Mamici de sept-oct 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
inni spune:
...si va doresc si voua, tuturor, sa aveti parte de cat mai multe momente minunate cu sotii vostri, sa va traiasca, sa va iubiti mult si daca se poate si mai mult ca pana acum.
Lullabay..LA MULTI ANI si sotului tau pt. acum 2 sapt.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
30+ cu
....
lullabay spune:
Ignatica trimite-mi si mie picatura aia
.....nu de alta dar nu as vrea sa aflu in maternitate ca am canalele infundate 
...cu toate ca sotul mi-a zis ca daca nu curge laptele ma ajuta el![]()
![]()
.
Mini_me asa zic si eu cu nasterea...pana la urma trebuie sa iasa el cumva de acolo...cred ca din cauza ca nu stim ce ne asteapta
.
La capitolul foste fumatoare ma inscriu si eu...cocheteam cu ideea de a ma lasa de fumat dupa 10 ani de "munca"...mai rarisem ce-i drept...dupa ce am ramas insarcinata prin saptamana a 6-a am avut o mie de draci(nu mai stiu de ce si pe cine) si am aprins o tigara...concluzia:mi-a fost rau de sa mor!!!!!Dar acum cand simt fumul de tigara mi se face pofta...as vrea sa pot spune ca nu am sa mai fumez niciodata..dar nu cred..macar cat il alaptez promit sa nu ma apropii...dupa![]()
![]()
![]()
Azi tb.sa marturisesc ca am pacatuit:am baut
..desi incerc sa ma feresc de e-uri mai calc si eu stramb!Da tare bun a fost!!!!
29+ 
adameasca spune:
Inni, la multi ani sotzului! Frumos cadou, n-am ce zice. ![]()
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca
matahut spune:
Dragele mele,
Va scriu in graba... Ati auzit cumva ca la nastere ar trebui sa primim in plus cate un salariu?! Se pare ca este scris negru pe alb in cintractul colectiv de munca la nivel national...dar, de asemenea, se pare (cel putin asta mi s-a spus mie de la serviciu) ca firmele particulare sunt obligate sa il respecte. Cele de stat doar daca au nu stiu ce contract colectiv de munca bla bla. Adica la mine NU! Mi se pare o mare nedreptate. Voi stiti ceva despre asta?! O sa scriu si pe siteul legislativ poate ne lamureste cine mai bine, dar, oricum, daca stiti ceva...spuneti!
In rest abia ma mai descurc cu caldurile.... Sambata plecam la MARE si nu mai am rabdare.... Sper sa fie vreme buna si apa calda ca sa ma balacesc la greu! Deocamdata...dusuri si iar dusuri!
Pupici,
Marina
27+
si Ana (21.mai.2003)
Vauva spune:
Salutari dragelor!
InniLa multi ani sotiorului tau!
Imi place foarte mult ideea ta! Cred ca o aplic si eu, numai sa-mi spui cum se spala cariocile, ca dupa 2 zile ma duc la moasa si se va uita ciudat la mine. Si ziua sotului meu este tot saptamana asta, adica sambata(1 iulie). Asa-i ca sotii din zodia Racului sunt niste soti extraordinari, de nota 10+? Noi ne cunoastem de 12 ani, casatoriti de 9 dar suntem asa de legati sufleteste
Si noi semanam
.
Sa stii ca picatura ta a ajuns la Ignatica, avionul a facut o escala la Brasov, la Helsinki ajunge mai tarziu
Da serios Ignatica ai picatura?
Am vrut sa mai zic ceva dar am uitat
Bun venit cpetrut si Tiona
!
Nokia multa sanatate
!
Pupici,
Vauva
31+ cu
Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101
tiona spune:
Ceao, fetelor si va multumesc pentru urarile de bine si eu va urez la toate sarcinii usoare si multa multa sanatate.Ma faceti sa ma simt acasa si asta pentru mine e foarte important.
Acum vin de la medic de mi-au facut analiza glucoza cred ca asa se spune si la noi sa vada daca am zahar.Mi s-a facut un rau ca am crezut ca nu mai ies de acolo si in plus cand am iesit o caldura de m-au luat ameteliile.Acum astept sa vad cum au iesit analizele.In 10 am ecografie cu asta mica si abia astept sa treaca zilele sa o vad.Sper sa fie totul bine.Va pup
Multumesc pentru listuta.
+24
ramomar spune:
aramona
fa bine si intra mai des pe forum ca tare bine mi-au prins incurajarile tale. Esti foarte realista si ne-ai zis-o tare bine. Imi pare rau ca Maysa este bolnavioara, multa sanatate ii doresc.
mini_mesi picioarele mele au crescut...de la 37 am ajuns la 39. Zilele acestea am fost chiar surprinsa: nu s-au mai umflat foarte tare picoarele, doar asa un pic, desi inainte erau ca si niste gogoase. Sper sa se tina tot asa: desumflate ![]()
pupici fetelor!
27 
mai avem un pic...
ramomar spune:
cucuoancea eu chiar nu am auzit nimic de un salriu in plus la nastere...daca afli tu spune-ne si noua.![]()
27 
mai avem un pic...
Mirabelac spune:
E super ideea cu pictatul pe burta mai ales ca acusi pe 6 iulie implinim 3 ani de casnicie si oricum nu pot iesi din casa sa cumpar ceva, tre sa stau la pat.... dar oare o sa-mi iasa...
Fetelor, eu visez noaptea numai mincare de la inceputul sarcinii desi nu sunt o mincacioasa... voi ce visati???
Mirabela 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mcond2001/album?.dir=/20dbre2
Mirabelac spune:
Am reusit sa pun si eu ceva pozici...
Mirabela 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mcond2001/album?.dir=/20dbre2