SALAJ ( 16 )
Raspunsuri - Pagina 14
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by anacezara
Mersi , Paula !!!
Mai complicat cu plecarea din Bucuresti , ca drumul pana acolo costa destul de mult ...
Am prefera cu avionul din Cluj , sa vedem costurile ...
albumele noastre
Noi am mers din Bucresti pt ca era in afara sezonului... in perioada asta este transport si din Cluj sau Oradea....chiar si la autocar...
Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by anacezara
Paula am fost la Avias sa vad ofertele lor ... au ceva , dar parca nu e chiar ceea ce caut . De ex. nu pot sa iau bilete fara masa , obligatoriu mic dejun , nici macar nui pot opta pt. alta masa . Pe cand noi , daca suntem in concediu , am vrea sa ne odihnim dimi si sa nu ne ducem la program . Acum sa vedem ce mai gasesc pe net ...
Noi cand am fost sa cautam la ei....nu aveau deloc oferte cu masa... noi chiar vroiam mic dejun....si nu am gasit ... dar ne-am descurcat acolo cu mancarea...
Nunta noastra
Honeymoon
BlueEyes spune:
Abia cand vad ce mult am de citit imi dau seama ca n-am fost demult pe la voi... Abia ieri am terminat cu bacul(cu contestatii cu tot) si am si profitat si am mers dupa masa la broscarie... M-am intalnit acolo cu Oti... o sa pun poze dupa ce le descarc...
Azi am fost la Boghis... maine mergem la tzara la un mic si un gratar... iar duminica mergem la Tusa...
De luni incepe puiu serviciul....asha ca....gata concediul 
Va tzuk....mai pove luni...
Nunta noastra
Honeymoon
dianaiulie2009 spune:
Salutare !!!
Mai fetelor ce dragutze sunteti voi ca-mi explicati asa de fain ce si cum e treaba prin Grecia ....
Nu stiu daca am mai spus , dar prefer vila pt. Andreea sa poata sta prin curte . La hotel , din ce am vazut eu , toate sunt la strada si fara curet interioara . Acum ne vom hotarar in week unde si la cate stele vom merge . Am primit o gramada de oferte , acum le studiem . Va tzin la curent ...
Distractie placuta celor care au plecat deja in week !!!
P.S. Ioana unde esti , nu ai dat de mult raportul ? Calin cum e , a gasit ceva ?
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Fetelor mi-am gasit o oferta super . In jur de 200 euro / pers. , transp.cu avionul , plecare din cluj . Am trimis mail la agentie sa-mi confirme daca mai sunt locuri . Statiunea se afla pe riviera Olimpica , Nei Pori . Am citit la vacanta in grecia ca e OK statiunea .
Abia astept confirmarea celor de la agentie . Sa-mi tineti pumnii ca sa mai fie locuri , ca altfel ar trebui sa mergem cu autocarul si nu prea am nervi , dar in ultima instanta asta e , daca n-om avea incotro , om merge si cu autocarul ...
albumele noastre
diplodocus spune:
salutare fetelor!
Azi are Luca 9 luni!!!Mamaaa ce trece timpul...
Eu cind nu ajung p forum e de bine
..Adica mai iesim si noi din casa si nu ajung la klc...
Ieri am fost la bunica mea la Virsolt,la aer curat...
Azi la Simleu la Zilele orasului...Nu am prins nici un spectacol restul nu prea mi-a placut, ca era muzica fff tare si plin de tzigani care vindeau chinezarii...De copii d la Scoala speciala care faceau mii d prostii nu mai zic nimic..ca-s de-ai mei ![]()
ADRIANA-noi am fost la NeiPori acum 2 ani...E frumos, dar e statiune noua, de aceea e mai ieftina..e curatanie, plaja dragutza...Si noi am stat la vila, ne-a placut...nu mai tin minte cite stele avea
MIHAELA-Luca e un scump, super agitat de cind a descoperit ca se poate ridicain genunchi..Nici nu ar dormi numai sa se ridice
Dar e cumintzel ca de obicei...
CLAUDIA-Cum a fost la Valea lui Mihai?
Pupici la toate fetele...
IOANA si Luca-Mihnea
dianaiulie2009 spune:
salutare !!!
Si noi am fost ieri la Simleu . Asa cum zici Ioana , plin de tzigan cu chinezarii . La terase muzica la maxim , in special manele . Din spectacol am prins finalul de la Blondy , apoi am stat la artificii , bineinteles ca nu am scapat de dat pe linghispir cu Andreea si ea pe tobogane . pe la ora 12.30-1 noaptea am ajuns si noi acasa . Acum pic de somn , astept sa i se faca si lui Paula somn ca altfel nu am sanse sa dorm .
Legat de concediu astept raspuns de la agentie sa vedem daca mai sunt locuri , am pove cu tipul de acolo si urmeaza sa se intereseze in Grecia . Oricum eu ma uit si dupa alte oferte ...
Azi numai pe acasa vom sta , vremea asta nu ne lasa sa plecam nicaieri . Poate dam o tura pe Meses sau inPoiana la Aghires , mai vedem noi ce chef avem ...
Va doresc o duminica placuta tuturor !!!!
albumele noastre
diplodocus spune:
'neatza!!!
Nu-mi vine sa cred ca nu e iar canicula ![]()
FETELOR, dati-mi idei pe unde sa iesim , nu departe de casa...
ADRIANA, unde exact si cum e Poiana de la Aghires?
Noi ne-am gindit sa iesim poate la Gradina Zmeilor...
IOANA si Luca-Mihnea
dianaiulie2009 spune:
Ioana poiana e inspre drumul care merge la Aghires . Imediat in varful pantei care urca de la Zalau , faci stanga pe un drum de tara si te tot duci inainte pana ajungi in poiana .
Dar am renuntat si noi ca Paula nu a vrut sa doarma decat la ora 4 azi dupa-masa .
Deci , doar prin casa azi ...
albumele noastre
elutaf spune:
am dat o fuga pana la jibou si profit sa va salut
suntem bine, ne place la tara si mihai face progrese dupa progrese ... a reusit primii pasi singurel si multe altele ...
joi vom implini un anisor
va pupacesc pe toate si ne reauzim peste aprox o saptamana
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita