In Italia (15)
Raspunsuri - Pagina 22
cicina spune:
Iriale, nu al meu n-a mai fost de multisor pe acolo, dar sa vedem, trebuie eu sa organizez sa mergem. Ai lui sant toti in Piemonte doar cativa unchi are pe acolo. Asteptam sa se faca podul, dar vad ca astia intarzie prea mult si tr sa ma hotarasc sa vin pe acolo.
va doresc o zi benefica fetelor.
cicina
Carmi spune:
Pup Crini si Iri pentru sugestii. Ma uit pe harta sa le localizez...si-apoi il iau la intrebari pe Daniele.
Iri, iti inteleg nelamurirea, eu cu sot sicilian si va intreb pe voi ce si cum. El e plecat de aproape 20 de ani si nu prea a facut turism pe-acolo (la P-zza Armerina a zis ca ma duce, acolo a stat el 4 ani). Am vizitat ce v-am scris mai sus, si Siracusa, de care uitasem. Foarte frumoasa, mai ales orasul vechi.
In afara de asta, daca n-as fi eu sa trag de el sa mergem sa mai vedem una-alta, am sta numai la plaja. Noi mergem de obicei in august, si stiti bine ce temperaturi sunt...iar el sufera de niste migrene cumplite din cauza caldurii, de asta nu e foarte prieten cu turismul in perioada aia. Am avut eu o idee creata acum doi ani, sa mergem la Roma in...august. Am stat 3 zile, a fost infiorator, erau vreo 42 de grade, ne taram, efectiv, pe strada...pacat de frumusetile alea pe care nu le-am savurat cum trebuia. Poate ma intrebati de ce mergem numai in august? Pai atunci se marita sor-sa, nepotu“, x face botez, y naste...si atunci se intalnesc toti fratii raspanditi prin Italia.
Pup toate fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
enn spune:
Iri, Morcoveata al nostru mai e supranumit si "maestrul suzetei", ca-n prima noapte acasa a supt degetul sotului pīna la os, de statea sotul la 8 dimineata deja īn fata drogheriei, disperat sa cumpere suzeta si de-atunci si pīna astazi fara suzeta copilul nu se culca. Peste zi n-o mai cere, dar de adormit nu adoarme fara. Avem periodic discutii din cauza asta, dar acum cu surioara, nu vad cum am putea sa-l dezvatam. Se va īntīmpla probabil la gradi, unde īn Germania vine "zīna suzetelor" (Schnullerfee) si le da copiilor cadouri īn schimbul suzetei.
La noi īn rest vesti bune: Piersicuta a pus pe ea ca. 100 g īn 3 zile, iar eu - va dati seama - petrec ca. 8 ore pe zi alaptīnd-o. Si mai fac uneori si ore suplimentare
Danangie, nu fi suparata, o sa vezi ce repede vei uita toate lucrurile neplacute si vor ramīne doar amintirile frumoase legate de nunta.
Cicina, bun venit cu īntīrziere
Īn rest caldura mare...
E.
crini spune:
Enn, copiii mei n-au vrut cu nici un chip suzeta, desi am incercat cu amandoi. E adevarat insa ca nu am insistat, doar le-am propus-o.
Theodora si-a supt degetul pana la 4 luni, iar Andrei isi baga aratatoarele de la ambele maini odata.
Tu l-ai alaptat si pe Morcoveata? Se spune ca cei alaptati nu iau suzeta, ca n-are aceeasi "consistenta" cu ce sunt ei obisnuiti.
Carmi, si noi la fel cu Romania, mergem la evenimente, anul trecut am avut 2 nunti si un botez, acum 2 ani alte 2 nunti, ma si suparasem ca noi nu mai faceam concedii cu atatea calatorii in Ro.
iriale spune:
Enn si Nico, dupa am cumparat toate tipurile si formele de suzeta (si multe au mai inventat astia) am inteles intr-un tarziu ca lui Ale nu ii placeau si ca prefera sanul mamei . Asta pana pe la 6-7 luni, cand am terminat alaptatul. Dupa aceea iubirea pentru san a fost inlocuita cu iubirea pentru...gatul meu, in sensul ca nu il lua somnul (si acum e la fel) decat daca isi punea/pune manuta pe gatul meu. Iar eu inca ma mai emotionez!!!
Carmi, pe mine m-ar apuca disperarea cu atatea nunti, botezuri etc etc...cred insa ca sufar eu de vreo boala de reuniuni in familie.
Caldura mare, mare de tot...
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
bb_alinus spune:
Uf, intr-adevar caldura mare, cred ca peste tot!Daca si aici in Olanda ne plangem de asa ceva!
Dana, eu sper ca nunta sa iasa asa cum vrei tu, chiar daca sunt invitati care nu vin... Eu asta nu inteleg la romani, ca se lasa pana in ultimul moment ca sa anunte ca nu vin, ba mai rau unii nici macar nu anunta! Vorbesc din experienta nuntii noastre din Romania... Ori asa ceva e de neconceput in Fr, de exemplu...
Vad ca vorbiti de frumusetile Italiei, sa stiti ca atunci cand ne hotaram sa facem un tur o sa va cer sfatul. Deocamdata am fost doar la Florenta, frumos orasul si...foarte scump :))
Iri sa sti ca si Amalia adoarme cu manuta pe pieptul meu de imi vine sa o mananc! Uite unul din motivele pt care nu am invatat-o sa doarma la ea in patut! dar nu-i bai, ca are timp!
Hai va pup acuma ca missa da semne de trezire ( azi nu a facut decat sa doarma ca un urs!)
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
cicina spune:
Care veniti prin zona, voi fi bucuroasa sa va fac un tur al orasului cat si la Venetia care e la 30 km de mine si imprejmuirile care sant minunate. Hai fetele, pana pe 5 august.
cicina
pet.cost2005 spune:
Ciao, fetelor!
M-am laudat ca stau toata ziua pe aici ... dar ... mi-e asa de cald si am o sila ... offfffff !!!
cicina - noi tocmai am fost de 1 iunie la Venezia, superb ... daca vom mai repeta plimbarea, poate ne si cunoastem personal.
Fetelor, va pup cu drag si sa ne revedem cu bine. Sa aveti o vara racoroasa, vacante placute, relax si multa, multa distractie alaturi de cei dragi! Va laaaaaaaas .... ciao-ciao !
Petro
iriale spune:
Petro... si distractie multa!
Cicina, multumim de invitatie...ah, Venezia...eu sunt de Venezia. Imi aduc aminte ca prima oara cand am ajuns acolo mi-au dat lacrimile de emotie, nu mi parea adevarat un loc precum acela, mi se parea ca sunt intr-o lume de basm...ehee, ce timpuri, ale tineretii valuri...
Alina, deci si tu cu patul ocupat? Culmea e ca Ale imi zice "cand cresc dorm in camera mea, singur", la care eu ii raspund "nu vrei sa incepi de pe acum?", iar pe el il apuca rasul "nuuuuuu...".
Adevarul e ca si eu dormeam in camera parintilor, pana intr-o buna zi cand am luat brusc hotararea ca trebuie sa ma mut in camera mea. Probabil ca asa se va intampla si cu ei, Ale si Amalia. Adica SPER.
O zi buna tuturor.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
crini spune:
Mai fetelor am si eu o dilema. Am primit un mail de la o fosta colega din generala, care mi-a zis ca vor sa puna de-o intalneala de 20 ani.
Dupa ce ne-am strans mai multi si am tot dezbatut datele posibile s-a ajuns la concluzia ca se face acum pe 26 iulie la ora 19 ceva mic, 2-3 poze in curtea scolii + restaurant,
si in toamna ne strangem mai multi si punem de ceva mai serios.
Acum eu as fi vrut sa merg ca nu i-am vazut de mult, dar mi se pare cam scurt timpul pana sapt viitoare si nu sunt sigura ca in toamna mai fac ceva. Nici nu stiu daca merita sa iau zborul acum, ca ce-am gasit e in jur de 300 euro si poate e o chestie facuta asa, la repezeala. Voi ce ziceti? Sa ma duc? Sa nu ma duc?