SALAJ ( 16 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Elutza am crezut ca ai revenit acasa .
Ma bucur ca nu ai uitat de noi si bine ai facut ca ne-ai dat de veste . Bravo lui Mihaita pentru primii pasi !!!
Asteptam sa te reintorci , poate mai tii si tu Salajul pe prima pagina !!!

Noapte buna !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

' neatza fetelor !!!!

Va doresc o saptamana minunata !!!

Eu tare rau am dormit azi-noapte , nu stiu ce bai oi fi avand ...

Va astept la raport !!!!

albumele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diplodocus

salutare fetelor!

Azi are Luca 9 luni!!!Mamaaa ce trece timpul...

Ioana la multe luni pentru Luca-Mihnea ... cu intarziere , dar acum am citit mai atenta mesajul ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Neatzaaaaa!
Azi profit ca nu e cald si plec la plimbarica, in oras...Cred ca de cel putin 1 luna nu am mai fost !!!Cu ocazia asta mai stric si niste bani:)
ADRIANA-multumin pt urari!

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Cam lenese salajencele astazi ...

Dupa-masa calda va doresc ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Salut fetelor!Azi m-am trezit la 7 jumate si ghiciti ce am facut? Dulceata de caise!Intr-adevar, am citit ce a-ti spus despre zile orasului Simleu. Nici nu am stiut ca in Simleu sunt attia tigani si mutre dubioase! Poate nu erau toti din Simleu! Oricum, m-am bucurat ca am reusit sa-i ascult ieri pe Irina Loghin si parintele Pomohaci. In rest, vineri am fost la Fantana Dorului iar sambata i-am ascultat pe Compact si Talisman.Si cam atat. Andrei m-a secat de bani la masinute. Auzi ce hotie: doua minute costa 40.000 ! Da oferta limitata si cererea mare, ce sa faci!Ioana am crezut ca ne vom vedea si ti-am facut CD-ul ala care ti l-am promis. L-am lasat la cumnata-mea care e prietena cu Claudiu si Stela, si i-am zis sa i-l dea, asa ca cere-l tu de la Claudiu sa nu uite de el.In rest, ce sa va spun? Vineri plecam si noi in concediu, o sa va spun cum e chiar de acolo, ca am inteles ca este sala de internet in salina la Praid.Daca mai vin sapt. asta la net, intru sa va salut.Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nu stiu cum se face, dar abia mai apuc sa scriu cate ceva...

Noi am fost sambata la Hajdu...iar ieri pentru ca a fost frig am descoperit la debrcen un spa acoperit, asa ca ne-am distrat acolo. Am pus aici poze de la aqaticum.

Va doresc noapte buna, sper ca maine sa fiu mai activa.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Buna dimineatza salajencelor !!!

Mihaela foarte frumos este la aqatiqum ... tot in hajdu.. ? Se plateste separat ? Ti-am zis eu ca voi pe cand plecati in concediu sunteti plictisiti de apa ...

Mai iarasi am dormit rau azi-noapte ... nu stiu ce a avut si Paula ca tot maraia in somn .
Noi inca asteptam raspuns de la agentie , pe perioada care am vrut initial nu mai sunt locuri asa ca am trimis oferta pt. alta perioada , sa vedem ce raspuns primim . Daca nu , vom merge la Eforie Nord , are michelle_usa o vila de 3 * si e primul an cand o da in chirie , asa ca preturile snt promotionale . Daca vreti mai multe detalii cititi la vacante,calatorii ...

Va pupi , ma apuc si eu de treaba ... dar intru sa vad rapoartele ...

P.S. Ioana a gasit Calin ceva ????

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare!
Luca a dormit de aseara de la 22 pina azi dimineata la 10, cu 1 scurta trezite la 7 pt tzitzi...E total, niciodata nu a dormit asa mult...
Pe mine ma framinta o problema, poate a mai patzit cineva si ma lamureste pina vineri cind am programare la medic.Mi-a revenit CM dupa nastere, pe 12 iunie, si luna asta inca nu a aparut...inainte imi era foarte regulat, la 28 de zile...Acuma sper sa nu fi patzit vreo surpriza, ca am sterilet...Ce ziceti?

ADRIANA-cei d la firma il tot ametzesc..ca o sa-i mai dea altceva de lucru..o perioada..etc...Cautam dar nu prea e mare oferta in Zalau...
MIHAELA-frumoase poze...va invidiez
OTILIA-ti-am trimis PM

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Miha draga... tare bine-i de voi...ca va plimbati atata... Shi eu vreaauuu Dar deocamdata depindem de masina socrilor...asha ca...ori mergem impreuna...ori ne rugam sa nu vrea si ei sa mearga in we in care vrem noi
Am inceput de ieri sa cautam apartament Am fost super dezamagiti Toate is super scumpe...shi banca ne da bani putini Noi am fi vrut si masina... dar se pare ca mai trebuie sa asteptam... sa ne creasca salariile... sau sa ne mutam in alta tzara

De azi gata concedul la puiu....asha ca eu ma apuc sa invatz pentru definitivat... per sa fiti prin zona...ca presimt ca ma plictisesc repede de invatat

Va pup...da' mai vin

Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput