In Italia (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Imi pare rau de nemti, dar imi pare bine de Italia!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Multumim de fair play, copiloi

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Sunt super fericita e vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

fotoIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Hai Italiaaaaaaaaaaaa !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Angi ce rau imi pare de bunica ta, insa nu trebuie sa te sperii si bunica mea e la fel, numai ca la noi nu a avut un sigur atac cerebral mare ca sa ne dam seama ci multe micute care puse cap la cap ... au dus la dezastrul general. Unul dintre ultimele, de fapt cind am realizat noi ca ceva nu e in regula a fost in 2002 cind ajunsi in america ( la unchiul meu, fiul bunicii ) bunica mea vroia sa sune acasa la tata sa vina sa ne ia de la Otopeni, in capsorul ei noi eram la Otopeni si nu la mii de km distanta de casa.. apoi se uita pe geam la nora-sa care pleca si venea de a acasa cu masina si ne zicea :"iar a venit femeia asta .. cine e? si ce vrea de la noi ?" era de ris si de plins la un loc .. Apoi a venit cununia mea, cind ajunsa aici se uita la Fabio si ma intreba ce zice vecinul meu ?? adica el sarmanul imi era vecin ca doar statea pe scaun linga mine.. Greul insa este pt cei care stau cu ea acasa, la noi este matusa mea care la inceput o suna acasa de la servici, bunica ridica receptorul dar nu ii vorbea ca probabil uita , si nici nu inchidea sau ii inchidea telefonul in nas si asta sarmana innebunea de spaima si sa te tii telefoane la mine, care din Italia sunam ca nebuna la Bucuresti si citeodata bunica imi raspundea alteori nu.. in vremea asta matusa lua primul taxi si fugea acasa sa vada ce s-a intimplat ... asta citeva luni pina a realizat ca de fapt nu se intimpla nimic si acum pt siguranta ii decupleaza telefonul ca sa nu sune careva si bunica sa nu ii mai inchida... sau mai stiu eu ce .. Eu innebunesc de cite ori imi suna mobilul si vad numarul matusii mele .. ma gindesc numai la rau, ma ia tremuratul inainte sa raspund de frica ...
grija mare cu aragazul!!! ca a lasat gazele deschise de citeva ori ( acum i le inchide de la teava dimineata cind pleaca la servici ). Batrinii si copii si asa nu beau apa ca ei nu prea simt setea .. si se trezesc dezhidratati .. dar bunica mea nu vrea sa manince .. si tb sa o pacalesti ca pe bebelusi... si or sa ii trebuiasca pampersi obligatoriu caci va uita sa se duca la baie chiar daca poate sa mearga ... Nu trebuie sa te miri pt asistentele din Romania, e jale mare .... la noi nu a fost nevoie de internare Slava Domnului ! dar de chemat salvarea da .. si la auzul virstei ( acum are 92 ani) nu au vrut sa vina pe motiv ca au putine masini si oameni mai tineri care au nevoie de salvare ... si uite cum tb sa chemi salvarea Puls sau altele private care te costa o mina si un picior.

Despre botez ... iti trimit PM

W ITALIA !! Au spalat rusinea scandalului fotbalistic!!
Eu ma bucur mai mult pt Del Piero (.. ed il suo uccellino...)...

SI BRAVO GERMANIA ... care a luptat- cel putin in suplimentare - ca leii .. erau numai in coltul italian sa le faca viata grea ..

si cit de mult m-as fii bucurat si nu l-as fii lasat pe Fabio sa inchida un ochi daca juca Romania ....

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

hallo fetelor, microbiste!
mie mi s-a parut ca meciul a fost greu, dar sotul meu spune ca au facut balet acolo pe stadion.
vecinii mei se pregatisera cred pt. o invingere, dar a fost cam liniste dupa finala, s-au auzit cateva pocnituri razlete, undeva departe si o singura masina a trecut claxonand!
cred ca germanii sunt tare suparati azi si obositi!
sotul meu, a spus ca italienii au demonstrat germanilor ce inseamna s a sa joci fotbal bine.
cam atat, eu intru mai rar pt. ca sunt cam ocupata cu mutarea, si probabil o perioada voi disparrea de pe ecran.
Angy draga, esti mai bine, incearca sa treci si sa privesti inainte, te pup dulce!
va pup cu drag
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Vio vezi ca in masina aia care claxona era don Risotto si amicul, colegii tai..

Spor la mutat !!

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Angi, īmi pare rau pt. necazurile tale. Dar īncearca sa te gīndesti si la lucrurile frumoase, care te asteapta: voiajul de nunta, plimbarile pe faleza cu sotul, viitoarea calatorie la Paris.....

Cīt despre fotbal, cu-n sustinator pasionat precum Ale, nici nu se putea altfel

La mine nimic nou, doar c-am reusit sa stric azi masina de spalat, dis-de-dimineata

tuturor,
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Am uitat ceva:
Cri, sotul se pare c-a mai vorbit cu fratele lui, ca ieri a lansat ideea deplasarii la un festival de jazz la Mantova. Trebuie sa studiez pe net cīnd si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

era unu pe stadion care aduna sticlele goale de apa ale jucatorilor italieni, mi s-a parut ca seamana cu Don Rissotto
Cristina, violetele mele au facut toate puiuti, am o gramada de babies ghivece, daca ar fi sa imi doresc ceva tare mult, cam asa as vrea sa fiu eu
http://www.bluebirdgreenhouse.com/html/images/libbie.jpg
Vio

Mergi la inceput