Mamici de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza onomastica astazi, sa fiti fericiti si sanatosi!
Martha, la multi ani pt. sotul tau!

29 I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lexi ma bucur ca ai fost la strand si te-ai distrat, si-mi pare rau de mica patzanie cu degetul. Oricum,mie tonul tau imi "suna" mai optimist, sper ca esti din ce in ce mai bine din toate pdv.
Ce va invidiez cand spuneti ca de caldura nu puteti manca decat salate... Eu una mor de cald, da' tot toata ziua! Asa eram si la inceputul sarcinii, cu toate gretzurile si tot nu ma lasam de !
Inni pot sa te-ntreb (desi s-a mai discutat de curand, da mai mult metodele naturiste)pentru 'deranjamente' ce pot lua? Saprosan, Imodium? MamiLili zicea Smecta, da n-am in casa... O sa cobor sa cumpar ce e bun si safe

Eloise 24+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiona spune:

anangel lexiimi pare rau de patania ta la strand dar vezi tu ca in tot raul este si un bine daca pot sa spun asa , caci macar te-ai simtit bine.Sper sa iti treaca repede durerea la picior.
La multi ani tuturor sarbatoritilor
Am si eu o intrebare:
DACA LA 19 SAPTAMANI LA ECOGRAFIE BEBE A FOST SUPER BINE MAI EXISTA RISCUL DE AICI INCOLO SA APARA PROBLEME( malformatii etc)
+24
http://photos.yahoo.com/maria28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Lexi ma bucur ca te-ai distra ieri si chiar daca ai facut buba la deget, important e ca te-ai relaxat. Unde e strandul asta? E frumos?
Eu suportr greu caldura, beau f multa apa, cam 4 litrii pe zi si la fel, nu manac decat sandvisuri si fructe

Floricika 29+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Tiona e desigur semn bun faptul ca la echo morfologica facuta intre sapt 18-24 bebe s-a 'prezentat' foarte bine. Teoretic riscurile sunt mici sa mai apara malformatii, pentru ca BB e deja 'format' si majoritatea organelor sunt si ele formate, ramane doar sa se maturizeze, sa se perfectioneze astfel incat bb sa fie capabil sa supravietuiasca in lumea exterioara. Totusi, se mai recomanda o echografie importanta in saptamana 32, pentru a vedea cum a evoluat bb si cum se pregateste de nastere (prezentare, pozitie cordon etc). Apoi, dupa nastere fiecare bebelus este consultat la modul amanuntzit de catre dr.neonatolog, care verifica daca organele vitale (inima, plamanii) sunt ok si nu exista probleme care ar necesita operatii. Din pacate nu putem sti 100% cat bebe e in burtica daca totul e perfect, dar sunt multe semne care indica asta. Ne ramane sa gandim pozitiv, la urma urmei, o covarshitoare majoritate de bebelusi se nasc perfect sanatosi!

Eloise 24+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare burtici frumoase!

LA MULTI ANI GEOROX!!!!!Sa fii sanatoasa si sa ai o viata minunata alaturi de bb mic si de sotul tau!

LA MULTI ANI SI CELOR CU NUMELE PETRU SAU PAVEL!!!

LA MULTI ANI sotului Marthei!Sa fiti fericiti!

Hazul am vazut pozele tale!Frumoasa burtica...

Lexi ma bucur ca te-ai distrat dar imi pare rau de patania cu degetul!Sa-ti treaca repede!

Microbu si eu vreau reteta de cozonac!!!!Te rog posteaz-o aici pe forum ca poate o mai vor si alte fete(oricum o slavez si in notepad-ul comun)!

Cine mai are retete gustoase sa ne zica si noua!

Ileana eu am 14 kg in plus la numai 28 de sapt si 3 zile!Iarasi ma fac cat casa!!!

In sfarsit ma declar multumita de "campania" dulceturilor: am 50 de borcane de 350 gr(in total)!Deci nu mai pun altele....mai pun doar ceva compoturi si gata!

Ma duc sa-mi fac curatenie si revin!

Pupici!

Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiona spune:

eloise iti multumesc din suflet pentru raspuns.Vad ca stii multe , pot sa spun ca voi imi dati mai multe informatii ca medicii de aici.Va pup pe toate.Tu cum esti? Cum evolueaza sarcina? Aici in Madrid sunt 35 de grade si simt ca mor .Sefii mei sunt disperati de mine cred pentru ca merg din 5 in 5 minute la baie sa fac pis.
In 10 iulie am ecografie ,in final mi-am facut o programare la o clinica particulara pt ca astialalti nu mai imi faceu pana in septembrie si eu ard de nerabdare sa imi vad fetita.
va pup pe toate.
http://photos.yahoo.com/maria28
va las niste poze cu mine sper sa va placa.
+24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

martha, la multi ani pt sotz!

inni, nu-i vb ca imi intretin fricile cu fetele mai panicoase ca mine! dimpotriva, asta ma face sa inteleg ca nu-i dracu' chiar asa de negru! adica ma vad pe mine in ele si privesc situatia cu alti ochi, cu detasare, dinafara...nu stiu daca ma intelegi...oricum partea buna e ca noi ne dam seama ca suntem exagerate.
eu una asa am fost de cand ma stiu si nu cred ca ma voi schimba vreodata. pai de ex daca il sun pe sotz si vad ca nu-mi raspunde o data, de doua ori...gata psihicul meu incepe sa lucreze! sa vezi ca i s-a intamplat ceva! ca daca nu putea sa vb imi inchidea, dar a sunat atata...si incep gandurile...si uite asa! acum mai putin, dar sa vezi cum era cand lucra in restaurant noaptea, si se mai ducea si mai facea diverse livrari prin oras...mama-mama nu vrei sa stii!
asa ca n-am ce face! tot inainte! cu sau fara temeri! oricum cred ca daca n-ar fi fost forumul asta, as fi luat-o pe carari gresite de muuuuuult timp! asa ca va multumesc tuturor!

raluca 29+
cu alexia-maria
album yahoo
album webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Neata tuturor...hop si io' cu infuzia de optimism...cu ce sa incep???

Pai cu Ralucutza....
Nu mai repet ce-au spus fetele...Inni ti-a spus exact ce ti-as fi spus si eu...Multumesc Inni!!
Hai sa-ti spun si eu...poate te imprietenim...
PAi pe la 8 saptamani am avut hemoragie...sarcina dezlipita...pai de atunci vreo 3 luni injectii, calmante, hormoni...BUUUUUUUUNNN
Apoi am pierdut de doua ori ceva ce semana cu dopul gelatinos (atentie, eu am mai nascut si chiar stiu cum arata...la Maysa l-am pierdut inainte de nastere deci nu vorbesc din auzite/citite)...am discutat cu Medicul si mi-a spus ca se reface in sarcian, ca pare a fi intra-devar secretie de dop, aveam colul doar scurtat...indicatie de stat in pat...
Aiurea, venit la serviciu, mers cu copilul pe la medici, ca s-a imbolnavit rau...
Acasa sotz in sesiune, menajat sotz, stat cu copil care calareste pe mami care oricum seara are in permanenta dureri...facut si mancare ca deh...nu ne hranim cu aer...

Cam ce-ar mai trebui sa-ti spun ca exista si lucruri mai neplacute...decat o diaree, o crampa...un sut in burta, etc???
Hai, capul sus, esti doar gravida, nu bolnava!!! Ce vei face cand copilul va plange si tu nu vei stii ce sa-i faci? Dar cand va avea peste 40 grade?? Dar cand nu vei stii cum sa-i scoti mucisorii si el nu va putea respira? Dar cand nu va avea scaun 4-5 zile la rand...sau diaree non-stop???

Hai mai Raluca, fii barbata, Zoe!!!

Nu am vrut sa fiu rea! Chiar daca te superi pe mine, sa stii ca te intzeleg ca ai stari mai "panicoase" (poate e mult spus, poate sunt doar niste neclaritati ale tale...si pe care vrei sa le lamuresti)...insa nu-ti doresc decat binele...si mai bine te "scutur" sa-ti revii!

Data viitoare sa ne spui cat esti de fericita ca nu esti constipata si nu esti nevoita sa recurgi la diverse tratamente pentru hemoroizi...(Cum a tras Pufymic...si altele)...sa ne spui ca esti fericita ca bb-lina ti-a tras cateva suturi in ficat de te-a podidit plansul, si asta pentru ca e sanatoasa si vioaie si se misca si ea cum poate (isi va cere iertare cand iese...), samd...

Oare e greu sa vedem partea plina a paharului???

Pupici si suntem toate alaturi de tine!!!

Ramona (sapt. 25, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Multumesc mult pt. aprecieri si urari!
La multi ani pt. sotii "raci" si pt. sarbatoritii de azi!
Eu iau fier si materna de la inceputul sarcinii si nu am probleme cu constipatia, desi inainte de sarcina aveam probleme.
Fac si eu parte din grupul paranoicelor de pe forum insa de o vreme m-am mai linistit. La mine toata sarcina a fost cu probleme, am stat de 6 ori in spital si restul acasa la pat. Acuma mai am paranoia cu lichidul... dar sper sa treaca...
Eu nu mai citesc cazurile negative, evit persoanele care-mi induc o stare negativa si vad ca e mai bine... ca daca iti este sa se intimple...
Acuma sunt suparata ca dupa ultima externare mi-am facut analiza secretiei vaginale si mi-a iesit a treia oara un microb. Prima data am avut Gardnerella Vaginalis, apoi E coli si acuma Stafilococ si a trebuit sa le tratez cu antibiotice. Cum Dzeu, cind ies din spital, imi si apar... desi am avut cu mine dezinfectant pt. miini...
Alta cale de contaminare nu ar fi, spalaturi vaginale interne nu fac, relatii sexuale nu avem (ca nu e voie - am cerclaj), singura ar fi contaminarea directa cu ustensilele din spital...
Of, aproape ca nu-mi mai vine sa merg la control...
M-ati innebunit cu prajiturile si torturile voastre, eu inainte eram experta in dulciuri, dar daca stau la pat... sotul meu nu stie sa faca... saracul asta i-ar mai trebui... destul ca ma dadaceste pe mine... imi aduce totul la pat... insa astazi l-am pus sa-mi cumpere prajituri, ca sa nu mai salivez aici pe forum
Pupici
Mirabela 26+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mcond2001/album?.dir=/20dbre2

Mergi la inceput