In Italia (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

wow, fetelor, ce fain, vorbiti de concedii, de mare....
Cri, ce faina descriere, ai un umoooorr!
La mine, nimic deosebit azi, ma arunc la bucatarie sa ma imput cu niste chiftelute, cat mai e racoare si dupa aia cand o fi soarele mai puternic, ma arunc pe balkon sa fac cancer de piele
Catelusa oricum doarme incontinuu, cand pe gresie, cand pe parchet, are o figura, vrea sa iese pe balkon si scoate doar nasul de dupa perdea si cand da de caldura, fuge rpd in dormitor
Ieri am facut un chek "prea mare pt. o tava atat de mica", asa ca un sfert s-a scurs in cuptor ca o lava, dar restul a fost f. bun
Va pusilesc
Vio

""Cand este vorba de bani, toti sunt de aceeasi religie". - Voltaire "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cri, mie mi-ar place tare mult o vacanza calabrese, dar cum nu sunt principalul factor de decizie...

Vio, voi ce planuri aveti pt. la vara?

Si sa nu uit:
Petro, la multi ani!

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Iri, e superb hotelul tau. Vreti sa mergeti la Paris? Am dat fuga sa ma uit la preturi, 400 euro/noapte? Sa ne povestesti cum a fost. Cand pleci?
Iza, hotelurile sunt frumoase amandoua, o sustin si eu pe Cri cu mailul. De fapt ma gandisem sa dai telefon si sa le ceri explicit tipul de camera pe care-l vrei, noi asa facem de obicei, din motive de copii (paturi in plus).
Dar cu mailul e si mai bine, ca ai si dovada, daca iti raspund. Cel mai bine fa-le pe amandoua.
Enn, m-ai facut sa rad cu grecul, auzi sandvici de-acasa. Sa n-auda sotii ca cine stie ce idei le vin de incercat mancaruri de restaurant.
Am auzit ca e foarte frumoasa Calabria, anul asta o planuiti?
Cri, asa e, plec we asta. Am scos gentile, ma apuc sa le umplu asta seara, ca sambata vrem sa plecam dimineata devreme, iar maine de la servici merg la cosmetica sa ma epilez si eu, sa nu se sperie aia pe plaja. Ca sunt 'iubareata foc', stii cum se zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Buna fetelor! Bine v-am regasit!

Am intrat asa rapid sa va salut ... sunt intr-o goana continua, da' mai am saptamana asta si dupa aia gata cu munca! Deci, de saptamana viitoare promit sa fiu mai prezenta si sa va mai povestesc despre mine.

Dragutele de iri, enn si cri-cri ... va multumesc pt. urari, sunteti dulci tare! Da, eu sarbatoresc ziua numelui astazi!

Nu mai pot de caldura ... de oboseala si tot numar zilele astea pana la vacanta. Pe 22 iulie plecam .... cat mai este !!!!

Va las si ne auzim de saptamana viitoare! Pupiceeeeeee !!!!!!!!!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Vio eu chiftelele le fac in cuptor .. ca sa nu ma imput .. pun hirtie de copt pe tava, pun cuptorul la mai spre "mare" , fac chiftelele , le pun pe tava destul de apropiate ca ele mai scad, si le bag la cuptor. Stau cu ochii pe ele si le vcerific , se coc pe partea cu hirtia .. deci ma uit si cind sunt rumenite le intorc si le mai las sa se faca si pe partea ailalta.. E mai bine ca iese grasimea din ele, nu faci miros in casa.. le poti pune la cuptor si la prima ora a diminetii si pe urma scapi ... la fel si cu snitelele, sau cu chiftelele cu sos .. astea din urma le pun direct in tava de Jena , cind s-au albit ..adaug sosul de rosii si tot ce vrei tub sa pui .. si le bag iar la cuptor sa mai scada sosul..ce atita munca si miros... Nici nu stai linga ele .. le arunci acolo si stai la calculator ( ca mine cu atentie insa sa nu le arzi .. )

Enn e departe e drept Calabria dar e tare frumos.. iar eu sunt la juma de ddrum!! Iri e peste "shantz" ( a se citi mare .. ).

Iri deci te vei frantuzii in vacanta asta... frumossssss..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Mai fetelor, eu sunt tare suparata ca a cazut Andrei si s-a lovit la cap, a facu o vanataie pe frunte, in partea stanga. Ce ma ingrijoreaza e ca in mai putin de o ora de la cazatura a adormit, cu toate ca nu era ora lui de somn.
Am intrat sa va spun si voua, ca stau aici si fierb si ma tot intreb daca ar trebui sa merg la spital sau sa mai astept, sau sa-l scol, sau ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Nico, de regula nu sunt prapastioasa, dar daca spui ca a adormit mai repede... poate e doar o coincidenta, dar eu stiu? Nu ai sta mai linistita daca ai merge le spital? mai ales ca se apropie plecarea, nu?
Sa ne spui cum s-a rezolvat.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Nico sper ca e bine Andrei ( banuiesc ca deja ai fost la spital ..). zic sa nu te sperii prea tare ca a adormit mai devreme , poate a plins mult, sau poate s-a speriat si atunci a simtit nevoia sa doarma.. Offffff si o sa plece asa cu semn in frunte dragalasul in vacanta...

Enn din cauza ta am visat azi noapte ca trebuia sa iau avionul la Reggio Calabria ( eram o mare doamna si in vis nu serveam tren sau autobuz..). Doamne visele astea ...ce vorbesti ziua visezi noaptea !!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri, daca tot ai visat, de ce nu te sui mataluta de-adevaratelea in avionul catre Reggio C.??

Nico, sa ne spui ceva, cum se simte Andrei?

Si daca Enn si-a pregatit bocceluta (pt spital), eu mi-am pregatit-o de aseara pt mare, cu gandul ca azi, dupa servici, sa merg la plaja... deh, cu caldurile astea... Bravo, si dupa 10 zile de arsita, fix azi cerul s-a acoperit de nori si mai bate si vantul. Adio bocceluta, adio mare, adio bronzat... voi ramane in etern alba, nu ca mi-ar displace foarte tare, dar ma rog...

Azi joaca Italia, iar Ale mi-a dat comanda de tricou si sapca ale nationalei, cred ca vroia si steag, numai ca a uitat sa-mi spuna. Asa ca am tema.

Voi ce mai faceti?

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Iri iar va stringeti la maxi schermo in curtea blocului ?? Eu din superstitie n-as mai face la fel .. ca nu au iesit prea vistoriosi ultima oara cind v-ati adunat acolo ....

Noi iesim la circiuma cu socru chiar in seara asta... poate o sa auzim acolo ce fac azurii ( e la 21 nu?? ) sau poate chiar au telvizor ( banuiesc ca toate bombele au acum tv pt meci .. deci si bomba asta o avea...) . Iar zilele urmatoare dc nu se strica vremea la riulet la prins culoare, culmea ca ma cojesc un piculet si asta nu e bine .

Enn si Vio ce gheturi am vazut pe la voi ( in fine Germania e mare ) .. grindina cit oul .. parca era dupa ninsoare... masini cu geamurile sparte.. prapad mare..

Cristina

Mergi la inceput