Mamici de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Inni da' acu' 100 de ani? Da' acu' 200 de ani? Da' acu' 1.200 de ani? Da' acu' 2.200 de ani?(blabla blbabla ad infinitum....) Da' la animalutze nu-i tot la fel si pe mama elefantzica sau girafa cine le mai curatza? Eeee, glumesc si eu, presupun ca asa e mai bine, stiu ei ce fac...
Sandra e groaznic si cu creme de corp sau antivergeturi pe caldurile astea...parca pielea trasnpira si mai mult!

Eloise 24 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna seara fetelor!

ileana, nu stiu de ce parca tinusem eu minte ca ai zis cand ai venit ca o sa pui poze. si in fiecare zi verificam sa vad pozele...
si noi am uitat anul trecut aparatul acasa si am luat de acolo unul din ala pe film la vreo 350.000...si a fost singura data cand l-am folosit! el e in stare buna sarcul dar...

sephora, ti-am vizionat si tie pozicile...f frumoase! ce bine ca te intelegi bine cu soacra ta si va puteti duce acolo....si eu o am pe soacra-mea in italia, dar nu m-as duce la ea....
ai fost haioasa cu faza de la baie. eu cred ca muream de frica! multumim pt felicitari si pt compliment!

inni, chiar ma incanta ce spui tu. eu chiar imi faceam griji ca nu iau tot ce trb, dar asa...zi-mi ce mai stii despre ce se cere pe acolo. stiu ca unele spitale cer pudra, altele ulei...chestii de astea! si cu camasile de noapte? sper ca ne lasa cu ale noastre! desi si eu le urasc din tot sufletul! drept dovada ca n-am niciuna! eu de cand ma stiu dorm in chiloti sau pant din aia scurti-scurti si maieutz! si iarna si vara...

si ascum o intrebare voi cum stati cu scurgerile? e normal sa fie mai abundente in per asta? eu mai am putin si fac 30 sapt. pana acum nu am avut probl deosebite...nici acum nu am dar parca sa zic ca ar fi un pic mai mult ca de obicei, si la culoare albicioasa...sper ca n-am fost prea directa pt a leza pe cineva cu detaliile! daca da, imi cer scuze!

raluca 29+
cu alexia-maria
album yahoo
album webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eloise...va dac ca ma provoci..ma provoci..pai acum sute de ani..mii de ani..o femeie traia pana nastea...N-ai vz si prin filme/....nastea si ori murea imediat ori..la cateva zile..poate ca si asta era una din cauze. Eeee mai erau si unele care scapau ...dar in mare...era un intreg trambalau cu nasterea.

La ovine, porcine, cabaline, maimute, lei, tigri, elefanti, suricate, diavoli tazmanieni,alte mamifere..etc..etc..nu ma bag...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

A! Inni si eu am aceeasi obsesie cu cuplurile in care cei 2 seamana (desi eu si-al meu nu prea aducem unul cu celalalt si ne intelegem de minune - si-ntr-o relatie anterioara in care am fost teribil de nefericita toata lumea ne zicea ca semanam ca 2 picaturi de apa). Am vazut multe cazuri. Da' sa stii ca se pare ca-i si ceva stiinta in asta. Se pare ca suntem atrasi de cei care ne par familiari si ne amintesc (chiar si vag) de membri ai familiei noastre (bunic, tata, frate) si implicit seamana cu noi cumva... Desi, ca la orice regula, poti gasi sumedenie de exceptii...

Eloise 24 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Da da..bb_ralucutza e normal cu scurgerile mai abundente. Eu cateodata nu am nimic si la un moment dat simt cum "imi vine"...si cand pun hartia se ia mult. Am citit ca e ok.

Despre spital nu prea mai stiu mare lucru. Stiu ca pt. tine o sa-ti dea o camasa de acolo pe care te sfatuiesc sa o porti pt. ca se va murdari si n-are rost sa ti le strici pe ale tale..macar in prima zi sa o tii...aaa...dar, parca tu faci cezariana..eee..indiferent..poarta-le pe alea de acolo cat de mult poti ca se jegaresc.

Servetele sa ai pt. bebe, pampersi, pudra, sapun, ..si cam atat stiu...daca mai aflu ceva iti spun.

Aaa...manusele (daca vrei sa-i pui) si botosei.

Si..intr-adevar..atentie cu aparaturile. Am auzit si eu cazuri de smangleala din spitale...depinde pe cine vei avea vecine de salon. Daca sunt rome...ai pus-o . Mie de asta imi e cel mai frica..sa nu stau cu vreo 2-3 rome in salon si sa le viziteze de la regele Cioaba pana la puradelu de 4 luni.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

SURICATEEEEEEE heheheeeeee
Nu nu Inni, te-nseli, mai erau si femei care nasteau de pana la 12-14 ori. Sotia lui Bach, de pilda!

Eloise 24 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Sa stii Eloise ca multe perechi nu seamana la inceput, dar dupa cativa ani..parca ar fi gemeni. Am intalnit eu asa "specimene"

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Pai n-am zis ca toate dadeau ortu -ii , mai erau si exceptii.......

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

BACH a avut 12-14 frati ?????? Wooooooow..n-am stiut.

Si noi ne strofocam de unul

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara,

Imi pare rau ca suferiti de "calduri" ,tocmai am vorbit cu mama mea si mi-a confirmat ca la bucuresti este caldura mare!!

Hidratativa cat mai mult ,eu fac limonada si o pun cu ghiata la frigider,avand in vedere ca aici este clima tropicala ,eu am suferit de calduri,iritatii de piele si inflamatii de la a patra luna.

Sa nu dati cu ulei hidratant pe piele ziua,din cauza caldurii puteti sa va iritati ingrozitor,vorbesc din experienta,m-am scarpinat vreo trei saptamani rau de tot,ideal este sa va hidratati pielea inante de culcare.

Vad ca sunteti bine toate si asta imi da o stare de liniste sufleteasca;

Inni,nu trebuie sa cataloghezi toti Romii de hoti,printre ei exista si oameni buni ,poate putin pacifism te-ar face sa vezi lucrurile altfel.Nu te mai stresa ,sa stii ca am fost furata de cele mai multe ori de romani .

Eu si Sophia ne intelegem de minune,este voinica si jucausa!
Am terminat mutatul si schimbatul prin casa,am dat perdelele la atelier astept sa le instaleze si pun poze promit!!

mor de pofta de VISINI!!!!!!!!! dar am sa caut conservate in borcan desi nu sunt adepta E-urilor.

Ca sa va fac si eu pofta cu ceva ,am facut pui cu mango si este demential!
Va pupic si sa aveti o seara frumoasa.

P.S. daca cunoasteti vreun doctor cardiolog la Spital Fundeni din Bucuresti dati-mi si mie de stire,am nevoie pt.mama mea urgent.

+27SOPHIA

Mergi la inceput