In Italia (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Bravo ITALIA!!!!
Am tinut pumnii stransi! ... si se pare ca a ajutat! :)

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Fetele de la Germania ... mie mi.au placut nemtii si sincer mi-a parut rau pt ca s-au "strofocat" nu le-a venit nimic " de-a moaca " si poate meritau putin noroc.. caci pina la urma urmei reteta cistigului e tot norocul. Trebuie sa recunosc ca eu n-am vazut decit prelungirile ca am adormit si m-am trezit la primul sut in bara cidn vecinul de jos zicea "cuvinte dulci" .

Vio cite violete are tanti aia ... ale mele tot nu au inflorit.. deci e ceva in neregula cu pamintul cred .. dar le las in pace ca tot le voi incuia in baie pe timp de vacanta , asa ca la intoarcere voi cumpara pamint nou si sa vad ce se intimpla...

Enn deci vii si tu ?? sau numai ei ? Banuiesc ca nu se gindesc pt viitor nu pt luna asta .. Mantova e un oras superb - din ce povesteste soacra-mea care e nascuta si a petrecut copilaria acolo. Apoi e pe apa .. si te plimbi cu vaporul...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by crista-s

Fetele de la Germania ... mie mi.au placut nemtii si sincer mi-a parut rau pt ca s-au "strofocat" nu le-a venit nimic " de-a moaca " si poate meritau putin noroc.. caci pina la urma urmei reteta cistigului e tot norocul. Trebuie sa recunosc ca eu n-am vazut decit prelungirile ca am adormit si m-am trezit la primul sut in bara cidn vecinul de jos zicea "cuvinte dulci" .

Vio cite violete are tanti aia ... ale mele tot nu au inflorit.. deci e ceva in neregula cu pamintul cred .. dar le las in pace ca tot le voi incuia in baie pe timp de vacanta , asa ca la intoarcere voi cumpara pamint nou si sa vad ce se intimpla...

Enn deci vii si tu ?? sau numai ei ? Banuiesc ca nu se gindesc pt viitor nu pt luna asta .. Mantova e un oras superb - din ce povesteste soacra-mea care e nascuta si a petrecut copilaria acolo. Apoi e pe apa .. si te plimbi cu vaporul...

Cristina

Cristina,
Tu esti o draguta,ca de obicei.
Bravo Italia!
Au avut noroc cu carul la campionatul asta si reteta perfecta doar e oleaca de joc+oleaca de noroc!Norocul mare l-au avut in meciul cu Australia cind i-a calificat arbitru.

Am tot citit ca au probleme mari in campionatul intern,meciuri trucate,penalizari si alte invirteli.Dar isi revin ei!
Atmosfera de la campionat a fost frumoasa,vesela.Imi pare tare rau ca se termina!

In alta ordine de idei,eu nu am reusit sa va mai scriu,am fost si plecata citeva zile.Cred ca ultima oara va intrebam de retete cu rabarber.Pina la urma am facut compot si a iesit bun,oricum planta asta nu are cine stie ce gust.
Acum am capsuni bune si dulci si as vrea sa fac inghetata.Aveti vreo retepta buna-buna?Multumesc mult.

Intre timp tot studiem ofertele pt Liguria.Mi-a adus sotul ieri 3 cataloage,in 2-3 saptamini trebuie sa rezervam ceva pt septembrie.O sa va mai intreb una alta zilele astea.

La multi ani fericiti!fetelor si copilasilor care s-au aniversat intre timp.

Enn ,ai nascut?Daca nu,iti tin pumnii sa fie bine si usor!

Vio ,cum a fost la examen?Tu stai pe linga Freising sau am retinut gresit?!Daca ai chef,te invit intr-o zi in centru la o cafea,mai povestim,ne mai amintim de Timisoara draga,ce zici?

Va pup cu drag,
Alina

Alina

Mergi la inceput

Alina intreaba .. numai NU despre cazare ca nu stiu nimic desprea asta .. noi am fost mereu ( adica de 2 ori numai .. ) si mereu de dimineata pina seara. Si mereu linga La Spezia, despre restul ( adica de la Genova spre Montecarlo ) insa fetele milanezele sunt mai in tema ca e mai aproape de ele.

Inghetata de capsuni.. bunaaaaaa.. eu am facut un tort de Sf Petru si Pavel si crema era ( in mare.. ) smintina batuta sa iasa frisca si adaugate 2 oua si 1 ciocolata topita .. am facut-o prea lichida .. nu stiu unde am gresit si atunci am bagat.o la congelator. A iesit o super inghetata . Deci cred ca daca iti iei un borcan de smintina dulce o bati cu 1 ou si ceva zahar dupa gust , iar la sfirsit adaugi o parte din capsuni crema si alta parte taiate cuburi .. si pui la congelator in citeva ore iese super inghetata.. Ca sa nu iti spargi capul cu ea .. ma gindesc ( dupa o metoda pe care am citit-o eu de la niste fete care au un BIMBY - robot mai de fitze .. ) cum ca inghetata congelata se pune in robot ( in blender este OK), se face crema iar si se mai pune putin la conge sa mai prinda forma.. in felul asta o sa fie tocmai buna de mincat ( numai sa adugi capsunile bucati dupa ce faci a 2 mixare ... ).

Merge si cu iaurt in loc de smintina dulce... dar cred ca tb sa pui mai mult zahar.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cri, n-am apucat sa ma informez cu festivalul, dar daca e acum, sigur nu merge nessuno dintre noi. Pacat!
Alina, n-am nascut, dar am facut prajitura cu rubarba. A iesit putin acrisoara, dar mie mi-a placut.
Uite reteta:
Pt. aluat se amesteca cu lingura de lemn:
1 masura zahar (noi am luat 150 g)
2 masuri unt
3 masuri faina
Daca iei mixerul se mai adauga 2 linguri mari de apa.
Se īntinde aluatul īntr-o tava si se aseaza deasupra rubarba (ca. 4 fire curatate si taiate īn bucati 2,5 cm). Se da la cuptor 200° timp de 20 min. Apoi se amesteca 1 ou cu un dl de smīntīna dulce si o cana de zahar brun, se toarna deasupra si se pune pt. īnca 30 de min la cuptor. Daca vi se pare prea acra, se poate mīnca si cu frisca deasupra.
Pofta buna!
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Enn, fi atenta ca iti tin numaratoarea, vremea tine si ea cu tine ca de vineri se mai racoreste!
Cristina, las ca mai vorbim de violetele tale cand o sa vi din cocediu, nu le ti pe nord?
Fetelor sunt tare bucuroasa azi, dar nu spun pana nu stiu 100 in 1000!!!!!!
VA PUPICESC DUUUULCE CU AROMA DE BERE; STAU PE BALKON SI SAVUREZ O BAVAREZA; CREC CA M-AM PILIT UN PIC1

VIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

Va multumesc la toate pentru cuvinte.
CRISTA cam dur ce povestesti. Faza cu panolino deja o stim.....ca-i probata. Deja nu-si mai da seama cand face pe ea. Cat despre celalalte lucruri, sora cea mare sta oricum non-stop cu ea. Iar mama in fiecare zi trece pe la ea. Noroc ca ea sta la parter si noi la 4.
In rest, Vineri plec. Alin e extrem de nervos. Nu stiu ce are. Si ma face si pe mine sa ma enervez. Trebuie sa spun ca nu ma asteptam sa fie asa stresat. Acum la urma se pare ca explodeaza.

Aaaa. CRISTA multumesc de PM. Foarte explicit.

Eu va salut de pe acum ca nu stiu daca mai am cand sa intru. Am sa incerc de acasa sa va aggiornez cu pregatirile.
ENN de pe acum iti urez nastere usoara si sa ai un bb sanatos si mancacios. Si fara dureri de burtik!!!

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Buna dimineata ...

La noi e racorica, cica mai la nord si mai la sud o sa ploua .. noi raminem iar ca in galeata aici ... asta e .. stau cu toate geamurile deschise ( si nu imi e frica de curent ). Daca ma vedeti va tavaliti de ris ..umblu dupa mine cu o foaie de hirtie si pix si cum imi aduc aminte aminte cite ceva scriu... e lista pt "bagaje" sa le zicem .. pt vacanta .. pe categorii : medicamente, cosmetice si .. pt bucatarie .. ca eu sunt genul care mereu uit sa arunc ceva in geanta asa ca daca imi fac lista din vreme sper sa nu uit ceva

Violetele mele stau la sud, linga usa de la balconul din sufragerie dar in spatele perdelelor de pinza ( culoarea untului .. brodate de minutza mea ) deci au lumina dar nu sunt direct in soare ... e clar ca pamintul e de vina .

Enn m-am uitat pe calendar si pe 11 e o luna desenata rotunda .. nu stiu dc e exact tipul ala de luna ( noua, plina ... e clar ca nu tb sa fie pe sfert insa ...) care cica ii influenteaza pe bebici sa vina pe lume ..

Angi bafta ... incearca sa nu te enervezi caci din pacate ocazii sigur vor fii .. asa e intotdeauna ...dar tu trebuie sa treci peste tot ce nu e important si sa nu uiti ca e ziua cea mai frumoasa din viata oricarei fete.. si TU esti persoana cea mai importanta !

Petro iar ne-ai aburit ca treci pe aici si nu te vad ...

Iza si tu esti in pregatiri .. o si pt tine .. miresicoooo

Iri ... ca sa te citez "intram, iesim .. si nu vorbim" azi stau pe aici toata ziua ... si sunt cu ochii pe tine ca pe butelie

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Fetelor, merci ca va gīnditi la mine
Mi-e mai bine, acum ca s-a racorit.
Ieri seara am avut si musafiri - a venit taticul lui Victor sa ne ajute sa reparam masina de spalat si auzind ca vine la noi, a vrut si Victor si a venit pīna la urma si mamica, ca ce era sa faca singura acasa, pe urma lipseau scule, asa c-am apelat la vecinul de jos, care a venit cu baietelul, ca nu era unde sa-l lase, va dati seama ce-a fost pīna la urma
Noroc c-aveam frigiderul plin - dar acum e de mers la cumparaturi.

Angi, drum bun si īncearca sa te relaxezi, va fi bine pīna la urma. Si ai rabdare cu mirele, asa-s toti barbatii īn pragul nuntii

E.

Mergi la inceput

Fetele am pus poze noi ( adica f f vechi de fapt ) in album

am ajuns asa mai pe sarite in '95 mai am de pus si pt perioada pina in 2003 .. dar mai incolo

Cristina

Mergi la inceput