cand cu bebe,i-a facut de toate,plus ca a ramas sa-i faca lenjerii pat,plapumioara,etc (e croitoreasa dar stie foarte bine sa lucreze si cu andrele si croseta)
Nu am inca pozele cu caruciorul,scunul masina,scaunul masa,leganusul,pufoaica,patutul.Dar o sa va trimit un link sa va faceti o idee pana ajung ale noastre http://www.bebeconfort.com/ va duce-ti pe italiano,si apoi pe cel Trophy bleu sa vedeti cate face si cum se strange.
Pufymic am trimis niste poze la noi pe m-ail cu burtica si Ste te rog cand ai timp sa le pui aici in album.Multumesc frumos.

Io26+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ionica n-am nimic cu romii care sunt corecti si cinstiti. Cu ceilalti in schimb ..am..din pacate. Si nimeni nu-mi poate schimba parerea pt. ca din prima categ nu cunosc decat o sg persoana.

Vor mai trece ani buni pana vor ajunge din urma romanii...pt. ca din cate vad, ei tot la acelasi stadiu de civilizatie au ramas. Exceptie facand masinile si telefoanele...si palatele...ei tot in cort stau si in mizerie, nespalati...si caii ii tin vai de mama lor.

Repet..toata admiratia pt. ceilalti. Chiar imi doresc sa-mi schimb aceasta parere dar nu am cum...ca nu am exemple.

Imi pare bine insa ca occidentul care era cu gura pe noi "vai..rasistii...asupriti romii in taza lor..etc..etc.." au patit-o pe pielea lor..cand s-a dat drumu la libera circulatie...iar acum tac chitic..nu mai spun nimic de ei..isi doresc sa nu-i fi cunoscut niciodata, isi mananca unghiile ca au napadit peste ei. Cei mai tari in gura erau francezii...care au fost pana la urma cei mai parliti. Bine le-au facut.

Cat despre romanii hoti...sunt si din-astia cu caru'...slava domnului.

Imi pare rau...ca am parerea asta. N-as fi vrut. Asta e.

Imi pare rau pt. tine ca ai patit-o cu romanii. Si soacra mea ..la fel...tot niste romani i-au intrat in casa. Astea sunt uscaturile.
Fiecare popor le are.

Inca o data, BRAVO CELOR CARE SUNT ROMI SI AU IESIT DE SUB TAGMA ETNIEI...TOT RESPECTUL.(vezi Banel Nicolita de la Steaua, bravo lui...sunt cativa care il au ca idol..dar putini...lenea e mai mare si ciordeala si smechereala mult mai la indemana)

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

bb ralukutza si eu am scurgeri mai abundente si albicioase. Cred ca sunt normale, nu am usturimi sau mancarimi. Conosc mai multe mamici care mi-au spus ca sunt normale.

Ignatica

31 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Tiona, esti pe listutza mai jos, n-am observat ca erai si la inceput si nu aveai datele complete. Pufy, merci ca m-ai atentionat.

Am niste dureri de spate cam nasoale, nu-mi gasesc pozitia nicicum, nici in pat, nici pe scaun. Da' am si alergat azi dupa copil.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Gata ! am terminat si eu tocanita, la ora asta tarzie,ziua nu am chef de gatit. Am facut ditamai oala ajunge si pt voi
cpetrutsi tiona Bine ati venit in gasca noastra ! Sarcini usoare si bebei voios
inni ziceai de miscarile bebeului in perioada asta, la mine misca intr-un ritm de ma intreb mereu oare cand o dormi copilul asta Si la mine in casa se calca TOT, chilotei, batistute si la bebe voi face la fel sau va veni mama-soacra sa imi calce. A... si felicitari pt picaturica
Onutz te inteleg ca faceai urat cand iti pupa cineva bebeul pe fata, eu nu o sa permit asa ceva cu bebeul meu
katia si eu mereu ma plang ca barbat-miu nu ma baga in seama, cateodata mai ales de cand sunt insarcinata ma simt asa abandonata Desi sarmanul incearaca mereu sa-mi sufele in iaurt si sa stea cu mine cat mai mult posibil. Dar pt. mine niciodata nu e suficient... nu ma satur de el Mi-a spus mai multa lume ca dupa ce apare bebe, barbatul os atreaca pe locul 2.

26 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput

Vad ca vorbiti de garderoba, eu mi-am luat cateva haine de la mothercare si niste rochite babydoll din alte magazine, e adevarat ca am dat cam multi bani, dar chiar nu geseam nimik altceva care sa imi placa cum arata si sa fie si de calitate.
Ignatica si eu aveam inainte de sarcina 48-49 Kg iar acuma de vre-o luna stationez la 60. Eu zic ca bebeii cresc in treaba lor acolo
Eu o sa-mi iau sterilizator pt biberoane k am inteles ca e mai usor cu el decat cu cratita.
Sephora Felicitari pt soacra Eu am o super prietena nu o soacra, e de nota 100 ! sa-mi traiasca Daca o sun si ii spun ca poftesc ceva imi gateste, vine la mine, imi calca, spala geamurile ... si asa era si inainte de sarcina.

26 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput

Multumesc inca o data pt. felicitari (pt. ...picaturica)

Ooooooof...mi s-au umflat gleznele...oof... si mai am atatea de facut si de cumparat...cum ma mai duc eu acuma...???

Au lucruri super dragute la "mothercare"...dar'...2 mil blugii de gravida...e mult...am vz si bluzite frumoase dar tot asa...de la 1 mil in sus.

Numai ca blugii pana la urma merita pt. ca partea textila care e acum pt. burtica se poate detasa dupa ce nu va mai fi burtica, ei devenind niste blugi cu talie joasa ..cui ii sta bine...merita sa-i cumpere ca sunt buni calitativi si sunt convinsa ca-si scot banii.

Tasia..si la mine..la varsta ta misca tot asa mult. Eu acum am intrat in sapt. 31...se mai raresc miscarile ca bebe a mai crescut si nu mai e asa mult loc.(m-am interesat astazi )

Ce-mi place tocanita !!!

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun "noapte buna burtici"

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

inni hai la mine la tocanita, eu am mancat deja 2 farfurii mananc ca o sparta.
Ai dreptate.... si eu am auzit ca dupa saptmana 30 incolo bebe nu mai are asa mult loc, miscarile se simt mai rar.

26 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput