Mamici de sept-oct 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
amarantina spune:
Hai mai Cri, ce e cu teoria asta? Pai daca gandim asa nimeni n-ar mai trebui sa posteze nimic legat de umflat picioare, negasit haine, kile prea multe, talie prea mare - ca toate astea sunt probleme "superficiale", nu? Pana la urma stii cum e vorba aia: "Fiecare cu ce-l doare" Pe mine ma durea la ora aia ca nu pot sa beau niste Bailey's la o tigara - asta e! Pe de alta parte nu inseamna ca nu sunt alaturi de fetele alea, Dumnezeu sa ne fereasca de asa ceva. Daca as putea sa le ajut as face-o fara sa ezit. Dar cum eu n-am probleme cu sarcina - mi le creez, ce sa fac... Asta e firea omului.
Nokia spune:
Buna dimineata burtici!
Imi cer scuze ca n-am mai trecut pe la voi, desi v-am citit cat de des am reusit
Inni, iti multumesc ca ai intrebat de mine
BB al meu este fetita, doar ca imi fac griji, se misca rar si incet, abia o simt. Ceea ce nu prea e normal la a 3-a sarcina
Pana acum am facut toate controalele, nu stiu ce sa zic. Saptamana viitoare am programare la spital sa vedem detaliat, ce se intampla.
Acum trebuie sa plec cu fetita la spital, are urechile infundate. Am fost duminica la strand si 4 ore nu i-am putut scoate din apa, iar acum, uite rezultatul, iar la.
Sa ne auzim sanatoase, am fugit
Alina
Un sut in fund, un pas inainte!
ramomar spune:
Buna dimineata fetelor,
In primul rand, Tiona bine ai venit in gasca noastra de burtici. Ti-am admirat pozele esti o miresuca tare frumoasa si mirele la fel, dar burtica e cea mai frumosa .
Sephoraciudata patania ta de la baie, bine ca nu s-a intamplat nimic rau...si sa-ti traiasca soacra
In legatura cu hainele de gravidute, nici nu stiu ce sa mai zic, si eu am cheltuit o caruta de bani pe ele (am dat si 1 mil si ceva pe cate o bluzita), iar acum tot ma plang dimineata ca nu am cu ce ma imbraca sa vin la serviciu.
amarantina si eu am fost fumatoare (nu innraita, dar tot fumam 8-10 tigari/zi), dar din momentul in care am vazut si eu 2 linute rosii nu am mai bagat tigara in gura si parca m-am simtit si un pic vinovata ca nu am renuntat la el mai din timp, caci banuiam ca o sa am bebe, chiar daca apoi ma gandeam si ca nu o sa iasa din prima, dar asa a fost . Acuma ma deranjeaza fumu de tigara, nu foarte tare, asa un pic si eu sper sa ma deranjeze si in viitor ca sa nu ma mai apuc de ele...
Nokia felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
pupici pe burtici
26+
POZE
mai avem un pic...
pufymic spune:
Neata burtici!
Tina ti-as da cu draga inima un borcan de dulceata de visine...numai ca nu se poate teleporta singur....
Nokia felicitari pentru fetita!Ma bucur ca esti bine...chiar daca n-ai mai dat semne de viata....Tin pumnii sa fie totul ok cu micuta din burtica ....sa fie doar lenesa si sa-ti faci griji degeaba!
Inni te-ai trezit????
Lexi cum e cu contul comun?
Noi ieri (abia) ne-am luat un ventilator....acum fiu-meu sta in fata lui si imi tot explica : "dandiou ...ata ce tace dant"(adica ventilatorul....asta ce face vant".E tare incantat!
De cateva zile ne-am mutat din camera in care doarme Alesio in alta....acum el doarme singur, iar noi singuri....azi-noapte s-a dat jos din pat(la ora 4!!!!)-i-am luat niste bare de la patut si are loc sa se coboare cand are chef- si-a luat cana cu apa si a venit la noi....s-a lipit de canapea, a baut apa apoi l-am luat de manuta si l-am dus la el in pat....a adormit la loc....dimineata surpriza: fiu-meu era langa mine in pat! Habar n-am cand a venit cu noi....n-a facut scandal....pur si simplu s-a urcat in pat si s-a culcat!
Pupici!
Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
_Ralu_ spune:
buna dimineata fetelor!
azi sunt f matinala.
hazul, ca sa pui poze fa-ti un album pe yahoo sau pe webshots si copiaza link-ul la semnatura ta. cred ca tu incerci sa-ti faci un album pe dc si d-aia nu merge, asa am incercat si eu la inceput si n-a mers. pe webshots merge mai repede cel putin la mine! dar trb sa-ti descarci programul free de pe net! e usor! hai pune-te pe treaba ca sa te putem cunoaste si noi! succes!
tot in legatura cu pozele, inni, sa stii ca poti pune pozele de la nunta daca le ai pe film. te duci la un centru foto si ceri sa-ti puna filmele pe cd si apoi le pui pe calc. noi asa am facut cu toate filmele vechi!
pufy, ce scump alesio al tau! sper sa nu te deranjeze comparatia, dar asa patim si noi cu pititca noastra cea blanoasa! ieri am reusit sa pacalim sa nu doarma cu noi ca e blanoasa rau si tine de cald, iar azi-noapte m-am trezit cu ea in pat! am aflat dupa aia ca s-a dus marius la baie si a intrat in camera si n-a mai fost chip s-o dea afara!
cri, multumesc ca m-ai linistit! eu sunt oricum paranoica rau si daca nu-i aia e cealalta! acum am lasat tensiunea, m-a apucat frica de nastere prematura! ma tot gandesc ca daca imi vine sa nasc si nu-mi dau seama? am impresia ca am scurgeri mari, dar...cand ma duc la baie panty-ul uscat! cred ca o sa fie doua luni de cosmar ca am luat-o razna rau de tot! ii tot zic lui marius mereu ca sunt in pragul nebuniei...
cam atat pt moment, aveam mai multe in minte dar am uitat...
raluca 29+
cu alexia-maria
album yahoo
album webshots
...vine
mephala30 spune:
Ioana, sa-l stapaniti sanatosi.
Si noi ne-am cumparat un ventilator acu o saptamana, dar vrem aer conditionat, ca nu se mai poate. Am 29 de grade in camera.
So, in week. mergem sa ne achizitionam un AC.
Tasia, Ignatica, ferice de voi...cu 60 de kile!
Carmen(27+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
inni spune:
Pufy...acum
Nokia toate fetele au intrebat de tine, dar m-ai "vz" tu pe mine acum...doar ce citisem dincolo si ti-am citit mesajul.
Sanatate multa.
Poze
Poze tort si pizza
Inni 30+ cu ....
eloise spune:
Buna dimineata fetelor!
Pufymic ce scump Alesio al vostru! Poate inca nu e pregatit sa doarma singurel. Desi am citit ca dupa 1 an asa e ideal si pt copil si pt parinti.
Cri . Poate totusi s-a inselat medicul. Doar nu ti-a pus diagnostic de membrane fisurate. Ai mare grija de tine si de bebe in continuare!
Amarantina, Cri si eu am fost mare fumatoare cam timp de 10 ani, si tot asa m-am lasat instant cand am vazut rezultatul la test, fara sevraj, fara regrete, cum nici nu banuiam ca voi fi in stare. Asta inseamna ca psihicul conteaza enorm si el poate fi pe deplin pregatit pentru a accepta un BB si tu nici macar sa n-o stii. E drept ca din cand in cand mai simt si eu nostalgii vagi dupa life-style-ul de dinainte de sarcina, cu cafele si distractie cu prietenii pana noaptea tarziu, dar n-as schimba situatia actuala pe cea precedenta.
Am citit si eu --n-am putut rezista-- subiectul lui Ale, si m-a impresionat atat de mult. E foarte multa nedreptate in soarta! Putem doar sa fim optimiste, sa ne rugam sa fie bine cu bebeii nostri si fetele astea care si-i doresc pe ai lor sa-i aiba cat mai repede.
Mai nou, eu am o alta spaima: circulara si nodurile de cordon. Mai ales ca la ultima echo s-a vazut o dubla circulara de cordon. Dr. mi-a spus ca se poate sa dispara pana la termen, o sa vad maine cand merg din nou. Voi ce stiti despre asta? Ce-i cu nodurile astea? Stiu ca, teoretic, cat e in burtica nu se poate intampla nimic, dar vedeti ca totusi au fost destule cazuri...
Hazul decat sa pui poze pe forum mai bine creeaza un cont pe webshots sau pune pe yahoo photos si da linkul in senatura.
Gripo tu ce mai faci? Nu zici nimic?
Eloise 24 cu
EU
Virsta bebe
Zina spune:
Buna dimineata fetelor,
Am observat aseara ca pe gamba picioarelor, exact in acelasi loc, si la dreptul si la stangul, mi-au iesit 2-3 pete galbene!!!! De la ce-or fi? Aveti idee? Curios lucru, pana acum nu mi s-a mai intamplat. M-a vazut o prietena care este dermatolog si mi-a spus ca aceste pete nu s eincadreaza in nici un fel de boala, nici ea nu stie de la ce vin. Eu in afara de Elevit si acid folic nu iau nimic. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Ma cam ingrijoreaza....
Pupici la toate
inni spune:
Meeeeeyyy..Vauva sau Ignatica...picaturica mea a ajuns cumva la voi ....ca eu nu mai am nimic Dati-mi picatura inapoi
bb_ralucutza....am scanat si eu pozele mele vechi, direct in calc, dar arata ca naiba...nu se compara cu imaginea de pe digitala
Zina...pai daca te-a vz un dermatolog si n-a stiut de unde sa le ia...noi nici atat nu te putem ajuta...eu personal..habar n-am ce sunt. Mai asteapta si vezi ce se intampla...daca se maresc, isi schimba culoarea sau se micsoreaza...
Poze
Poze tort si pizza
Inni 30+ cu ....