Mamici de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Mai fetelor dar eu cand l-am nascut pe David nu am luat hainute de bebe la mine! Decat un body (era vara, cald) cu care l-am imbracat cand ne-au dat drumul acasa. El a stat in maternitate infasat de asistente si asa a fost mai bine pentru ca oricum ma durea burta de la operatie si David fiind infasat il luam mai usor din patut. Oricum sfatul meu e sa nu va carati cu prea multe lucruri, puteti sa lasati o parte si acasa, ii spuneti sotului unde sunt si le aduce el cand si daca e nevoie. Ca sa nu mai amintesc ca totusi se mai intampla sa "dispara" diverse atunci cand mamicile sunt in sala de nasteri, asa ca e mai bine ca telefonul, camera video, foto, etc, sa le aduca sotul imediat dupa nastere (sau cand vine sa asiste la nastere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

..peace..peace..

'ai mai...ca daca stiam ca va stresati asa (unele) taceam malc...
Nu e ca un chiuretaj propriu zis..nu-ti baga linguroiul (cred ) sa te scobeasca pe acolo...probabil ca baga mana... sau..nu stiu cum se face exact. Dar stiu sigur ca asta e procedura (de la alte gravidutze + ca am citit parca si pe net).

Deci e impropriu spus chiuretaj, dupa cum spunea si aramona..ca "a umblat nitel" in ea..pai aia e..se scoate placenta si se verifica daca au mai ramas ceva resturi..pt. ca doctoru' nu-si poate da seama daca a iesit intreaga sau nu. Daca mai raman ..se curata...dar nu doare atat de tare....asta incerc sa va spun...sunt dureri suportabile, iar daca v-a facut epidurala cu atat mai mult n-o sa simtiti nimic.

Cat priveste cezariana...cred ca la fel se procedeaza, ca doar nu te taie, scoate copilu cu cordonu + placenta si gata..te coase...Se mai uita pe acolo..stati voi linistite..tot din aceeasi cauza.

Iar despre bunicile noastre, cred ca la fel se proceda si pe vremea aia, pt. cele care nasteau la spital. Cele de acasa..cu Dzeu inainte.

Femeile care nasc acasa cu medici, tot asa se intampla.
Alea care nasc singure...cu acelasi Dzeu inainte.

Si nu-mi mai spuneti de cele din jungla ca alea sunt alta rasa si e cu totul alta discutie..si sunt si mai rezistente (ca romii nostri)

Katia ....don't worry, be happy...ca o sa ai parte sigur de acest tratament si daca aud dupa aia ca nu te-a durut sau a fost suportabil...te bat la funduletul gol...ca mi-am facut atatea procese de constiinta...vezi tu...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

La cezariana, dupa ce a scos copilul, doctorul te preseaza foarte tare de la coaste in jos, ca sa scoata placenta. Eu m-am trezit din anestezie la faza asta, doctorul a repetat manevra de mai multe ori, dupa care m-a cusut. E important sa scoata tot, pentru ca daca ramane ceva se poate infecta si poate duce chiar la septicemie. Am citit pe DC mai demult un subiect pe tema asta.

Mergi la inceput

eloise..stiu de gluma ..chiar mi-ati placut.

Tiona pt. inscriere.....sarcina si nastere cat mai usoare si un bebeu sanatos.

bb_ralucutza....iti dau o veste..la Municipal nu o sa ai sanse sa-ti imbraci bebele cu ce ai adus tu de acasa. Va sta in tzoalele "hotelului" ca doar e persoana importanta..asta stiu sigur..dar i-ati ceva.. niste body-uri si 2 caciulite ca nu se stie si ca sa stai tu lin...si hainute de plecat acasica.

Sephora nici eu nu intelesesem cu gauroiul dar dupa aia m-am luminat. Ai fost tare cu "eu o aveam mai mica"

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Fetelor, eu am o mareee dilema: din cauza caldurii nu mai suport pe piele si cremele pe care le dau dupa dus.....imi vine sa fac 3 dusuri pe zi din cauza asta.............ce ne facem toata vara???

Si ceva offtopic. Invatati-ma cum se inchide un subiect, habar nu am.

Pupici

Sandra 25+ poze

varsta bebe

Mergi la inceput

Microbu..ti-am "studiat" pozele. Ai fost o miresica foarte frumoasa. Si buchetul...superb...superb. Si cat de bine semeni la fatza tu cu sotul tau.

Eu am o obsesie ...de cate ori vad un cuplu ma uit sa vad daca seamana intre ei, pt. ca in acceptiunea mea daca seamana se inteleg ...multa stiinta si intelepciune...nu ?

Am verificat asta pe diferite cupluri de prieteni si mi s-a adeverit.
Noua, inainte de casat. ne spunea toata lumea "vai cat de bine semanati parca sunteti frati"...dupa casatorie nu ne-a mai zis nimeni nimic.

Ce rau imi pare ca pe vremea mea, acu' 5 ani, nu erau digitale...sau parca erau dar extrem extrem de scumpe, oricum nu-mi mai amintesc exact....ca n-am cum sa pun si eu poze in calculator.(de la nunta)

lullabay...mama nu le are cu calcatul..tata nici atat..io nu stiu cu cine seman asa paranoica.

katia..tu ziceai ca mai umbli fara sutien ? Si eu la fel..si cateodata si fara chiloti ...si de cand sunt caldurile astea....stau in pielea goala ...aoleu...stai...numai in casa procedez asa...nu stiu in ce locuri te-ai referit tu .

Oh..in sfarsit mai stie amarantina de "curatire"...Na..ati vazut ??

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ola fetele!

Ileana vezi ca Tiona e trecuta de 2 ori pe listuta!(prima data chiar la inceput, la a 2-a pozitie).

Tiona bine ai revenit!Sa-ti traiasca !

Eu mi-am pus dulceata in borcane, apoi m-am intins si am lenevit cat a dormit Alesio....apoi i-am dat sa pape, a venit Ovi....si abia acum am apucat iarasi sa intru pe net.
Iarasi facem dulceata...de visine de data asta...cum zicea si Aramona(cred) nici eu nu suport dulceata din comert(ca e cu tot felul de prostii in ea), asa ca prefer sa mananc ce fac eu...

Lexi totusi care e username-ul ?Ca eu sunt cam si n-am priceput.... mamicis_o2006??Poate nu au activat inca moderatorii contul....si eu zic sa mai asteptam...

Microbu nu poti inchide subiecte, numai moderatorii fac asta.

Pupici!

Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Sa stiti ca si pe femeile care nasteau acasa le curatau moasele (precum v-am spus bunicamea a fost moasa) si in casa de nasteri la fel.E foarte importanta aceasta manevra ca altfel intervin complicatii.
V-am pus niste pozici in bebe fasola,cu sterilizatorul,pompa san,hainute etc.....

Io26+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Nici eu nu suport cremele cand e cald...e normal...ca pielea transpira in continuare si apa nu mai are pe unde sa se evapore ca e blocata de crema , care la randul ei, nu are cum sa intre in piele din cauza apei..si asa ca...mustesc amandoua pe piele si noi innebunim.

Am renuntat deocamdata sa ma mai dau...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

inni multumesc mult pentru picaturica, te anunt cand a ajuns. .

Fetelor, eu nu am mai luat in greutate deloc in ultimele 3 saptamani, voi cum stati la capitolul asta?
Eu sper ca bebe totusi sa creasca, chiar daca eu stationez la 60 de kg. Greutatea mea initiala a fost de 48, deci am pus deja 12, dar ma asteptam sa iau mai mult acum.

Ignatica

31fix

Mergi la inceput