In Italia (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by aelita

quote:
Originally posted by pet.cost2005
Ca un gest sportiv, spun suporterilor Frantei ca imi pare rau (da' nu-i adevarat ) dar era normal sa fie un castigator si un invis.

... am fost sincera ... .

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Enjoy fetelor,

BRAVO ITALIA

m-am bucurat c-au pierdut increzutii de francezi

si....jenant gestul lui Zinedin Zidar

http://community.webshots.com/user/vara2006photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Hai ca va iau si pe voi !
Ma bucur ca a castigat Italia dar nu va legati de Zidane !

A fost un gest ..obisnuit ...de fotbalist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

BRAVO ITALIA!
Ce bucurie enorma,nu vroiam sa castige francezii...iar Italia e echipa mea de suflet,cand nu e Romania acolo

FELICITARI!!!!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Vai ce noapteeeeee...
sa nu credeti ca daca nu am intrat aici nu am stat sa vad meciul... am salvat onoarea familiei cu ochii in tv si rasuflarea oprita de cite ori "ne calareau" francezii in jumatatea noastra de teren . Cind s-a terminat, urlau toti copii din cartier Italiaaaa , Italiaaaaaaa un pic pe notele muzicale ale imnului , apoi cei mari au aruncat petarde, artificii .. claxoane s-au auzit mai putine prin sat si mai multe pe sosea "in trecere" si asta pina tirziu ... Al meu sarmanul care tb sa se trezeasca cu noaptea in cap a fost trezit de galagia generala ... si de telefonul primit din america ... familionul meu erau toti cu ochii la meci facind galerie pt Italia( acum ca pentru ei nu mai era nimic de facut iar Ro nu juca... ).

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Sper ca ati dormit bine, imi imaginez ce petreceri au fost la voi!
Mi-e greu sa va spun, ma doare sufletul, nu stiu cum o sa depasesc momentul ... ... hai c-o fac si pe asta : imi iau inima mea invinsa in dinti si spun :
Felicitari Italia !

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Lu Italia iti multumeste pt fair play ... si totusi ne gindim ca macar o bucatica din tine ( macar inelarul cu verigheta ) a tinut cu Italia ieri seara ...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

A, nu, Cristina, nu, deloc, nu, nu, de 3 ori NU!!!
In schimb, daca Italia intalnea in finala alta echipa decat cea a Frantei, atunci da. Dar asa, nu...
Nici eu, nici degetul inelar, nici sotul respectiv... oricat ar avea el radacinile de italiene.
Mi-s frantuzoaica jet-bejet..

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Va felicit si eu pt victoria de aseara, dar asa cum am mai spus-o pe un alt topic, cu inima trista de "eterna" frantuzoaica!
BRAVO SQUADRA AZZURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cristinico, deci facusi sau nu chef mama draga?

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Lu sa inteleg ca la intrarea in Franta a fost ca la botez cind spui de 3 ori "ma lepad!" ...si s-au pierdut radacinile "macaronare"

Alina n-am facut nici o petrecere .. adica eu am iesit pe balcon, m-am uitat la cum se veselea satul ( petarde, artificii), Fabio dormea atit de adinc ca nu s-a ridicat sa vada ce si cum.. apoi a sunat telefonul si atunci s-a trezit si el. Asa ca eu m-am veselit la telefon vorbind cu neamu' ... dupa care i-am povestit meciul in 2 vorbe si "consortului" .. si ne-am bagat la somnic pe "muzica" copiilor din sat si a claxoanelor care au "brazdat linistea" pina tirziu spre dimineata... Amalia e mica si data viitoare Itlaia nu va mai avea nici o sansa caci sigur va cistiga Franta cu un suporter adevarat ca ea ( nu doar imbracata ... vai ce frumusica e!! ) ...

Cristina

Mergi la inceput