In Italia (15)
Raspunsuri - Pagina 21
Carmi spune:
Multumim frumos, Enn, si tie sa-ti traiasca bebelusa si domnisorul. Cu fraza asta : `Ieri m-am culcat cu amīndoi copiii si m-am īnduiosat ascultīndu-i cum sug suzeta īn sincron īn timp ce eu le citeam povestea de noapte buna.`m-ai dat gata, m-am emotionat si eu si parca mai am chef de un bb, daca s-o mai putea, ca deh, e batrana fata.
Cicina, bravo tie ca ai fost perseverenta, desi banuiesc ca nu ti-a fost foarte usor.
Iri, rcomanda-mi, te rog, un loc frumos de vizitat din Sicilia (in afara de Taormina, Etna, Cefalu“, Gradinile, Palermo, pe care le-am vazut). Pup anticipat.
La noi sunt “numai“34 de grade.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
pet.cost2005 spune:
Buna, fetelor!
Iata-ma-s! Sunt asa de bucuroasa ca am rezolvat azi doua probl. importante, plec cu inima usoara la drum. In rest ... tot pe fuga.
enn - "m-am īnduiosat ascultīndu-i cum sug suzeta īn sincron īn timp ce eu le citeam povestea de noapte buna."si eu m-am emotionat la fraza asta a ta, ca si carmi. Esti o dulce si tu si comorile tale! Sa dea Domnu' sa se intample asa cum ai spus tu ... (cu hainutele) ... ca tare mult imi plac copii!
nico - de maine incep "procesul de infrumusetare" ... abia astept pt. ca voi avea adevarate momente de relax dupa toata alergatura de sapt. asta.
iri - am apucat sa vad si eu pozele tale ... ultimele ...poza aia cu Ale in fata tortului cu lumanarele e bestiala, e asa de ganditor ... superba!
alina - merci mult de urari, le fel si voua pt. ca vad ca si voi va pregatiti de vacanta. Stam o luna de zile ... adica pe 21 august sotul trebuie sa fie la munca. Eu sper sa avem vreme frumoasa la mare in special si oricum, caldura din Romania nu e ca aici ... asa sufocanta. Dimineata si seara e mai racoare. Plus ca sotul este dintr-o zona de munte fffff frumoasa si deci .... avem unde sa ne retragem daca o fi chiar asa de cald in oras (Focsani).
Fetelor, va multumesc mult mult de urari, sa ne "revedem" cu bine, dar oricum mainte tot mai sunt pe-aici pt. rams bun si pupicurile de rigoare! Va pup!
Petro
danangie spune:
Buna seara,
PETRO sper sa nu fie tarziu......drum bun si din partea mea.
Eu ce sa va zic........imi pare tare rau ca m-am pus sa fac nunta asta......lumea care avea obligatii fata de mama nu vine la nunta............lume care a confirmat ca vine si tocmai am aflat ca nu vine..........sunt extrem de dezamagita si la cat suflet am pus in nunta asta...........nu vad nici o satisfactie. Soacra deja a inceput sa faca figuri..............nu stiu ce sa zic.........doar atat: regret
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
cicina spune:
Carmi, iti recomand Agrigento sa vezi " La vale dei templi",cum eu sant o pasionata a ruinelor istorice, acolo ai ce sa vezi precum si peisajul e unic.
Vio, de intors am tot incercat, dar n-am putut sa ma mai acomodez cu noua democratie a Romaniei, asa ca tot aici imi plce sa ma "descurc", chiar singura la inceput. Nu am fost( nu sant) o femeie dupa care barbatii sa intoarca capul, si sa-mi fac strada cu alte utilitati ci numai cu mintea si manutele, si uite ca am avut de castigat.
cicina
Carmi spune:
Cicina, esti draguta, multumesc mult...da noi avem casa la 3 km de... Agrigento. Asa e, “La vale dei templi“ e foarte frumoasa, chiar si noaptea, cand sunt luminate templele.
Danangie, nu te supara inainte de nunta, sigur ca e neplacut cand lumea trage “tzeapa“, da cateodata ies mai bine nuntile cu putine persoane. Voi sa fiti sanatosi si fericiti !
36 de grade sunt aici, ne ofilim, nu alta...
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
pet.cost2005 spune:
Ciao!
dana - si sus fruntea! Stiu ca nunta fara probleme, discutii nu exista si ai sa vezi cat de nesemnificative or sa ti se para astea dupa, dar tu trebuie sa gandesti pozitiv. Da, din punct de vedere financiar e neplacut sa vezi ca nu ai nr. de pers. pe care te-ai bazat, da' ai sa vezi ca aia putini se vor distra mai bine. Si asta este scopul: sa faci o petrecere intre prieteni, sa te simti bine si sa te distrezi. Sa-ti amintesti cu drag de acea noapte. Hai, se poate, mireasa suparata? Bafta si lasa lumea sa vorbeasca! Pupici!
Petro
crini spune:
Carmi, eu iti recomand Siracusa si Noto, pe care tocmai le-am vazut si sunt cu adevarat caracteristice. Mie mi-a placut mai mult Siracusa, dar Noto e faimos pentru baroc, se spune ca e capitala barocului. Ai sa vezi, te va impresiona si 'decadenta' lui.
Dana, mai imi pare rau pentru tine, fetele au dreptate ca asta nu conteaza pana la urma, dar eu te inteleg ca si eu ma consum pentru toate rahaturile. Decat sa vina si sa nu-si plateasca nici tacamul mai bine asa. Sa fie asta paguba ta! Cat despre pareri de rau, nici sa nu-ti treaca prin minte. Pai ce, tu faci nunta pentru bani sau ca sa fii cu cel pe care il iubesti? Voi sa fiti fericiti si sa va distrati.
Si cu ocazia asta profit sa-ti urez petrecere frumoasa, o nunta de vis si mai ales o casnicie reusita.
iriale spune:
Buna dimineata, dragele mele...
Cicina, ma bucur sa stiu ca acum este totul bine, esti cu siguranta o fire puternica, bravo, continua asa.
Colegul tau nascut la Messina probabil ca nu mai stie nimic de acest oras sau mai vine din cand in cand si pe aici?
Alina, frantuzoaica noastra olandeza, Ale da, din cand in cand isi mai aduce aminte de tricou si il vrea. Eu in realitate l-am pus de-o parte, il pastrez impreuna cu alte amintiri din prima copilarie a sa, numai ca - repet - uneori il mai vrea. Aseara eram afara, cu o multime de copii (asa e la noi la bloc, "gramezi" intregi de copii, de toate varstele), iar el, ce i-o fi trecut prin cap, ma intreaba: "Mama, la ce ora incepe meciul?" Tot cu mintea la campionat a ramas...
Enn, nu fac altceva decat sa repet ce au spus si fetele, dar imaginea copilasilor tai cu suzeta este induiosatoare. Dar...intreb si eu ca sa ma aflu in treaba: Morcoveata inca o mai tine?
Carmi...locuri in Sicilia, era cat pe ce sa iti spun de Agrigento, apoi mi-am amintit ca tu ai casa chiar acolo, asadar, sa ma gandesc... Acireale, Acitrezza, Santa Tecla (sunt una langa alta), apoi Santo Stefano di Camastra (ceramica), Patti-Tindari(imaginea Maicii Domnului desenata in mod natural de mare, pe plaja), Marina di Ragusa, Caltagirone(ceramica), Erice (oras medieval), Piazza Armerina.
Daniele este asadar italian, nu? Dar sta in Germania, de multa vreme?
Petro, ai terminat pregatirile?
Dana, relaxeaza-te si bucura-te de aceste zile.
E cald la voi, imaginati-va ce este aici...
Si m-am bronzat, in sfarsit!
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
iriale spune:
Vio, ce mai faci?
Nico, pozele sunt ok. Vezi e-mail.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
crini spune:
Bonjurica,
Iri ce matinala esti tu la servici. Si eu, dar fortuit. Inainte veneam pe la 9.30-10.00, si important era ce faceam la servici. Dupa ce s-a schimbat directorul firmei ni s-a pus in vedere tuturor sa venim intre 8.30 si 9, asa ca de vreo luna ma scol pana-n ziua ca sa fiu punctuala. Da-i mai bine ca ies mai devreme.
Carmi, mi-am adus aminte de villa romana (cred ca e ce zicea Iri, piazza Armenia) unde se spune ca sunt niste mozaice superbe, celebre cele cu un grup de tineri in bikini, care se joaca cu mingea si discul. Se gaseste in provincia di Enna, mai in mijlocul insulei, nu la mare.
Aseara puiul meu cel mic a adormit in timp ce ne uitam pe o carte cu poze. Am baiat mare, ce mai! A trecut de faza cu leganat, plimbat in brate, mangaiat ca sa adoarma. Ieri ne-am pus in pat si el a inceput 'ca-ca' adica sa-i dau cartea, si am luat-o si i-am aratat poze si povestit pana a adormit.