In Italia (15)
Raspunsuri - Pagina 13
crista-s spune:
Enn, Iri e marfa !! Eu am ascult acum Cambiar , el impreuna cu Manu Chao .. are o voce tare sexy ( nu va luati dupa mine dar u sunt fixata cu vocile ... )
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
enn spune:
Ei, cred si eu ca e mai bine la piscina
Dar daca tot mi-ati dat ideea, caut Cambiar. De altfel si Wagner Pá tot din anturajul lui Manu Chao face parte, dar muzica lui e mai linistita.
O zi racoroasa va doresc!
E.
viorela hoff spune:
fetelor, noi am fost plecati zilele astea.
Felicitari din toata inima pt. Italia!!!! nu-mi vine sa cred ca s-a terminat asa rpd CM, parca nici nu a trecut o luna.
noi ieri am semnat contractul pt. noua locuinta, ne-am intalnit cu proprietarul, care parca ne-a fortat un pic sa semnam cat mai rpd.
e un tip de varsta noastra, ne-am inteles f. bine si am stat la taclala cam vreo 3 ore. am vorbit de toate, printre altele, era f. onorat de faptul ca eu sunt romanca, a povestit ca el a avut numai relatii bune cu romanii, si la servici si cu chiriasi.
Enn, mai ai pic micuta de tine, sa-ti fie usor si rpd.
Cristina, va pregatiti de concediu, ce fain!
Iri, ce face buburuza?
BB alinus, esti din Olanda?
vai ce rau imi pare, aseara au dat la TV o emisiune dedicata lui Rudi Karrel, un actor olandez de show, stabilit aici la noi, a murit saracu Vineri la 71 de ani de cancer.
noua ne-a placut f. mult, a fost un tip grozav de simpatic, cred ca si voi olandezii sunteti tristi!
va pup si mai scriem asa pe apucate, pana nu ne mutam si atunci vom avea o pauza !
va iubesc,
Vio
crista-s spune:
Vio ce noroc ca nenea propietarru' a avut relatii bune cu romanii ..Deci gata si tu tb sa faci bagaje ?! Nu numai eu..
M-am apucat sa imi tai o pereche de blugi care tot nu imi placeau prea tare, plus ca erau deschisi la culoare si pt iarna nu prea mergeau. Acum sunt "pescaresti" intre glezna si genunchi... Sper sa fie si egali ( cracii ma refer.. ). Le-am facut si crapatura pe lateral... e.. minune mare.. ce cusatoreasa sunt. Imi sunt cam strinsi pe talie ca dehhh am cam luat proportii dar sper ca in vacanta sa mai scap de sunci sau sa se largeasca blugii .
Cristina
iriale spune:
Vio, am stat eu si m-am gandit...buburuza ar fi masinuta? Ca parca lui Ale nu-i zicem asa... Oricum, pentru ambele variante... bine!
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
viorela hoff spune:
da Iri, masinuta, Ale s-a uitat la meci? cred ca s-a bucurat tare mult!
Cri, tu iti faci bagaje de concediu nu? eu nu am talent deloc la croitorie si ca sa cos un nasture imi trebuie cateva zile de chef!
uf, asa rau imi pare ca plec de aici, era f. frumos.
ce ma intristeaza pe mine e ca locuinta noua are un balkon mai mic decat aici si noi avem o gramadaaaaaaa de plante.
in restt e cocheta si "normala", adica fara tavane la 4 m!
in orice caz eu m-am hoatarat sa am in vedere casele contruite de arhitectul care a facut-o pe asta unde stam, ca imi plac f. mult!
va pupicesc si mai vorbim!
Vio
crista-s spune:
Deci daca vreti sa muriti de ris domnisoara Vio puteti lua exemplu de la mine la capitolul cusut.. am taiat si am fugit la calculator, apoi am masurat, pus ace.. si iar calculator... am festonat marginile ( ca se desira ...) si ghici?? iar la calc.. Acum am cusut un tiv si cum sunt "extenuata" am mai venit sa iau o gura de DC ca e izvor de viata pt mine ... Nu stiu ce ma voi face fara voi in vacanta ...
Pentru plantute sa iti iei suporturi pe verticala ca sa le asezi ca pe rafturi... si in felul asta o sa ia loc . Vezi ca tb sa existe si niste suporturi d-astea cu un fel de folie din aia transparenta ca la sere care se pune iarna ca sa le intre lumina dar sa nu inghete. Am vazut eu la vecini .. Eu am niste suporturi care erau pt bucatarie ( luate din Lidl) de metal vopsit alb, ca niste gratare pe 3 etaje si cu rotite. Le montezi si demontezi usor, se sterg cu cirpa daca se murdaresc... si stau bine florile. Alea cu "cearceafu'" de plastic sunt mai destepte dar ideea e tot una sa ocupe mai putin loc.
Cristina
iriale spune:
Vio, daaa...Ale a inteles destul de bine chestia cu Campionatul, a vrut tricoul Italiei (n. 7 - Del Piero), dansa cu mine si cu copiii cand era vreun gol si tot asa...
Tre' sa-mi amintesc sa pun cateva poze...
Tu, ca mine, zic de cusut... noroc ca la curatatoria de langa casa, fac tanti alea si croitorie...
Imi imaginez cum coase Cri, cu ochii pe dc... dar ea e mare gospodina, asa ca sigur ii iese bine.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
viorela hoff spune:
Pey Cristina draga, eu intre 2 postari am facut un sote de zuchini, acum iau o pauza ca vreau sa fac piept de pui pane. da eu oprresc calc. ca mi se pare ca si asta face caldura.
seara e fain cand scriu ca atunci il iau in brate, o bere rece, tigarile si stau pe balkon la racoare.
mey , eu am ce am cu balkonu, o sa moooor de doru lui.
faza cu suporturile, danke, da nu stiu cum o sa fac, tu nu iti imaginezi cata "plantatie" am plus bebelasii de viorele, care si-au scos capetele acum si aia in ghivece mignone!
si la toate le trebuie un loc potrivit.
acuma mi-am facut planu pt. anu viitor: ceva sa mearga pe 4 roti, si o minisera de inchiriat, sa vad, as vrea sa am si eu ca tanti din poza o "greenhouse", mamaaaa, ce mi-ar place. sa experimentez si sa scot hibrizi noi! dupa ce se linistesc apele la noi ma inscriu la cursurile de "violete de africa", pe net.
Cristina, eu cred ca in concediu o sa uiti de noi, asa de bine te vei simti.
Iri, si aici copii s-au distrat de minune, dupa meciul decisiv, a doua zi au avut liber la scoala si gradi, din pacate germania pierduse.
Ce-i cu Enn, a nascut oare deja?
Vio
viorela hoff spune:
zilele trecute am tinut in brate un bebel de 6 luni, vesel si plin de viata, da asa de greuuuu, parca era din piatra!
sotul meu zice ca uneori pampersii "cantaresc" destul de mult
copilas tare prietenos!
Vio