In Italia (15)
Raspunsuri - Pagina 23
enn spune:
Iri, Crini l-am alaptat si pe Morcoveata pīna la 8 luni, dar n-a avut nici un efect asupra dragostei lui pt. suzeta De adormit el adoarme cīnd īn patul mare, cīnd īn patucul lui, care e lipit de al nostru, si semne c-ar vrea sa se mute nu da. Dar īn rest el nu e prea dragastos, pe Piersicuta o tot pupa, dar pe mine mai deloc si si pe sotul doar la despartire. La fel si cu mīngīierile, pe ea o mīngīie pe capsor, pe noi mai mult ne trage de par
Cīt despre īntīlnire, Crini, daca ai timp si bugetul īti permite, eu zic sa mergi.
E.
iriale spune:
Nico, poate nu am inteles bine: ar trebui sa mergi in Romania pt o intalnire la repezeala, 2-3 foto in curtea scoli?? Daca e asa, eu personal nu as merge.
Zic si eu...
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
bb_alinus spune:
Buna dragelor care inca nu sunteti in vcanta si lucrati de zor!
Ramasesem datoare cu un raspuns lui Enn, am mai zis eu cum am aterizat aici, pt jobul sotului meu am lasat noi catel, purcel si....tot din sudul Frantei!
Acuma recunosc ca deocamdata e ok si in Nl dar Franta ramane dragostea mea...de altfel sunt frantuzoaica si in acte :)) nu numai in suflet!
Si multumim pt aprecieri la adresa Amaliei!
Pupici piersicutei! Ce imi place alintul asta, cred ca o sa ii zic si eu missei nectarina lu' mama ca e innebunita dupa asa ceva:)). Si lui Morcoveata . Haioase alinturi mai aveti voi!
Amalia exploreaza dedesupturile canapelei....a intret complet pe sub ea, i se mai vad numai varfurile degetelor de la picioare...Ia uite, m-am bagat sa o scot de acolo si cu ocazia asta mi-am gasit si telefonul mobil!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
crini spune:
Da, Iri, ai inteles. Dar ma gandesc ca ar trebui sa fie si diriga mea, care are cam 80 ani si pe care nu stiu daca mai am prilej s-o vad altfel. Si fostii colegi... doar ca sunt 300 euro de avion + cheltuieli Ro si 3 zile de concediu.
Ce sa fac?
cicina spune:
Crini, de la ce aeroport ai vrea sa pleci? Si in Ro unde e intalnirea?
Ce mi-ar place si mie dar nu reusesc sa dau de colegele mele.
cicina
crini spune:
Pai de pe langa Milano. Stii vreo companie lowcost (in afara de Myair)?
Intalnirea e in Buc.
Si as vrea sa merg. Dar sotul nu poate sa-si ia 3 zile de la servici si nici nu vrea sa ma lase singura, ca cica avionul e periculos si daca e sa se-ntample ceva sa fim amandoi.
cicina spune:
Crini, mai e de la Venetia Alpieagles. Dar si cu Myair depinde de ziua in care vrei sa pleci ca sant zboruri si cu 7 euro.
cicina
enn spune:
Buna dimineata!
Danangie,
Casa de piatra si multi-multi ani fericiti īmpreuna!
Sper ca nunta a decurs pīna la urma fara suparari si ne postezi īn curīnd poze cu cea mai frumoasa mireasa!
Alinus, simpatica exploratoarea ta! Morcoveata nu intra sub pat & canapea, prefera sa "pescuiasca" cu coada de la matura.
Eu-s cam zombie, cu caldura (avem de 5 zile constant 28°C īn apartament) si deficitul de somn, dar in rest bine.
Va doresc tuturor o saptamīna frumoasa!
E.
crini spune:
Enn, si eu sunt in deficit cu somnul, dar nu din cauza copiilor, ci a caldurii.
E o caldura la noi ca sambata noapte m-am trezit pe la 3 si am stat ca huhurezu pana la 5 dimineata cand s-a facut putin mai racoare si am reusit si eu sa dau geana de geana.
Am deschis ferestrele sa se faca curent, n-a servit la nimic, nu era nici o adiere. Pana la urma am baut ceai rece si m-am uitat la televizor, la serialul meu preferat (Sex& the city).
Sotul ma tot impinge sa luam conditionator si eu pana acum am rezistat, dar daca mai fac multe nopti de-astea mi se pare ca invinge el. Iar fetita nu adormea de nici o culoare azi noapte, am stat si i-am facut vant ca sa se linisteasca un pic.
Caldura mare, domnule, mare rau.
Iri, cum a fost la mare, ai facut plaja?
Dana, te asteptam cu povestea nuntii.
Carmi spune:
Buna la fete,
am cam tras chiulul zilele astea, da motivat, am avut musafiri. A venit vara mea din Belgia la noi cu bb al ei mai mare cu 12 zile decat Fabiano. A fost frumos. Puteti vedea poze in albumul intitulat “Verisorii“.
In rest, caldura mare...vreo 34 de grade afara si vreo 27,5 in casa, groaznic.
Pup fetele.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video