In Italia (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cri, grindina si noi numa' la tv am vazut-o, c-aici e zapuseala si unde mai pui ca e iara meci...
Mi-am amintit de gluma aia, cu pune mīna pe carte, fa cornete, ca e meci
Dar azi fac un efort si nu ma mai plīng, de dragul lui Ale.
Iri daca-si doreste el ceva, ce nu gasesti la Messina, i-as putea lua eu de-aici, ca-s deja reduse articolele speciale CM gen sosete de fotbalist, tricouri etc.
Crini, ti-am scris la "parintii īntreaba, ...", sper ca e bine Andrei.
Week-end placut si o īntrebare, acum ca am noua legatura internet si pot descarca si muzica: care e hit-ul verii īn Italia?

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Enn hitul verii cred ca "vine ales" dupa ce se termina Festivalbar-ul uite aici paginutza cu melodiile ( dai click pe fiecare si poti asculta un fragment.. macar iti faci o idee).

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Buna, eu sunt la servici, ca trebuie sa mai rezolv cateva lucruri inainte sa plec in concediu.
Azi dimineata era bine Andrei, a ras, s-a jucat... Am vorbit cu bunicii, care sunt cu el acasa, si li se pare totul in regula. Sper sa n-avem probleme, asa s-a brodit de nasol cu plecarea noastra.
Oricum, dupa pranz cred ca plec, stau ca pe ace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Enn, esti foarte draguta, numai ca eu azi am nevoie de tricou si sapca, cele ale Italiei. Sapca am gasit-o, e cam mare, dar se poate strange din spate. Tricou insa, asa mititel, nu. Sa vezi cum se bosumfla domnisorul!

Norii pe cer sunt tot mai multi, adio ganduri de plaja...

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Iri, atunci tinem pumnii sa se califice Italia īn continuare, iar daca reusesc baietii, fac cinste cu-n tricou Sigur se gasesc, tocmai l-am vazut pe piciul de la parter cu unul italienesc.

Inspirata de vacanta ta la Paris, m-am apucat de citit Place de la Bastille de Leon de Winter. Nu prea e vorba de Paris, dar īmi place cartea.

Crini, drum bun si vacanta placuta!
Iar celorlaltor fete un week-end relaxant si īnsorit!

E.

Cri, grazie pt. link.

Mergi la inceput

Enn, in drum spre casa am gasit tricou pentru Ale!!!!! Pe care l-a si imbracat, si-a pus si sapca, iar acum e la joaca, mandru nevoie mare...
Iti multumesc foarte mult oricum.

In timp ce eu imi "construiesc" un cd cu Tom Waits si... calc .

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Iar acum... Italia - Germania!

Enn, Vio... cum facem??

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

neataaaaaa...

Eu ma duc la riushor si am trecut sa va salut... aseara ne.am intors de la restaurant exact cind s-a terminat meciul si toti "nebunii" pe scutere sau pe jumatate iesiti afara din masini vinturau steagurile... nici picior de politist .. e posibil asa ceva ?? cind aia toti era mai mult ca sigur un pericol pt restul lumii ( ca sa nu mai zicem ca sigur nu au vizionat meciul fara macar 1-2 sticle de ceva )..am crezut ca imi sta inima pina am traversat orasul ca iti sareau in cale asa de dupa "colturi" ...

saptamina viitoare Iri chiar ca nu stim cum vom face .. eu zic sa cistige cel mai bun

paaaaaaaaa si week end placut!!

Cristina

Mergi la inceput

Buna dimineata...

poftiti la cafeluta si la birfulitze , eu m-am distrat la prima ora ascultind imnul lui Irinel si Monica( pt mai multe detalii cititi la birfe .. sau googaliti un pic .. "Irinel Columbeanu si Monica Gabor au, de putin timp, propria piesa."...sursa ( si melodia):www.evenimentulzilei.ro/article.php?artid=263838" target="_blank">aici

Angi se marita pe 23 iulie ... am citit eu pe la mirese... Ai plecat deja in Ro ??? sau esti ocupata ?? Te asteptam cu pozeee...

Iza pe 12.08 ... tot la miresici am tras cu ochiul si dupa tine... ...

Eu m-am mai colorat un pic zilele astea la plaja la riu, m-am balacit, am descoperit si niste gropi ( in apa) mai adinci de 1 m, pluteam pe riu cu salteaua, am facut si rafting , adica ma lasam purtata de curent si treceam peste niste mini-cascade ... pacat ca ieri era multa lume ( 3 pescari cu nevestele din dotare si copii + alte familii) si nu puteam sa ma "deztrabalez " in voie cu chiote si risete .. am fost mai cumintica, si am vazut in plasele alora ceva pestisori cam de 20 cm .. noutate absoluta ca nu am mai vazut pina acum asa mari , probabil ca stau in gropile astea noi din apa . Si apoi soarele cind intra si cind iesea dintre nori .. asa ca pe la 14 si ceva ne-am intors acasa. Saptamina viitoare o sa stam mai mult, ne luam si de mincare ... ca deja nu mai riscam sa ne prajim pieile prea tare .

Cristina

Mergi la inceput

Buna dimineata si din partea mea...

Ce bine de tine, Cri, ca te bronzezi... sa imi fie rusine, eu care am marea la doi pasi, sunt alba ca branza, dar parca-i un facut, cand am si eu putin timp de mers la plaja, se strica vremea. Dar nu imi pare chiar foarte rau, caci am descoperit ca nu ma simt prea bine cand stau la soare, eu am si asa tensiune joasa, cu caldura mare coboara si mai rau.

Noutate: Nico este la Giardini Naxos, am vorbit cu ea, sper sa ne intalnim zilele astea.

Iar noutatea zilei este urmatoarea: Ale, iubitul meu, incepe cursurile de inot. Si ce mandru era, pana azi dimineata. Sunt curioasa sa-i vad reactia insa diseara, caci pana acum nu mi s-a parut ca ar avea un raport prea bun cu apa. Haha...
Va tin la curent.

Salutari viitoarelor mirese[/red], [red]viitoarelor mamici si... tuturor.

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput