Mamici de sept-oct 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
amarantina spune:
Eu am deja sterilizator, m-am descurcat foarte bine cu el. Pentru fetele care vor: luati sterilizator de 6 biberoane, cu cat e mai mare cu atat mai bine. Noi avem si incalzitor de biberon, si ala a fost bun mai ales ca are un adaptor pentru masina (se pune la bricheta) si asa se poate incalzi mancarica oricand. Bineinteles ca incalzitul mancarii se poate face si in bain-marie (sau cum naiba se scrie), iar sterilizatul in cratita pe foc, dar daca tot au inventat astia incalzitoare si sterilizatoare de ce sa nu le folosim? E mult mai comod cu ele.
cri19 spune:
Tare harnicute ati fost la scris.
Am stat azi toata ziua in casa din cauza de canicula;mare inventie aerul asta conditionat.Nu stiu cum as trece peste zilele astea de vara fara el.
Mai fetelor ,m-ati topit cu incurajarile voastre;e atat de bine sa am cui sa-i impartasesc din fricile mele de gravida... GRIPO,KATIA,TASIA,MICROBU,PUFYMIC,MINI ME,RALU,MAMI LILI,ANDRA PG, RAMOMAR,ONUTZ,ELOISE va multumesc din suflet ca sunteti aproape de mine.Pt. mine a fost chiar emotionant sa vad ca asa multe burticoase s-au gandit la mine si la bebele meu.
AMARANTINA ma bucur ca totul e bine cu fetita ta;sper sa aud vesti la fel de bune pana la nastere si de la tine si de la toate celelalte fete.
HAZUL m-ai distrat teribil cu comportamentul sotului;mari figuri barbatii astia .
TIONA,CPETRUT bine ati venit in grupul nostru;sper sa va simtiti la fel de bine ca si mine printre atatea fete sufletiste.
INNI felicitari pentru prima picatura si sa speram ca e primul semn ca va urma un mare val de ...LAPTIC .
RALU eu toata sarcina am avut scurgeri abundente, iar din ce am citit si auzit,se pare ca e ceva normal;panica mea nu a venit din cauza scurgerilor,ci din cauza ca pe langa secretia pe care ai descris-o ft. bine imi mai curge si un lichid asemanator cu apa.
Acum sunt bine;am reusit sa ma linistesc dupa spaima pe care am tras-o ieri.Am uitat sa va spun ca bebele meu nu mai sta transversal,s-a intors...cu funduletul in jos si capsorul sus...cum nu se poate mai bine.Vad ca e destul de hotarat sa nu munceasca deloc la nastere ,vrea sa fie scos ca din oala prin cezariana.Si colul meu s-a scurtat,are 3,1cm.Si ca tot a trecut panica,acum incep sa realizez si noua informatie primita:nu mai e fetita,e baietel.Ma simt putin debusolata;la fetita imi facusem deja planul de bataie pe termen lung...ce-o sa-i zic,cum o s-o fac sa inteleaga anumite treburi...,dar cu un baietel ce-o sa ma fac???Cred ca o sa mor daca o sa-mi spuna ca a condus masina cu 180km/ora sau ca vrea motor... Stiu ca par nebuna (poate chiar sunt putin) ca inca nici n-am nascut si eu ma panichez pt. ce s-ar putea intampla peste 18 ani,dar zau ca n-am ce face,numai asta imi vine in minte cand ma gandesc ca o sa am baietel.
Hai ca am aberat destul;somn usor si sa auzim numai de bine.
28+ sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
cri19 spune:
In legatura cu hainutele de gravida,v-am spus cand mi-am cumparat,si mai spun odata pt. cine nu a fost pe faza:la Mini Prix din Otopeni am gasit rochite si bluzite ft. frumoase,la preturi minime(240.000 rochite si 190.000 bluzite);asa ca GRIPO ,eu zic sa-ti faci timp si sa treci pe acolo,mai ales ca au si marimi pentru fetite slabute ca noi .
Sa auzim numai de bine.
28+sau???
cricri
Hazul spune:
Buna la toate gravidutele si bun venit celor noi .
Inni, eu sunt la 4,500 km de celelalte fete din Canada, asa ca degeaba le intreb de unde si-au cumparat hainele de gravida....
Am vorbit cu doctorul meu si l-am intrebat ce altceva as mai putea sa fac pentru picioarele astea umflate...Mi-a sugerat sa pun sub saltea niste carti sau reviste, asa ca inclusiv cand dorm am picioarele elevate, fara sa stau sa-mi mai pun perna sau altceva. Eu zic ca este o ideee buna, si ne facem si noi circulatia la picioare mai accesibila, inclusiv cand dormim.
