Mamici de sept-oct 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 9
gripo spune:
SALUTARE BURTICOASE!
pentru sotul lui INNI.
PUFYMIC, bravo, imi place ca-l inveti sa doarma singur, si, asa, ca o paranteza, S si eu faceam la fel ca el cand a incercat mama sa ma dezvete, dar a reusit pana la urma, cu multa rabdare.
ELOISE, eu fac bine, merci, mor de cald, mai mult stau la orizontala, si nu fac nimik, pentru ca in week-end am avut picioarele umflate rau si m-am speriat, asa ca acum zac cu ele in sus.
AMARENTINA, eu m-am lasat de fumat acum 2 ani juma, dupa ce fumasem vreo 10, dar la cate 2 pachete pe zi, si m-am lasat dintr-o data, intr-o buna zi, cand am auzit la radio ca sansele de a avea un bebe scad la jumate, daca fumezi, si eu care ma chinuiam de ani de zile, cu operatii si altele... pur si simplu, i-am anuntat pe toti ca "joi ma las de fumat", si asa a fost. Toti m-au intrebat de ce joi, nici eu nu stiu, asa am simtit, si gata.
CRI, te apuca deja mila de putza din burtica? Aha, acum sa vezi si tu cum e! Eu, la serbarea de sfarsit de an scolar, am vazut o pustoaica dansand, cu o dezinvoltura.... ce mai, o adevarata profesionista, si m-am uitat la ea, m-am uitat, si la un moment dat ii spun unei colege" pe mana uneia ca asta o sa pice si fiu-miu?". Bineinteles ca prietena mea a zambit si imi spune"? deja te-a apucat mila de el?" mi se rupe sufletul, nu alta. Hai lasa, ca ai nostri or sa fie niste smecheri si niste iubiti. Stai cuminte acolo, sa fie bine.
NOKIA, chiar ma bucur ca esti bine, cu sarcina ma refer, si sa stii ca eu am intrebat nu numai o data de tine, dar... bine ca esti bine.
Urez bun venit si celor mai noi mamici ce ni s-au alaturat, si multi .
28+RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
pufymic spune:
Gripo piticotul meu doarme de mult singur la el in pat....acum facem doar trecerea la dormit singurel la el in camera....asta-i partea usoara.
Ai grija de tine ...nasol cu picioarele umflate...
Bedrosmart ma bucur ca esti ok!
Aramona si eu deja planuiesc muraturile...sper sa apuc sa le si pun!
Imi pare rau de Maysa ca a facut viroza....acum e bine?
si tie ....e tare aiurea sa ai contractii...!
Edit sa va zic ca stau relaxata la calc si burtica imi face valuri....e asa frumos...!
Pupici!
Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
lullabay spune:
Inni super ideea!!!!!!!!La multi ani pt.sotul tau!!!!!!!Sa ne povestesti cum a reactionat.Pacat ca ziua sotului meu a trecut a fost acum 2 saptamani...ma inspiram de la tine...asa a primit saracul niste pantaloni de in banali.
29+
mini_me spune:
Buna, fetelor!
Inni La Multi Ani sotului tau!!!
Am fost aseara la farmacie sa intreb de colagen si elastina si se uita nenea indianul la mine ca pisica-n calendar. M-a trimis la parfumerie. Mai tarziu am aflat ca se gasesc numai la saloanele de cosmetica si nu le vand, le folosesc pentru tratamente in cadrul salonului. Drept urmare am delegat-o pe mama mea sa caute si sa imi ia.
N-am avut de lucru si am intrebat o colega care a nascut anul trecut cum e cu "peelingul" pe-aici. A inceput in tonul ca nu e dracul atat de negru pe cat pare, iar la sfarsit concluzia trasa a fost ca totusi dracul e atat de negru pe cat pare.
Banuiesc ca depinde de fiecare si de doctorul cu care naste.
Picioarele mele arata azi ingrozitor si doar am stat de cand am venit la scoala. Ma trezesc cu ele ok si apoi se umfla gleznele, dar numai pe interior. Acum 2 saptamani mi-am cumparat cateva perechi de sandalute mai mari cu un numar (de la 38 am sarit la 39) si azi constat ca " au intrat la apa" si astea, precum hainele. Banuiesc ca in Romania imi cumpar 40.
Eu deja nu ma mai gandesc la nastere: bebe tot trebuie sa iasa intr-un fel sau altul fie ca ne e frica sau nu.
Eu va doresc tuturor sa aveti o nastere usoara si mai bine sa nu ne stresam si sa ne speriem pentru ceva natural si firesc prin care trec atatea femei in toate colturile lumii in fiecare zi.
25+
poze
putzuruca spune:
fetelor,
Inni, LA MULTI ANI!!!!SOTULUI TAU, SA FIE SANATOS SI SA AIBA GRIJA DE FETELE LUI. F frumos cadoul pt tati.
Despre asemanarea intre soti, eu n-am studiat f mult. Eu si sotul meu suntem f dependenti unul de celelalt, sufleteste vorbind. Eu de exemplu nu as putea sa plec in concediu fara el sau el fara mine. Nu stiu cum vom sta despartiti cat voi fi eu in spital cu bebe. Si noua ne spune lumea ca se va schimba situatia cand va aparea bb dar eu nu pot sa cred asta.
Sephora, bine ai revenit, nu stiu daca am apucat sa te intampin cum se cuvine. Ferice de tine cu asa o soacra. Tasia, la fel si tie. Felicitari pentru relatia cu soacra.
Pufy, e un dulce Alesio. Asa o relatie frumoasa aveti!!! Sunt un pic invidioasa.
Microbu, am reusit si eu sa vad pozele de la nunta. Ai fost o mireasa frumoasa si se vede ca si fericita. Asa esti si ca mamica. Sa ai o nastere usoara si un bb sanatos!!!
Nokia, ma bucur ca ne-ai dat semne de viata. Vazusem si eu mesajul tau de la "durerea pierderii unei sarcini" si chiar ma intrebam de ce nu ai mai postat nimic la noi. Sper ca bb sa fie bine. Sa ne mai scri ce ai facut la control.
Azi am fost o harnicuta. M-am trezit pe la 9.30, caci seful meu mi-a dat liber, si m-am apucat de curatenie. Am transpirat de sunt uda din cap pana-n picioare si intre timp au oprit iar apa rece, deci nu curge nici calda. Asa ca mai astept pana fac o baie sa ma racoresc. Intre timp am citit ce ati mai postat voi si cred ca o sa mai bantui pe forum sa-mi treaca timpul. Aaaaaaaaaa....am uitat sa va spun ca ieri am facut prajitura cu visine si a iesit super super buna.
Azi facem 26 de saptamani.
putzuruca 25+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait
Ignatica spune:
Inni la multi ani pentru sotior. Picaturica e la mine, la sanul drept, multumesc tare mult. A aparut azi dimineata, e incolora deocamdata.
Ai o burtica tare dragutza si mare, la mine e mai micutza.
Ignatica
31+
aramona spune:
Pufymic...multe se uita la mine ca la masini straine...asha sunt eu...imi place sa fac in casa diverse si cand vreau fac, cand nu, nu...Am crescut in aceeasi casa cu sora mea...Eu sunt gospodina, imi place, ea NU, este antitalent total...M-am si "suparat" pe ea...i-am spuus ce mi-am pus pe iarna...iar ea mi-a spsu sa-i aduc cateva borcane (de obicei ii duc!)...Eu gravida cu pb...merg si la serviciu...cu copil acasa care nu e la varsta sa ma intzeleaga si sta calare pe mine tot timpul cat suntem impreuna...iar ea sta acasa, cu copil mai mare ca fi-mea...soacra-sa ii aduce mancare...Si tot ea sa primeasca...Sunt oare defecta ca m-am suparat???
Eu la muraturi nu prea sunt talentoasa...zacusca fac fff buna, gemuri la fel...tocanitze la borcan excelente...insa muraturi NU...Poate ma ajuti tu cu ceva retzete...
In schimb iarna de iarna imi iau tot ce vreau din congelator, puse de mine... (Am si congelator si frigider cu congelator mare)E si rapid (sunt curatzate si tocate) si am mai multa incredere in ele...(Consumam insa curent la greu...)
DE mine...cu contractiile ma laud in continuare...s-au mai rarit insa le duc pe picioare, nu suport sa stau sa zac in pat...(bine ca pot totusi...ca dc asta ar tb sa fac sa pastrez in conditii de siguranta sarcina, m-as conforma...)La munca stau cat mai pe spate...in mijl. de transport...daca nu functioneaza bun simtul sau privitul insistent in ochi, atunci cu siguranta o rugaminte pe un ton neutru ma ajuta sa stau jos...Macar atat! (si fac cam 1,5-2 ore dus-intors cu drumul...serviciu-casa)...
Si cand ma doare rau burta sau spatele (sau dureri de picioare crunte de abia pasesc, am patzit si asta, acum...)...incerc sa ma intind, iau un calmant...si stiu ca nu dureaza o vesnicie!
Cu Maysa am tras-o la greu...de cand am dat-o la cresa...inainte de Pasti...
Doua saptamani OK, doua bolnava, doua OK, doua bolnava...
In doua luni am facut tratament cu:Sumetrolim, apoi Amoxicilina, apoi Amoxiclav...si ultima strigare, cand a, ajuns la urgenta...Summamed...A avut angina acuta pultacee (amigdalita), si la chestia asta a avut reactie violenta...Nu i-a scazut cu nimic antitermic temperatura (cum voma, avea convulsii, tremura, i-am bagat supozitoare Novocalmin...impachetari cu otzet...carmol)...cel mai jos i-a scazut la 39,8...Dupa tratament e OK, vioaie si vesela cum e ea, am dus-o din nou la cresa...Insa mergem la controale, are urechile infundate (nu faceti ca mine...NU BETZISOARE IN URECHI!!!) si are polipi, pe care probabil va trebui sa-i operam, pentru ca e posibil sa mentina o infectie local, care sa recidiveze...dfie la gat...fie la urechi-otita, etc!!! Cam atat...ca doar sunt doar gravida si chiar am nevoie si de aceste probleme!!!
Va pupic, sunt aici doar ca nu ma bag in seama!
Ramona (25 sapt., pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!
putzuruca spune:
M-am laudat ca azi facem 26 de saptamani dar am uitat sa schimb semnatura.
Fetelor, felicitari pentru picaturici. La mine au aparut de mai bine de o luna.
putzuruca 26+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait
pufymic spune:
Putzuruca multumim! Felicitari pentru 26 de sapt!Mai e putin....
Aramona te-ai suparat doar? Eu cred ca ma si certam bine cu ea!Cat tupeu!
O sa-ti trimit retete de muraturi(saramuri) cand imi zici ca le vrei!Eu zacusca nu fac ca nu o papa nimeni...
Pupici!
Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
inni spune:
eloise, meph, itzy-bitzy, ramomar, gripo, pufy, lullabay, mini_me, putzuruca, ignatica pt. felicitari.
Am sa-i transmit.
I-am trimis deja poza prin mail cu burtica...evident ca s-a bucurat...mi-ar fi placut sa-i vad reactia face to face dar nu am mai avut rabdare si nici burtica nu se pastra intacta pana cand venea el de la serviciu, pt. ca din cauza transpiratiei au inceput sa se prelinga..ochii...nasul...parul...
M-am cam chinuit la inceput ca nu m-a dus capul sa nu stau in fatza oglinzii cand scriam...si imi iesea mereu textul de-a-ndoaselea...pana cand m-am luminat..si am plecat de acolo.
Meph..carioci + markere...am si sters-o cu alcool conc (aveam eu de la farmacie)..dar probabil ca mergea si cu spirt sau acetona.
Ignatica...tu vb serios cu picaturica ??? sau ai glumit ?
Aramona ..te rezolva Pufy cat ai zice peste cu orice reteta vrei. E foarte gospodina. O sa fie o soacra tare admirata de nurorile ei.
...mai vroiam sa spun ceva..dar nu mai stiu ce..
...ma duc sa ma cocot in pat...
Poze
Poze tort si pizza
Inni 30+ cu ....