SALAJ ( 16 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !!!

Asteptam oferta privind concediul , probabil vom merge in Grecia sau Albena ... nu suntem hotarati .

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Salutare fetelor! Ce mai faceti? M-am uitat pe un afis si in plus la ce v-am spus ieri, canta Talisman sambata seara pana la 12 si ceva.In rest mai sunt momente de umor cu Selesi, carate, etc.Si duminica muzica populara. La asa un eveniment dublu, ar fi pacat sa nu veniti.In paralel se desfasoara festivalul de folclor La Fantana Dorului care se va tine in Parcul Cetatii iar restul manifestarilor pe scena de la Podul Nou.Daca mai aveti intrebari, va ascult. Va pup, mai intru si maine sa mai pove.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare fetelor!
V-am mai spus eu o data, dar acum trebuie sa ma repet ca e tragica situatiasi musai sa ma mai descarc si eu nitzal...
Daca stiti pe undeva un loc de munca decent, pt Calin, va rog sa ma anuntati...
Ca neseriosii astia d la Cluj la care lucreaza de o luna, i-au dat preaviz..Nu-mi vine sa cred ca nesimtiti sunt...Numai si numai minciuni i-au spus, inca de la interviul pt angajare...Si acum i-au desfiintat postul!!!
No...ce sa facem? (intrebare retorica...)

Mai trec dupa ce ma calmez, ca sa nu pe aici pe forum...

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Ioana imi pare tare rau de voi !!!
Sper sa gasiti cat mai rpd ceva care sa va convina ...

Va pupi , ma pregatesc de plecare ... home sweet home ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, poate te ajuta:

SUPER - OFERTA HALKIDIKI
plecare: 16.07

199 eur/persoana - Vila CALINA,fara masa
245 eur/persoana - Hotel MARABOU 2*plus,mic dejun
245 eur/persoana - Hotel ANGELO 3* (dbl),fara masa
205 eur/persoana - Hotel ANGELO 3* (tpl),fara masa

servicii incluse: 7 cazari cu regimul de masa specificat
transport avion (din Timisoara, Cluj sau
Bucuresti)
transfer aeroport - hotel - aeroport

nu sunt incluse: taxele de aeroport (55 eur/persoana)
asigurarea medicala

Daca vrei, iti pot da adresa agentiei, eu primesc oferte pe e-mail de la ei, m-am inscris anul trecut cautand oferte pentru mare.

ioana, imi pare rau! Chiar neserosi, va doresc bafta in gasirea unui job nou, cat mai repede. Ce pregatire are sotul tau?

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Mihaela mersi de oferta , sa sti ca ma ajuta . Da-mi te rog adresa agentiei poate gasesc ceva fain la inceput de septembrie , ca eu numai atunci pot sa plec in concediu .
Mersi ... astept !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

www.mareea.ro/" target="_blank">mareea online
Noi am mers la Rimini acum 2 ani cu www.bestcomtur.ro/" target="_blank">bestcomtur si a fost ok. Am platit banii-un avans, am primit contractul pe fax, l-am semnat si trims inapoi tot asa, apoi am platit restul si am primt voucherele prin posta recomandata. a fost ok cu cazarea, hotelul si conditiile asa cum le aveau pe site. Noi am avut ceva emotii, dar am ramas cu o impresie foarte buna despre ei, au fost seriosi. Bafta in alegere. Mai gasesti oferte pe www.infoturism.ro/" target="_blank">infoturism. Hai ca ti-am dat tema de casa .

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Mihaela am studiat ofertele , m-am inscris la infoturism si astept sa vad ce imi ofera.
Chestia nasoala e ca inca nu am prea gasit pe septembrie oferte ...

Va doresc noapte buna tuturor !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

adriana, poate gasesti pentru septembrie in luna august, pe infoturism se pun zilnic anunturi de la multe agentii din tara s l pun cu cateva saptamani inainte. Eventual studiaza si site-urile agentiilor care au pus oferte pe infoturism.

Noapte buna!

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

' neatza !!!

Mihaela acum astept sa vad ce primesc de la agentii si am mai povestit cu ana_maria222 , nu stiu daca te-ai intersectat cu ea pe forum , are agentia ei si a spus ca-mi cauta oferta buna .
Sper sa gasim ceva frumos ...

Ma apuc si eu de treaba , astept rapoartele voastre ...

albumele noastre

Mergi la inceput