In Italia (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

NA ca am scris si nu stiu ce am facut ca am pierdut mesajul asa ca o iau de la cap...

cine isi inchipuia ca prima intilnire va fii tocmai in indepartata sicilie... asa ca fetelor sa faceti poze!!

Iri pt Ale eu zic sa ii alimentezi un pic mai mult dragostea pt mare, pesti, adimcuri.. ia filme documentare pe dvd .. si din curiozitate poate se apropie mai mult. Apoi mai e si instructorul, daca are incredere in isntructor va invata sa innoate .. daca nu ... slabe sperante .. eu de exemplu nu as fii putut in veci sa invat decit cu tata asa cum a si fost. DEEE eu sunt mai neincrezatoare de fel .

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Daaa, Cri, se uita la desene unde e marea, ii plac pestii, in teorie e totul ok, zice ca inoata, ca face salturi... eheee... Tocmai am telefonat la gradinita ... la inceput a plans/urlat etc etc... pe urma cu chiu cu vai l-au convins sa intre in bazin, ma rog... exact cum ma asteptam.
Sa vedem data viitoare.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

HEheheheh dragalasul .. nu e usor in piscina ca apa nu e sarata sa te tina la suprafata ca marea.. eu il inteleg dar si pe urma cine o sa mai fie ca el .. cind va invata sa innoate... Eu zic ca ai tema pt pina data urmatoare sa il duci la mare si sa il lauzi putin cit de bine stie sa inoate .. ca se vede diferenta .. la mien "minciunile" astea nevinovate functioneaza ( si cum eu sunt mai copil de fel... precis se prind si la Ale..).

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Daca tot vorbeati de copii la mare:
alaltaieri s-au īntors cumnatii (parintii Clarei) de la La Spezia. Eu ma pregateam sa-i descos ce si cum, dar sotul meu m-a tinut discret departe de telefon, dupa ce a aflat ca n-au dus-o pe Clara nici macar o singura data la plaja, ci au lasat-o īn fiecare cu zi cu bunicii īn casa de vacanta, pe motiv ca cei 5 km de drum de la casa de vacanta pīna la mare erau pe teren accidentat si sigur i s-ar fi facut rau īn masina.
Ei īntr-adevar i se face des rau īn masina, dar daca cumnatii tot au putut conduce nu 5 km, ci 500, din Germania pīna acolo, nu prea īnteleg argumentul, chiar daca a avut si casa de vacanta swimmning pool si Clarei sigur i-a facut placere sa se balaceasca si acolo.
Eu sigur n-as fi putut face una ca asta, dar poate-s īntr-adevar o mamica exagerata, cum ma considera familia sotului....
Spor la balaceala, la munte & mare!

E.

Mergi la inceput

Neataaaaa

Enn au profitat ca e Clara mica si nu s-a prins inca unde plecau ei... de la anul nu cred ca o mai pot fenta asa usor

Teren accidentat?? Sunt niste dealuri de coborit cu citeva curbe dar in nici un caz cum ai urca sau coborii de la Poiana Brasov... Poate ca nu drumul i-a speriat ci plaja, poate nu mergeau acolo unde e nisip ci unde se face plaja pe pietre .. si mie imi e frica sa cobor pe bolovanii aia ca niste placi spre apa... chiar daca e greu sa aluneci dar frica e si mai mare... Enn oricum sa ii descosi unde au fost caci e un loc superb si nu e chiar foarte departe de voi. Nu esti deloc exagerata dupa mine asa trebuie sa fie parintii, sa nu faca nimic fara copii lor alaturi, asa erau ai mei si mie asa imi pare normal... poate e usor sa vorbesc pt ca n-am bebel dar Fabio care inca mai spera de cite ori a cumparat cort nou a luat cu 2 camere de dormit si mereu a zis: "aici o sa punem patutul pliant pt bebe"...Dei daca se va hotarii sa soseasca vreodata o sa il facem hippy si pe el /ea...

Iri ce face Ale?? in seara asta iar nu doarme devreme!

Cristina

Mergi la inceput

Da...ca si cum ieri seara ar fi dormit devreme... era 1 noaptea si el tot treaz! Unde o gasi atata energie, nu pot sa inteleg...
Nu este orarul lui obisnuit, din fericire, dar il mai apuca cateodata "insomniile".
Azi dimineata s-a trezit in timp ce eu ma pregateam de plecare (ies mai devreme, pe el il duce tati la gradi) si mi-a spus ca vrea lapte, insa cand am reintrat in camera cu laptele el doarmea dus pe burta. Asa-i trebuie daca face "le ore piccole"

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Iri,
lasa ca-si revine baiatul, acum se īntīmpla atītea īn jurul lui: cursul de īnot, fotbalul, agitatie pe toate planurile, fireste ca-si mai iese din ritm.

Mie ieri seara mi-a fost rau de tot, credeam ca īncep contractiile si nu m-am mai dus la culcare, dar pīna la urma am vazut un film foarte romantic si fermecator, Before Sunrise, īn care Ethan Hawke si Julie Delpy joaca 2 tineri care se īntīlnesc īntīmplator īn tren si petrec cīteva ore de vis īn Viena nocturna, iar dupa aceea m-am relaxat si am adormit.
Acum ma duc la control, business as usual.

E.

Mergi la inceput

Enn, se apropie momentul cel mare...
Cat despre film, l-am vazut, exista "Inainte..." si "Dupa..". Cu ei 2, la prima intalnire, iar apoi la a doua - la Paris. Mi-au placut, multi spun ca sunt plictisitoare, dar deh... sufletul meu romantic...

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

Ce mai faceti? CRI inca sunt aici. Vineri plec spre Ro. Ce pot sa va spun.....am trecut o perioada foarte naspa. Am fost atat de depresa incat nu am vrut sa vorbesc cu nimeni si m-am simtit o persoana inutila mai tot timpul. Probabil totul a inceput cand bunica mea pe 18 iunie a facut un atac ischemic cerebral si i s-a descoperit ca a fost lovita de boala ALZHEIMER. De atunci am cazut rau de tot de moral........ca mi-a fost frica sa nu moara sa se repete istoria. Anul trecut pe 17 iunie bunicul meu a murit si eu pe 22 iunie eram acasa. Deci nu am apucat sa-l vad. Si ma gandeam ca va muri. Aparte ca eram foarte preocupata de starea ei.............dar eram sigura ca daca se intampla nenorocirea nu mai faceam nunta. Pe urma, inca nu reusesc sa accept ca vor fi momente cand nu ma va recunoaste.......cand nu va sti unde se afla.Ma simt atat de neputincioasa, si am fost intr-o stare tare naspa. Starea ei s-a stabilizat. Se vede ca venind acasa........stand aproape de lucrurile ei......de cunoscuti nu se simte atat de pierduta cum se simtea la spital. Si am fost si mai demoralizata cand aia de la spital i-au zis mamei sa-si aduca de acasa perfuzoare si acele pentru a face perfuziile. Este un lucru greu de imaginat si de asta am fost tare trista. Mi-a zis mama ca nu faceau nimic bunicii pana cand asistentele nu primeau ceva in buzunar. Eu fiind asistenta si stiind cum ma comport cu bolnavul...........nu reusesc sa-mi imaginez acest lucru. Ca mereu asteaptau sa le dai ceva. Ma rog......
Pe urma, am intrat in febra plecarii si sunt si mai demoralizata cand vad cum se duc banii. Cumnatii mei ne-au cerut sa le botezam fetita. Pe ADINA. Desigur ca am acceptat. Este o onoare. Dar cand am vazut cum s-au dus 500 de euro in 90 de minute m-am demoralizat si mai tare. Adica mi-a parut rau ca nu am cumparat haine din Ro. Dar poate din Ro nu gaseam asa lucruri frumoasa. Nu stiu.
Apropo de asta daca va pricepeti la botez scrieti-mi si mie cate ceva. Traditii, datorii, etc.

Cam atat. Sper sa ajung acasa cu bine si sa fie totul bine. O seara buna

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput