Mamici de sept-oct 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 11
aramona spune:
Ramomar, vrei sa-ti spun un mic secret???
Cu riscul de a-mi sari ceva fete in cap...tocmai de aceea nu intru...nu fug de lamentari sau panici inutile, insa nu sunt "rezonante" cu firea mea...Eu iau lucrurile asha cum sunt...insa cand vad ca lumea face valuri intr-un paharel de apa...intervin...Cine intzelege, bine, cine nu, iar bine!
Si nu doresc simpatia nimanui...sunt simpatica oricum...![]()

La prima sarcina am fost la fel...si multe fete isi doreau sa intervin pentru ca eram mereu optimista! Asta le doresc tuturor, desi realizez ca nu toate suntem la fel, fiecare are sensibilitatile ei...de aceea va las sa va "jucati" cu trairile, sa le expuneti, foarte bine, asta este si unul din scopurile acestui forum...insa acolo unde simt ca eu nu am ce spune, nu intervin...
Si nu tine de faptul ca sunt la a doua sarcina si ca as stii...ba chiar am senzatia ca am uitat multe...nu tine de varsta (merg pe 35)...ci poate de fire!!!
In plus...am alte preocupari pe care inca unele din voi nu le aveti...veti intzelege mai incolo!!! Asta da incurajare...!
(Daca sunteti curioase, cititi postarile mele anterioare)
Multumesc frumos, a fost incurajatoare invitatia ta, promit sa intru cand vad ca fetele sunt mai tematoare si vor un "intaritor"!!!
Si eu imi zic mereu: "curaj gaina, ca te tai!" Si tine figura!!!
Pupici si sper sa nu fi suparat pe nimeni!!!
Si daca dati cu rosii, vreau d'alea mai coapte, sa fac de-acu bulion, ca la toamna...poate pot...poate nu...
Ramona (25 sapt., pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
pufymic spune:
Tiona tinem pumnii sa iasa bine analizele!
Mirabelac am vazut pozele!Frumoasa burtica!
Aramona bine zice Ramomar: hai mai des pe aici ca un "vant" de optimism nu strica nimanui!
In ce sticle pui bulionul?Ca as face si eu dar n-am sticle....si nu stiu de care sa-mi procur
!
Pupici...fug si eu sa ma intind!
Ioana
(28+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
aramona spune:
Frumoasa ideea cu pictatul burticii...
Eu cu sotzul meu implinim pe 27 iulie 10 (zece!!!) ani de casnicie! (suntem de 13 ani impreuna...)...Dar pe cine sa pictez???
O burtica tzuguiata cu o cadana sexi pe ea cred ca merge...desi apetit are oricum...ca-s cu burta, ca-s fara...
...
Legat de asemanarea sotzilor...la inceputul relatiei noastre...cativa colegi ai sotzului au ramas shocati...m-a prezentat drept sora lui (e mai mistocar...)...toti au sarit..."dar vai...ce semanati..."...ca apoi sa ne vada plecand si sarutandu-ne...
...
Cred in asemanarea firilor, in preocupari comune...pe parcurs oricum ele se mai slefuiesc...legat de fizionomii...nu stiu...sunt multi care ne spun ca avem trasaturi asemanatoare...Cred ca sunt subiective aprecierile! Parerea mea!
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
mexxa spune:
Inni LA MULTI ANI sotului tau...sa aveti parte de multa fericire unul alaturi de altul.
Mirabelac am vazut pozele si ai fost o mireasa tare draguta si de burtica nici nu mai am cuvinte...o frumusete 
lullabay e tare faza cu laptele..si al meu zice la fel![]()
Eu sunt bine...ma topesc de cald nimic nou...doar ca acusi tre sa ma programez pentru control si abia astept..
Fetelor sunt foarte bucuroasa cu ce mi-ati zis..ca la 28sap intru in 7 luni...am citit mult ca dupa 7 luni bb'ii au foarte multe sanse de supravietuire....
Pupici si merg sa fac un dush ca deja simt ca nu mai rezist!
_
25+
Sebastian
poze
Vine barza
eli26 spune:
inni La Multi Ani sotului tau!
.mini_me ma amuzat putin faza cu farmacia
Tina27+ POZE
eli26 spune:
aramona chiar asa cum spun fetele,sa ne scrii mai des,eu ma bucur ca a mai venit o gospodina printre noi
poate ne mai dai ceva idei si despre niste prajituri
aici gospodinele noastre deocamdata sint IOANA si RAMOMAR ![]()
Tina27+ POZE
aramona spune:
Azi m-am intrecut pe mine cu mesajele...da' m-ati incitat...
Si am mult de munca la birou...mai da-o-ncolo de munca...
Pufymic, eu am niste sticle de apa minerala (de sticla), pastrate in lazi pe balcon special pentru acest scop! Cred ca si la Arad se mai gasesc in unele bacanii sticle de apa minerala, nu la PET (sau chiar de bere)...E vara...e cald...se consuma lichide multe...nu strica sa-ti faci un stoc!!!
Am auzit de persoane care pun la PET...nu am incercat, nu stiu cum rezista, nu dau sfaturi... Mai ales ca eu le pun la bain-marie...la plastic nu merge...
CA idee, dat fiind ca noi vom incepe diversificarea micutzilor la 5-6 luni si rosii se gasesc mai tot timpul anului...nu e chiar o problema...(Eu in supe puneam rosii...cam de la 6-7 luni)
Sucul e bun pt. ca e fara conservanti, cel facut in casa...dar e efort mare, acum...in situatia noastra...
HAi ca ne ajung dulcetzurile si muraturile...![]()
...Si imi pare rau ca nu am decat foto pe film clasic, nu digital...sa vedeti ce mese fac eu...cu aperitive dichisite...reci...calde...fripturi...rulade...prajituri...n feluri...Si singura...DA'MI PLACE!!!......si mi-au murit laudatorii...![]()
Legat de ce a spus sora-mea...eu am luat-o ca gluma...ca alfel ii spuneam vreo doua...E adevarat ca s-a obisnuit sa primeasca...Iar eu sa-i dau...(Asta din ciclul "ASHA NU"!!!)
Pupici la toate gravidutzele cu sau fara panici la mansarda!
Ramona (sapt. 25, pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
MamiLili spune:
Buna ziua, fetelor!
Inni, La multi ani sotului tau! Cred ca burtica pictata e cel mai frumos cadou de ziua lui.
Mini_me, sigur gasesti in Ro colagen cu elastina. Parca ziceai ca vii pe 5 iulie. Nu mai e mult.
O zi frumoasa si racoroasa!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
24 sapt cu 
aramona spune:
Eli...eu as intra sa postez retzete de prajituri...da nu mai bine mancam noi acum fructe...ca e sezonul lor...si mai lasam nitzel organismul in pace? CA prajiturile sunt ele bune...dar ingrasa... (ma gandeam la cat mananc eu...ca termin singura tava...nu la unele care stiu sa manance cu cap si se abtin...!!!
)
Si cred ca sunt mai multe gospodine intre noi...dar sunt "sub acoperire"...!!!
Dar...ca o mica observatie...Ioana-Arad, Ramomar-Oradea, Eu-Tg. Mures(sunt ardeleanca pana mor, desi stau de 16 ani in Bucuresti!)...doar in Ardeal se gateste???????????????????![]()
![]()
Nu pot sa cred....
Vreau si eu o retzeta de poale-n brau...de un bors lipovenesc...de o tochitura moldoveneasca...de o paine-n tzest olteneasca...!!!!!!!!!!!!!!!!
E???
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
ramomar spune:
aramona tare simpatica imi esti si tare mult imi place cum le zic. Este foarte bine ca esti optimista si eu sunt mai optimista de felul meu, dar trebuie sa recunosc ca ma mai cuprinde si panica cateodata
. Multi multi ani fericiti si impliniti alaturi de sotul tau si de copii vostri va doresc de pe acuma pentru ca pana in 27 iulie poate uit, ce mai memorie de gravi...
aaa, si poate imi dai si o reteta buna de compoturi, ca vad ca esti si o gospodina bunaaaaaaaa 
Pufymic eu (sau mai bine zis mama, ca tot la ea l-am facut) punem bulionul in sticlele de nectar (prigat, fruttia acuma sa fac si reclama la produsele firmei
).
pupici la toata lumea!
27 
mai avem un pic...