In rest, ma tot zbat sa postez fotografii cu noi pe forum dar nu reusesc. Cele pe care le am in calc. la munca nu mi le accepta forumul(imi spune ca sunt intr-un format care nu este acceptat), iar dupa ce ajung acasa nu stiu cum sa stau cu picioarele-n sus si sa ma odihnesc, si uit din nou sa incerc si de acolo
Pupici din Canada la toata lumea, si sa dea D-zeu sa ne stea bebeii cat mai mult in burtica, pana cand sunt "copti" si apti sa infrunte lumea
Ioana_Crina cu Gogosica Thea 23+ si Lucas 6 ani
amarantina spune:
Cri 19, la 28 de saptamani se vede clar daca e baietel, fiindca i se vede putzica. Asa ca pregateste-te sufleteste pentru un prichindel neastamparat care cel mai probabil o sa semene cu tine (deci o sa faca furori printre fete)
Voiam sa intreb fetele care sunt fumatoare (cred ca si tu esti): cum rezistati? Ca mie asa mi-e o pofta de o tigara...... Zilele trecute nu m-am abtinut si am fumat una (a treia de cand mi-am facut testul de sarcina). In casa nu ma gandesc la tigari, dar cand ies si ii vad pe altii ca fumeaza, imi vine sa .... Ah, nu mai trece timpul asta odata! Ca m-am saturat si de burtoiul asta si de tzitzi ca ale Nicoletei Luciu si de kile si vreau sa beau si eu o cafea cu Bailey's si sa fumez.
cri19 spune:
AMARANTINA nu stiu de unde ai dedus ca sunt fumatoare ???,dar ai dreptate-fumez de 14 ani.Chiar nu mi-a venit sa cred ca am reusit sa renunt la tigari dintr-o data,in momentul cand am vazut doua liniute rosii.Cred ca ma ajuta si faptul ca ma deranjeaza oarecum fumul de tigara de cand sunt insarcinata.Cand mai am chef de glume le spun prietenelor mele ca dupa ce nasc o sa-mi iau 2 zile "libere",in care o sa beau multa cafea,o sa fumez tigara de la tigara si o sa trag o betie cumplita;dar cred ca e evident ca n-o sa-mi privez bebelusul de laptic,pentru niste vicii...Tati de bebe ,care a fost nefamator tot timpul,spera din tot sufletul sa nu ma mai reapuc de fumat,ceea ce n-ar fi chiar asa de rau.
In ceea ce priveste:"Ah, nu mai trece timpul asta odata! Ca m-am saturat si de burtoiul asta si de tzitzi ca ale Nicoletei Luciu si de kile si vreau sa beau si eu o cafea cu Bailey's si sa fumez."
fara sa te superi pe mine,imi suna ...nici nu stiu cum sa ma exprim ca sa nu ma intelegi gresit;de fapt mai bine te trimit sa citesti si tu ce-am citit eu acum si cred ca o sa intelegi la ce ma refer:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76739
Sper sa intelegi ce-am vrut sa spun.Pe mine m-a impresionat profund durerea acelor femei si-mi dau seama ca neplacerile de care ne plangem noi sunt superficiale si egoiste si ca sunt atatea femei care ar da orice "sa se chinuie ca noi".
Uite un de la mine si sper ca nu te-am suparat.
Sa auzim numai de bine.
28+ sau poate ???
cricri
inni spune:
daca ma sculam mai devreme ..aveam si eu cu cine vb...cri...te-ai culcat ?
Poze
Poze tort si pizza
Inni 30+ cu ....
inni spune:
Nokia ce faci ?..Ti-am vz mesajul la "durerea unei pierderi de sarcina"...
(fetele..doar a postat acolo, bebele ei e bine in burtica)
Ne-am tot intrebat de tine ? Ne-ai uitat ?
Din ce am citit acolo..esti de admirat pt. curajul tau. Tot inainte Nokia si lasa ca Dzeu are grija de toata lumea pe masura faptelor sale.
Poze
Poze tort si pizza
Inni 30+ cu ....
inni spune:
Cri felicitari pt. bebe fetito-baietel ..sanatos tun tr sa fie indiferent, de ce "poarta" Vezi ca bebe mai are timp sa se razgandeasca in leg cu pozitia...poate sa stea asa pana in sapt 39 si sa faca pirueta si triplu tulup in 40 ...s-au mai intalnit cazuri.
Hazul cred ca am sa-mi bag si eu nsite chestii sub saltea...ca vad ca nu mai tine.
Poze
Poze tort si pizza
Inni 30+ cu ....
eli26 spune:
Buna dimineata burticute!
Microbu in sfirsit am reusit sa vad foto de la nunta!! esti o miresica tare frumoasa va sta tare bine impreuna,mi-a placut si rochia si buchetul,si locul unde a avut loc nunta (si nasa) a avut o rochie superba!!! te felicit inca odata si multa multa iubire si intelegere si fericire multi multi ani IOANA sa ami trimti si mie din dulcata ta de visini eu nu am gasit aici (deocamdata) am sa mai caut... sper sa gasesc pina la urma, Mey fetelor nu va mai stresati si nu mai stati cu frica de durerea de dupa nastere...ma refer cand se scoate placenta si se curata,nu simtiti mai nimic ..dupa acele dureri de nastere ce sa mai simti... spun asta din propria expierenta,si am nascut fara epidulara am vrut sa simt cum vine bb (la cezariana nu stiu cum e) Va pupicTina27+ POZE