Mamici de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Katia, cucuoancea drum bun la mare, vreme frumoasa, distractie placuta si aveti grija de voi si de puiuti!
acai, monique_new si microbu felicitari pentru vestile bune de la medic!

26+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiona spune:

katiaiti multumesc frumos , si iti doresc distractie placuta si ai grija de bebe .te pupama
inni da , despre san era vorba , dar uite nopatea asta am incercat sa nu dorm pe dreapta si parca nu ma durut.Sper sa ai dreptate .Te pup
+24
http://photos.yahoo.com/maria28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

microbu am citit povestea "microbului" mi-a placut mult ! sa o tineti tot asa pina la adinci batrineti ti-am trims si eu PM

.
ramomar multumesc mult chiar acum ma apuc ,am asteptat sa adoarma Shion sa pot sa-mi fac treaba in liniste.
.
mini_me asteptam foto cu rochiile !
.
.gata am fugit sa ma apuc de treaba....Va pupic

Tina27+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Monique, stai linistita ca eu iau Bio Marin plus. Doar avem acelasi dr. Si eu am luat materna pana la 14 sapt cand am trecut pe bio Marin. Ma mira tare ca nu ti-a dar magneziu. Eu zic sa il suni sa-l intrebi ca e cam capiat si nu mai stie de el. Sau poate a considerat ca la tine nu e nevoie, cine stie. Eu iau magneziu ca oricum mai am din cand in cand crampe musculare si ma ajuta tare. Plus ca e bun si pentru psihic, mai linisteste. Si la cat sunt eu de panicata... Cam ca Raluca, asa, mi se pare ca toate mi se intampla numai mie.

tanima 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Neata !

Eli nu stiu cat de buna o sa-ti iasa prajit cu cirese...ca tr niste fructe mai acrisoare. Poti sa pui la fel de bine si caise sau capsuni, chiar ananas, piersici, nectarine...

Tiona..nu tine de pozitia dormitului, ci de fluctuatiile conc de hormoni...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Am fost si eu sa-mi verific tensiunea, era 14 cu 6, deci maxima admisa pentru a ma situa in limitele normale. Si pe caldurile astea.... Is multumita.
mah, io va admir ca bucatarisiti, prajituriti, etc. Dar pe caldura asta chiar puteti manca? Eu de sambata mananc salata bulgareasca sau rosii cu branza. Si atat. Poate cate o felie de parizer din cand in cand. De dulciuri nici nu poate fi vorba. A, si fructe.
Ia sa mai facem un sondaj, ca se impune. cate kile aveti in plus?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Microbu..multum......mama ce de soti Raci...sunt cei mai buni dintre cei buni

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

LA MULTI ANI GEOROX !!!

Sanatate multa si viata fara griji alaturi de familia ta.
Si petrecere frumoasa.

LA MULTI ANI si celor care isi sarbatoresc onomastica astazi (Sf Petru si Pavel)

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Georox, la multi ani si saracina usoara si coil sanatos si cuminte!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Georox La multi ani si sarcina usoara!
Ileana cu intarziere...bine ai revenit(desi se poate sa-ti mai fi spus...mi-am baut mintile)! Si raspunsul la intrebare: 11 kile in sapt 24.
Katia drum bun, ai grija de voi si poate ne mai scrii si de-acasa de la mama!
Sephora bun venit si tie, tot cu intarziere.
Eu am impresia ca mi s-a trezit sinuzita de la ventilator... ca de ieri seara ma dor sinusurile frontale. Ce-i de facut pe caldurile astea?

Eloise 24+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput