In Italia (15)
Raspunsuri - Pagina 12
pet.cost2005 spune:
'neata!
alina - sustin si eu ce a spus cri-cri .... amalia e o dulcica ... mai ales ih haine de suporter ( am facut vreo prostiuta, cristina, nu trebuia sa spun?). Sa-ti traiasca!
Revin ca ma grabesc acum! ciao-ciao!
Petro
crista-s spune:
ba nu .. Petro de ce ? Amalia e atit de frumusica ca eu am aratat poza la toata lumea ... pina si Fabio a zis cind a vazut-o ca precis cistiga Franta cu asa suportera ... insa din pacate nu anul asta ... e ci in urmatorii 24 ( ca italia nu serveste cistig decit din 24 in 24 ).
La noi e iar cald rau ...ieri m-am balacit in riu, m-am bagat chiar si acolo unde imi parea adinc( e doar putin mai sus de talie... ), am inotat si m-am mai colorat putin ...
Enn unde esti? ai plecat sa nasti?
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
bb_alinus spune:
Mey italiencelor, da vad ca sarbatoriti nu gluma! Nici picior pe aici...
Cristinuca si Petro multumim pt aprecieri, sa stiti ca noua ne place sa ne bage lumea in seama asa ca nu avem cum sa ne suparam ca va uitati si la pozele noastre!
Cris ai pus pozele cu noi de la bodrum? Ca tare as vrea sa le vad, eu nu cred ca le mai am!! Poate mi le trimiti si mie pe email!
Fetelor, eu cred ca ma mut la voi ca tare bine e! asta daca ma primiti din cand in cand - ca nu prea sunt io vorbareata.
Uite miss Amalia cum isi sustinea echipa cu chiuituri in timpul meciului, insa la sfarsit a trebuit sa zica jos palaria in fata italienilor
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
crista-s spune:
Buna dimineata ....
Alinush ia sa intri tu pe aici de cite ori ai timp ... Pozele inca nu le-am pus dar cred ca azi ma mobilizez. Iti trimit mail cu toate ..Super Missa ... vad ca sta si in fundulet singurica ..
Cristina
bb_alinus spune:
Neata Italia!
Cris, ca ma invitasi asa de dragut, vin pe la voi, ca si asa vad ca pe la olandezele mele e plictiseala mare!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
iriale spune:
Alina, bine ai venit la noi! Pe fetita ta am cunoscut-o deja, multumita lui Cri Cri.. apoi am vazut si celelalte poze, foarte frumoase.
Ah, am uitat, tre' sa adaug in album pozele cu Ale cu tricoul Italiei. Deh... facem concurenta.
Altfel... s-a facut racoare, mi-e somn... una giornata un po' cosģ.
Va imbratisez.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
crista-s spune:
Asa Iri pune poza sa avem si noi suporterul nostru!!
am completat si eu albumul vechiturilor
Mai eu zic ca Enn a nascut deja .. ca n-a mai scris deloc si nu ii sta in obicei sa nu intre deloc .. offff poate ne da de veste pina plec in vacanta.
Cristina
enn spune:
Buna dimineata!
Cri, īmi pare rau sa te dezamagesc, dar eu tot īn formula 2 in 1 sunt. N-am mai intrat c-am avut niste zile proaste, dormit rau, trezit cu gītul ca de condor, calduri, ameteli etc. Acum ni s-a mai stricat si masina, fix asta mai lipsea
Mititica e foarte linistita, se pare ca aduna forte pt. sprintul final Īn schimb fratiorul nu-si mai īncape īn piele, mai ales de cīnd l-a tuns taticul si a scapat de amenintarea cu mersul la frizer
Cam asa pe la noi. Am descoperit niste muzica placuta si relaxanta de ascultat īn vacanta. Interpretul se numeste Wagner Pį, e brazilian stabilit la Barcelona. Cred ca v-ar placea si voua.
Pupice,
E.
crista-s spune:
aaaaa Enn si eu care deja ma vedeam "matusa din Italia on line" ... cred ca nu ii place caldura nici Dorei si sta mai bine in burtic ca macar acolo e ca in piscina . Morcoveata tunsulica .. si eu l-am tuns pe Fabio ca nu se poate pe caldurile astea e mai bine sa fii mai chelios .
Cristina
iriale spune:
Am notat numele cantaretului, Enn... iti voi spune daca mi-a placut.
La fel si Ale, la frizer, ceva cumplit, acasa il tunde tati cu masinuta si e ok (mai face el figuri, dar e de o mie de ori mai linistit).
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.