In Italia (15)
Raspunsuri - Pagina 3
Tizabela spune:
Crista o sa parasim camera si inca cum mai bine face ore suplimentare acum decat sa nu vad totul prin Barcelona in saptamana aia,dar vroiam sa facem ceva si sa stam intr-un loc in care nu am mai merge o ala data din motive lesne de inteles!
Imi pare foarte elegant si hight class acest majestic,dar in acelasi timp mi-ar place sa fiu pe malul marii....ceea ce eu nu stiu la Princess este ce fel de camera am (pt ca in pozele de pe site au 3 feluri una dubla cu doua paturi nu cine stie ce,una dubla cu un pat matrimonial aia in care baia este la vedere si junior suite-ul)
Noi am facut rezervarea pe booking si ne-a scris camera dubla si atat nu as vrea sa nimeresc in cea mai nasola ca deja am patit-o in Turcia.
Hai ca e tare amuzanta faza asa ca v-o povestesc...noi civila am facut-o acum 4 ani si am zis facem o semiluna de miere....zis si facut dupa ora ba ce spun zile pe net am ales un hotel cu pensiune completa de 3 stele pe malul marii cu o panorama deosebita.
Am rezervat noi am plecat in sejur si cand ajungem acolo ne-au cazat la subsol intro camera de imi venea sa ii fac asa lui aia de la receptie,dar nu era vina lor pt ca nu scria in rezervare unde o sa fie camera....de panorama aia am avut totusi parte pt ca masa o luam sus pe terasa si se vedea asa de frumos si la piscina cand mergeam tot pe aia de sus o alegeam!!!
Asta este frica mea si de aia stau in dubii!!!
fotoIZA
iriale spune:
Iza, hehe... problema mare. In afara de faptul ca sunt frumoase amandoua, parca ma atrage mai mult al doilea. Sa ne spui ce ai hotarat, buna ideea lui Cri, cu lista.
Enn, Ines Sastre este o actrita/manechin, printre altele chipul de la Lancome.
Si daca tot vorbiti de hoteluri... cum vi se pare acesta?
http://www.new-hotel.com/roblin/fr/
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
crista-s spune:
Pai ce sa iti fac mai Izabelutzule .. tu nu stiai ca la turci tb sa iei de la 4 stele in sus ca sa stai bine?!?! offffff... Eu am avut parte de cotetz in Grecia insa din 2 motive : 1 ca avam un ghid "jegos rau" care facea numai aranjamente si ne-a schimbat toate hotelurile cu altele alese de el ( cred ca isi tragea super comision..) si al 2 lea ca in aceeasi seara cu noi in hotel s-au mai nimerit si un grup de italieni si toate camerele care aveau aer conditionat si vedere misto ( inclusiv vedeere la piscina ) le-au capatat ei.. iar noi toti cu fata la munte si cum eram la parter iti inchipui ce munte ca un zid vedeam. Insa italienii nu au avut parte de somn linistit caci era si un grupulet de romancute puse pe agatat ( ghidul, soferul.. nu aveau pretentii prea mari... si vreo 2 fraieri care la jumatatea excursiei imprumutau bani de la ghid ca erau ramasi cu buzunarele goale dupa cita cinste le-au facut fetelor) si care s-au balacit toata noaptea in piscina , cu urlete, vorbit tare, chiraieli ,salturi in apa "cu berea " sau poate chiar ouzo in nas...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Tizabela spune:
Crista stii cum se zice tot patitu-i priceput asa ca acum nu vreau sa mai dau gres.Pe net pozele hotelului respectiv erau de vis si cand am ajuns vorba ta a trebuit sa stam intrun cotet,dar cel putin avea are conditionat cotetul nostru ca era 48 de grade....mai cald ca acolo nu am simtit pana acum!
Fetelor sa ma scuzeti ca nu scriu bine,dar dupa ultimile reguli nu mai stiu cand se pune cratima si cand nu asa ca tot imi vine sa scriu intr-o,intr-un .
Iri mie personal imi place tare mult hotelul si zic ca ai facut o alegere foarte buna!!!
fotoIZA
crista-s spune:
ce reguli ??? ca eu nu stiu nimic ...si asa nu scriu cu i din a ca imi e greu ... eeee.. pe vremea mea asa se scria ... cam greu sa ma schimb la batrinete si mai sunt si cam
Iza eu in vacanta aia am urit toata natia italiana , nu stiam eu ce imi pregateste soarta ... iar daca l-as fii cunoscut pe Fabio atunci cred ca il "trimiteam ....sa se impuste" . Voi aveati bilete cumparate de la Italia , noi eram mai vai mama noastra de la Romanica si pe vremea cu vizele deci mai putini turisti...
Eu zic sa le scrii un email si sa le zici ca sunt 3 tipuri de camera in poze pe site-ul lor si ai vrea sa stii exact care e cea pe care ai rezervat-o tu...apoi sa iei mailul cu tine ca nu se stie niciodata ... Sa nu iti faci probleme ca si prin agentie nu e neaparat mai bine sau mai sigur decit dc iti faci singura rezervare.
Nico tu pleci in week end.ul asta in vacanta ?? Drum bun si distractie placuta ... soare si mare ... si odihna!!
Cristina
enn spune:
Ah, Cri, m-am emotionat
Īntrebam de garderoba, ca eu pe vremea cīnd nu eram īnca mamica, īmi cumparam mereu haine de mers īn vacanta si ma trezeam cu dulapul plin, dar nimic de īmbracat pt. viata de zi cu zi. Oricum, si īn camping mi-as pune flori īn par, ceea ce acasa nu fac niciodata.
Iri, mergi la Paris?
Mie singurul lucru bun rezultat pe urma restructurarii DC mi se pare faptul ca suntem mai nou cu aceeasi pagina cu La France
E.
crista-s spune:
heheheh flori in par ... vrei cam multe. Eu am o pereche de cercei din scoici din anii '80 cind se purtau si acum ca a revenit moda tot incerc sa ii port si nu prea am unde dehhhhhh s-au dus vremurile alea... Hai sa iti zic eu cum e treaba ( sau mai bine zis cum a fost pe unde am mers eu ).Intilnesti asa: fetite dragute, adolescente care seara se pregatesc de terase si dantuieli si lasa valuri de parfumuri in urma lor, isi intorc parul cu feonul cu mare grija in "baia comuna" ca sa iasa pe poarta campingului cu niste baieti slampeti ca vai de ei, cu blugi atirnatori.. sau in pantaloni pina la genunchi . Apoi sunt doamnele mai serioase care se pregatesc doar pt restaurant .... Apoi aia care dorm afara in saci de dormit.. in general francezi sau nemti ( italienii mai de fitze.. ), aia care n-au bani de disco toate serile sau nu vor sa agate pe nimeni ca au venit cu gagica de acasa si cinta la chitara la gura cortului ( cei de anul trecut erau napoletani cred)...Urmeaza aia ca mine .. lesinati dupa 1 zi pe mare , imbracat si dezbracat costumul de 5 mm , cintura de plumb are si multe kg ca eu sunt ca o bucata de unt care pluteste pe apa , carat butelia de aer ( care anul asta e mai grea .. deci ma va rupe)... urcat si coborit barca ( a se citi gommone) pe masina .. ca dehhhhhhh in fiecare zi se merge in alt loc si stau linga cortulet la citit sau facut rebus .. uraaaaaaaaa.. miine imi sosesc si rebusurile de la romania .
Miine e sf Petru si Pavel .. sa nu ziceti ca nu v-am anuntat !!
Cristina
iriale spune:
Buna dimineata...
Sf. Petru si Pavel? Petronela are vreo legatura?
Cri, ce simpatica descriere, deja imi imaginam "scenariul". Deci aia care nu au chef de agatat isi cara gagica de acasa?
Aici s-a racorit vremea, nu imi vine sa cred...
Aseara am fost pe plaja, Ale s-a distrat aruncand pietre in apa, iar eu m-am distrat uitandu-ma la el, dar si "reculegandu-ma" intr-un fel: m-am plimbat pe tarm in picioarele goale, super relaxant. Apoi am mancat ceva rapid la o terasa, eu cu privirea spre mare, Ale cu privirea spre cele 3 pisici care tot dadeau tarcoale.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
enn spune:
Iri, ce scenariu de vis! Eu mai stau cu picioarele desculte īn groapa de nisip, dar nici nu se compara...
Cīt despre agatat, īmi scria un prieten grec aflat pe-o insula cu logodnica, ca e de parca ai merge la restaurant cu sandvisul de-acasa Eu una m-am amuzat copios citind, dar biata fata sigur nu s-a simtit prea bine....
Cri, de scufundat cu flori īn par chiar ca nu merge. Dar un pareo, ceva, de pus peste costumul de baie, pe distanta cort-apa?
Ieri a aparut sotul meu cu un ghid turistic pt....Calabria, de aici mi se trage inspiratia estivala
O zi buna īn continuare!
E.
crista-s spune:
daaa tb sa aiba legatura cu Petro si inca cum ..
La multi ani Petro!!
Pe distanta cort- mare preferata mea e o rochie din aia indiana alba cu broderii .. tot albe ... ( sper sa ma mai incapa ) si tricouri ... si tot incerc sa imi fac o fusta de pinza topita dar sunt anti talent la cusut la masina si cam greu sa o cosi in urma acului toata ...
grecii sunt fara leac!! Cred ca pentru ei important e sa respire ... si e buna de agatat ...
Enn planuiti o Calabrie pentru anii viitori ? Asta inseamna ca la dus sau/si la intors treceti si pe la mine ca doar sunt in calea voastra.. aici la "autogrilul" din sufrageria mea. E superb litoralul calabrez, cel putin cit am vazut eu. Iar Fabio la Praia a Mare si-a trait copilaria .. maica-sa mergea acolo cite 3 luni pe an ( adica toata vacanta ..) cu cortul apoi cu rulota ...
Am gresit crema de la tort .. offff nu stiu de ce a iesit cam moale.. asa ca sunt cam disperata .. pt orice eventualitatea am niste prafuri la plic si voi incropi ceva pe loc.. sa vad.. Am musafiri azi ...si e tot un Paul ... asa ca vroiam sa ii fac o surpriza dar vad ca m-am surprins singurica cu crema "fleoscaita" ....
Cristina