SALAJ ( 16 )
Raspunsuri - Pagina 13
BlueEyes spune:
Adriana....scuze ca n-am raspuns imediat....dar am inchis rapid calcu atunci... Noi am mers cu agentia AVIAS... are sediul vizavi de Dulcicom...mai jos de Frizeria Figaro... Cel mai bine ar fi sa mergi la fata locului sa vezi... Caut si adresa de pe net...poate te ajuta...
Din Bucuresti am facut vreo 16 ore cu autocarul...
Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
Uite....am gasit www.romantic.ro/europa%20romantica/sejururi/statiuni.asp?statiune=Paralia%20Katerini-autocar&tip=2" target="_blank">agentia cu care am mers noi... poate te ajuta 
Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
dianaiulie2009 spune:
Mersi , Paula !!!
Mai complicat cu plecarea din Bucuresti , ca drumul pana acolo costa destul de mult ...
Am prefera cu avionul din Cluj , sa vedem costurile ...
albumele noastre
claudiasabou spune:
Buna fetelor,intru si eu sa va salut inainte de a merge acasa.
Ioana imi pare rau pentru sotul tau,sper sa isi gaseasca repede ceva de lucru .
Adriana bafta in alegerea destinatiei pentru vacanta.
la toate si o dupa-amiaza placuta .
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
diplodocus spune:
Salutare fetelor
Semnez si eu condica p ziua d azi!
incep sa ma satur de caldura asta...Toata ziua stam pe linga casa, nu putem iesi nici macar prin oras...
M-am mai calmat putin cu job-ul lui Calin...o sa fie bine, cindva, si la noi...
CLAUDIA,ADRIANa-mersi pt compasiune...Nu e niciodata sa nu fie cumva..nu?
MIHAELA-Calin e inginer mecanic , de felul lui...
Pupici
IOANA si Luca-Mihnea
dianaiulie2009 spune:
' neatza buna !!!
Dupa cum bine se observa eu nu am somn asa ca bantui pe net in cautare de oferte ... oi vedea eu ce fak la scarbici , noroc ca azi am zi scurta !!!
Ioana gandeste pozitiv si vei vedea ca totul va fi bine !!!
Claudia cum e Rebeca cu pishu ??? Se mai scapa pe ea ???
Paula am fost la Avias sa vad ofertele lor ... au ceva , dar parca nu e chiar ceea ce caut . De ex. nu pot sa iau bilete fara masa , obligatoriu mic dejun , nici macar nui pot opta pt. alta masa . Pe cand noi , daca suntem in concediu , am vrea sa ne odihnim dimi si sa nu ne ducem la program . Acum sa vedem ce mai gasesc pe net ...
Mihaela cum se prezinta vilele de 2 stelutze ??? Sunt ok ? Sau voi unde anume ati fost cazati ? Mie mi-ar conveni la vila pentru Andreea sa o pot lasa in voie prin curte . Om vedea ce gasim ...
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Otilia noi venim maine la Șimleu , dar mai mult vom sta pe la cabana Brădet . Verișorul tău , Călin Iosif , ne-a invitat acolo , poate treceti si voi pe acolo sa ne intalnim . Noi vom veni dupa ora 13-14 .
albumele noastre
claudiasabou spune:
Buna dragutelor,azi am avut zi scurta ,sunt acasa de pe la ora 13:30,Rebeca doarme asa ca mi-am permis o pauza.
Noi vrem sa mergem maine seara la cumnata-mea in Valea lui Mihai,iar duminica dimineata la 1 Mai,sper sa fie timp frumos.
Rebeca azi nu a facut pipi pe ea,sper sa continue tot asa.
la toate si week-end placut.
Adriana distractie placuta la Simleu.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
dianaiulie2009 spune:
Am ajuns si noi acasa de afara . Ne pregatim de culcare ... deci , va urez si voua tuturor noapte buna !!!
albumele noastre
mihaela_s spune:
adriana, colega mea a fost in grecia la o vila de 2 stele si a fost ok. Ei i-a placut, dar nu e casatorita si nu are copii. In general sunt curate, poate mai stramte, adica ccc comfort mai mic. Noi in Italia am fost la un hotel de 3 stele, am fost fara fete, dar si cu ele eu tot la hotel m-as duce, nu stiu, am io un fix. Dar sunt sigura ca si la vila e fain. Daca nu e diferenta mare de pret, si daca va permiteti, mai bine la 3 stele, stiu sigur ca-i fain. Bafta in alegere! Distractie placuta maine!
claudia drum bun si vreme frumoasa!
Rebecai fetita mare!
ioana cum sunteti? Ce mai face Luk? voi ce faceti in we?
paula tu? gata bacul, mai hai si pe la noi!
otilia distractie placuta si voua!
Noi mergem iar in ungaria, acum a venit mama la noi si mergem impreuna. Va pup, probabil pana luni nu ne mai auzim!
Mihaela si fetele mele