In Italia (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Petro e dupa amiaza saptamina asta ... va dau eu raportul ( ca fiind mai bagacioasa de fel ).

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

La noi a plouat azi-noapte si azi se respira aer proaspat, dar in ultimele zile era asa cald, ca parca ti se oprea respiratia cand ieseai din casa. Iar la soare, nu mai spun, simteai ca lesini. Azi nu s-a facut inca vedere soarele.
Cri, ma gandeam sa iau ceva de mancare pe drum, ca ni s-a spus sa fim pregatiti, nemaifiind autogrilluri dupa Roma. Ce crezi ca ar tine pe caldura asta? Iau bineinteles lada frigorifica, dar n-as vrea sa fie chiar ceva perisabil, cum scot sa se strice.
Si nici n-am chef sa iesim de pe autostrada, sa pierdem timpul cautand vreo trattorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Nico, nu-i chiar asa, sunt intr-adevar mai putine autogrilluri, dar sunt. Tu ia-ti oricum ceva cu tine, dar stai linistita ca vei gasi mancare si pe drum.

Enn, deci astia in revista au povestit o mare varza, de fapt era Ines Sastre cea care vorbea despre chestia asta in Germania, dar ca despre ceva care exista deja. Mah...

Eu am iesit putin si mi-am cumparat doua perechi de papucei/sandale, cum le-o spune... Afara e ingrozitor de cald, cald si umezeala, deci zapuseala de nesuportat.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Iri, am observat si eu de multe ori ca de dragul de a face senzatie, anumite articole modifica informatiile in asa fel, ca pana la urma intelegi exact pe dos decat realitatea.
Din ce ai zis tu parea ca o femeie in Germania ia 1800 euro, din ce spune enn, nu ia nimic. Iti dai seama cum ne manipuleaza cu presa si toata media?
De-aia nu mai citesc eu nimic, n-am incredere. Si cand ii vad pe toti dimineata la metrou ca iau ziarele alea gratis nu pot sa nu ma intreb daca chiar nu-si dau seama ca nu fac decat sa-si spele creierii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Sigrid, Pesaro este un orasel foarte frumos si cochet, plin de vile elegante, oameni care circula numai cu bicicletele si o plaja buna. Avand 9 zile la dispozitie, vei face putea face mici excursii la Rimini, Riccione, San Marino, Urbino.
Vacanta frumoasa!

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Nico ia biscuiti ( dulci si sarati ) astia in masina sa aveti de rontait .. in plus daca sufera careva de rau de masina sau de mare pe tragetto , rontaitul ii va face bine ( asta din proprie experienta). Apoi apa la fel in masina ( in termos sau in saculet d-ala care tine sticla rece) ... Tin fara probleme absolut toate mezelurile in plastic, le desfaci atunci si umpli chifle sau piine gata feliata . Poti fierbe un piept de pui seara, il scoti din apa si il lasi la frigider, dimineata il bagi in cutiuta de plastic.. Poti sa iei ardei gras gata curatat si spalat, sau castraveti .. Noi luam pe drum toate resturile de friptura, snitele .. dar noi nu suntem copii deci mai tari de burta.

O sa gasesti cum zice si Iri locuri unde se maninci pe autostrada si de la Roma in jos, poate nu sunt asa mari si "fastuoase" ca astea din nord... dar sunt destule( m.am uitat eu pe harta si sunt multe semne... ) Noi am facut foamea pe la Taranto dar asta pt ca ne.am nimerit sa oprim la orele cind era absolut totul inchis .

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Fetelor sunt intro mare dilema asa ca va cer si ajutorul vostru!!!
Noi nu am luat sejurul de la o agentie ci ni le-am creat noi de pe net...asa ca biletele pentru avion le-am cumparat si am facut rezervare la hotel din luna ianuarie si atunci am ales acest hotel pentru ca era pe malul marii http://www.hotelbarcelonaprincess.com/ ,dar acum m-am mai uitat pe net si am gasit unu care imi place forte mult si nu stiu ce sa fac???
Asta este noul hotel care imi place http://www.hotelmajestic.es/ daca aveti timp si vreti imi spuneti si mie pe care il preferati voi????
Multumesc mult inca mai pot anula la primul pt ca nu am platit nimic si nu avem nici o penalizare in caz de anulare decat daca o facem la mai putin de 24 de ore de inceperea sejurului!!!

Va si multumesc anticipat pentru raspunsuri!!!

fotoIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Crini, multumesc mult pt. urari si va doresc o vacanta de vis! Ma bucur ca reusiti sa mergeti din nou īn vacanta cu copiii si sper ca peste 2-3 ani sa fim si noi mai mobili.

Iri, cine e Iris Sastre? Cīt despre proiectul de lege, tocmai am vb. la tf. c-o prietena, care zicea ca ea stie ca legea se va introduce īn 2007 si se vor plati 67 % din ultimul salar. Exista variante si variante si deocamdata nimic nu e sigur. Oricum, ideea e laudabila.

Iza, asa probleme sa tot ai M-am uitat la poze, hotelul din centru mi se pare mai deosebit, are mai multa atmosfera, dar personal as prefera sa stau pe malul marii.

Cri, voi cīnd plecati īn concediu? Ti-ai pregatit deja garderoba de vacanta?

E.

Mergi la inceput

Iza Mie imi place primul .. Princess .. pare foarte modern. In plus accesul la spa, sauna, si alte minuni e gratis.. celalat acre doar sala si piscina inclusa ( acum eu la Majestic .. am citit la o camera normala ... ) . Princess vad ca are numai 2 feluri de camere asta superioara unde am citit eu si un apartament junior..
Sunt la numai 10 min unul de altul ( tot din ce citesc ..) deci nu e mare diferenta . Parerea mea e sa te gindesti exact ce te atrage pe tine mai mult .. si sa scrii frumos pe o foaie de hirtie in stinga unu' si in dr . altul .. si cu + si - ce are unul si n.are altul... si iti va fii mai usor de ales... Uite ce bien de mine ca dormeam in luna de miere pe unde ne opream .. si la cit eram de obosita nici nu ma interesa decit sa am unde pune capul jos Dar din cite inteleg voi nu prea vreti sa parasiti camera ...

Enn pe 14 , astept sa soseasca Dora ta si pe urma pot pleca linistita
uite ca ma screm de mult sa imi amintesc Dora lui N Stanescu si degeaba asa ca am cautat-o pe net :

Atāt de mult o iubeam eu pe ea
cć īnsusi cerul se curba
albastru.

Cit despre garderoba... nu imi fac probleme.. noi mergem la camping.. toata lumea umbla in "chiloti"

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Multumesc mult ,raman datoare cu o ,
cva pup

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput