Mamici de sept-oct 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 19
floricika spune:
buna burtici
la multi ani Georox

raluca nu te mai stresa, si eu iau fier si am scaun moale de cand il iau, poate si din cauza ca mananc si fructe multe ca mi-a fost frica de constipatie, auzisem si eu ca constipa![]()
Inni, la multi ani cu intarziere pt sotul tau, sa fiti fericiti si sa va iubiti la fel de mult si de acum incolo si sa stii ca mi-a placut f mult cadoul
ileana, eu am 12 kg luate la 30 sapt. dar tu ne intrebi si de tine nu ne spui?![]()
Cate kg mai putem lua in ultimul trimestru ca tot aud povesti de groaza ca acum iei cel mai mult si vreau si eu sa stiu daca ajung la 20 kg luate sau nu, sa ma obisnuies cu ideea![]()
Floricika
29+ cu 
Poze
_Ralu_ spune:
buna dimi fetele!
offff, in primul rand trb sa va multumesc tuturor pt ca m-ati linistit. eu sunt constienta ca-s cam dusa...dar mintea mi-o ia razna tot timpul. am zis ca daca as lua-o de la capat cu sarcina asta nu m-as mai informa atata! ca eu ce citesc de rau, eu sunt aia! imi gasesc toate simptomele din lumea asta...
eloise si tanima, voi cred ca ma intelegeti cel mai bine....nu cred ca sunteti chiar asa ca mine, dar...
inni, sandra, ileana, ramo, flory si celelalte fete va multumesc din suflet...
sandra bine ai venit cu vesti bune de la dr!
inni, la multi, multi ani fericiti sotului tau alaturi de cele doua fete ale lui! sa fiti fericiti si impliniti!
georox, la multi ani! multa sanatate pt tine si bebitza ta!
la multi ani tuturor care sarbatoresc azi ziua onomastica!
raluca
29+
cu
alexia-maria
album yahoo
album webshots
...vine
eloise spune:
Păi da, Ralukutza cum să nu te inteleg... exact la fel sunt si eu: tot ce citesc imi serveste la identificare, parca parca am si eu simptomele alea, daca ma concentrez putin le simt imediat (
), apoi, daca nu-i aia, e cealalta, daca nu imi bat capul cu alfafetoproteinele de la TT, atunci mi-l bat cu placenta inserata jos, sau ma ingrijorez ca-i cordonul in circulara dubla (si poate mai face si noduri ---DOAMNE FERESTE!!!---), daca nu-i cordonul, e problema mea cu cervicita, daca nu-i asta, e nasterea in sine, cum o sa suport nasterea naturala, da sa vezi ca si cezariana etc etc etc. Numai ca eu sunt asa, mai "schizo" cumva, pe de o parte panicata, pe de alta realista. Partea realista e capabila sa o ia peste picior si s-o ironizeze constant pe cea panicata. De asemeni, sunt perfect capabila sa linistesc cu argumente valabile pe altcineva.
Eloise
24+ cu 
EU
Virsta bebe
inni spune:
Multumesc la fel floricika si raluca 
raluca nu e vorba aici de cine te intelege cel mai bine, nu face greseala sa iti gasesti persoane care se panicheaza la fel ca tine cu care ca-ti intretii temerile si fricile ca n-ai facut nimic.Desi...mie nici eloise nici tanima nu mi s-au parut a fi asa speriate ca tine...nici mexxa nu a fost asa, nici floricika...cand a crezut ca si-a pierdut dopul
...pufy cu poponetu ei si cu un copil mic pe cap...(am dat cateva exemple)....de mine nu-ti mai spun ca am trecut si eu prin niste chestii nasoale ..mai pe la mijlocul sarcinii...si mai sunt si alte fete care au avut la un moment dat clipe de neliniste...dar uite ca pana la urma s-a trecut cu brio peste ele.
Trebuie sa reusesti si tu...chiar nu te contamineaza nici una dintre noi cu niscaiva optimism ???
Si apropo de dureri, ca am uitat sa-ti spun azi-noapte (mi-am adus aminte in pat
)...am avut si eu la un mom dat exact in locul unde zici tu ca te doare..mai jos de apendice intepaturi si dureri. Si am avut simetric si in partea stanga. Ei bine...in stanga...ma incovoiam in pat..atat de ascutita era durerea...care nu tinea mult.
Ma lua dintr-o data si imi "paraliza" piciorul. Am avut asa vreo 3-4 zile la rand. De acum tr sa ne asteptam la serioase bombardamente ca nu mai avem niste mormoloci in burtica...
Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
inni spune:
Eloise eu cred ca bebele tau o sa-si tricoteze un fularel din cordonul lui ombilical...de plictiseala ![]()
![]()
...iar modelul va fi "bob de orez" ca ala e cu muuuuuulte noduri.

Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
inni spune:
Haideti..fiti serioase...sa ne bucuram de caldurile care au venit peste noi
si de cumparaturile pt. bebe si sa lasam temerile deoparte.
Mai avem un pic.
Ce a fost mai usor a trecut...greul abia de acum urmeaza. ![]()
Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
martha78 spune:
INNI, am ramas in urma..LA MULTI ANI sotului si de la mine, sanatate si multa fericire!
La multi ani tuturor celor care-si serbeaza azi ziua numelui!
Astazi e si ziua sotului si inca nu stiu ce cadou sa-i fac, ca de umblat pe vremea asta nu-mi prea vine ![]()
Acum merg sa citesc si eu paginile anterioare si revin mai incolo..
Va pup pe toate!
Martha 30 sapt 
eloise spune:
Inni esti atat de COOOOO-MIIIII-CAAAA 

Ma faci sa ma prapadesc de ras....

, imi amintesti de o buna prietena de-a mea (de la gradi pana-n zilele noastre) care are acelasi gen de umor
Auzi ...fularashhhhhhhhhhhhh
Eloise
24+ cu 
EU
Virsta bebe
inni spune:
Martha..nici o problema, stai linistita, iti multumesc frumos.

LA MULTI ANI ! si pt. sotul tau (ia uite..alt sot RAC
). Sa iti traiasca si sa fiti fericiti, sa imbatraniti frumos impreuna.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
Ieri am chiulit de la servici (le-am zis ca mi-e rau) si am fost la strand la Dambovita. Nu mai fusesem la strand din 2001...A fost super, m-am cam ars pe picioare si pe spate dar nu conteaza. Sunt fericita ca am mai dat si eu din labe in apa ca stiu ca e miscarea ideala pt. gravide. Bebe era si el foarte fericit cand intra mami in apa, cred ca inota si el de zor pe-acolo
Dar cum nu puteam eu sa scap fara sa fac vreo boacana, m-am ales si cu degetul mare de la piciorul stang luxat. Am intrat in bazin si n-am vazut ca pe fund era un ditamai santul...Pe langa faptul ca am calcat in gol, mi-am mai si sucit degetul asa de rau ca mi s-a invinetit si mi s-a umflat si abia merg. Asta e, sper sa-mi treaca repede pt. ca vreau sa mai merg la strand cat de curand (poate chiar in week-end).
In rest, ma topesc de caldura la propriu. Curg apele pe mine intr-una. Nici de mancat n-am mai mancat ca lumea de cateva zile. Doar niste sandvisuri si un snitel ieri seara. In rest beau doar lichide...Voi cum suportati caldura?
29 I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png