Nou stil de viatza (108)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zuzilici, eu sunt bine, am revenit la lucru dupa concediul medical de saptamina trecuta si ma simt bine.
(uitam sa-ti spun, si eu imi deghizam fetita in babuta, se vad foarte bine trasaturile fetei si mie imi plac grovaz babutele). Pupa Isabella din partea mea.

Nu scriu meniul ca e tot ca inainte, am trecut sub 51 de kg, desi as vrea sa ramin la 51. Pot sa spun de ci ca ma mentin.

Va pup pe toate : Justasmallkiss, Crystina, Tzuni, Mephala, Nastad, Sigrid, An_k, Mamagiuliei, Roxa-boxa si care mai sunteti.

Pup si le oLo si sper ca e bine din toate punctele de vedere.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by crystina

Neata la fete!

Pentru raport: am dat jos vreo 200 de grame, dar trece-ma cu mentinere Carmen.

Ioana, buburuza mea e racitutza putin, dar nu mare lucru..in schimb are niste brobonele care o mananca tare dar prespunun ca e o alergie ceva. Lilly merge toata ziua la gradi, de la 8 la 6 seara, dar pe 29 iulie vine sora mea si tata pentru patru luni asa ca va merge la gradi numai 3 dimineti pe saptamana. Iti doresc multa multa bafta la munca si sanatate Deliei!

Carmen, ce faci azi? Ce gatesti?

Pup toate fetele! Mai revin!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Multa sanatate micutei!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sigrid26

Carmen bifeaza tot , inghetata, bere , prajitura .........iar m ai prins, sambata am avut musafiri si ieri am fost la grill cu gasca .Raportul il dau maine poate mai dreg cumva busuiocul, oricum ma pun pe treaba ca doar trebui sa plec la mare cu o cifra care incepe cu 7.....

Dordia am slabit asa , acum doi ani in oct am inceput de la 105, pana in vara aveam 87, apoi pana la Craciun am facut 95, iar de la Craciun pana acum am ajuns la 81.500, ca dieta am tinut cam ce am citit , daneza, cartoful, disociat si in multe zile am mai scapat si prin frigider.

Bun venit fetelor noi !!!!

Zuzulici cum mai esti?

Nastad cred ca esti tare frumusica la 55kg, ai grija totusi si poate iei ceva vitamine .Pupici lui putache si lui Onitza , ai grija de tine!

Tzuni tu cand iti iei concediu?si ce planuri ai ?

Ioana ma bucur ca ti ai gasit timp sa ne scrii, sper sa scapati de raceli , oricum mai are un pic si treceti de perioada in care se face imunitatea , dureaza intre 6luni si un an de la prima zi de gradinitza.

De azi ma apuc de cartof , dar pun usturoi pe ei si castravete acru,

V am pupat

Mamica de printesa de 4 anisori

Esti o dragutza, dar nu sunt chiar asa frumusica..sunt in criza de timp si nu prea mai am grija de mine, important e sa fiu curata si atat.

Sporla slabit!

Album Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zuzilici

Salutare tuturor.
Fetelor am dat-o in bara weekendul asta. ] Am mers la o petrecere de casa noua care s-a intins pana pe la 1 noaptea. Binenteles ca toata petrecerea a fost plaina de "bombe calorice" si chiar daca am dantuit de curgeau apele pe mine, tot nu m-a iertat cantarul. Nici n-am mai scris meniul de sambata pe listuta mea ...
Mephala pot sa dau si eu raportul maine ca Sigriduta, poate mai dreg busuiocul sau imi treci mentinere? Se pare ca am tot atatea kg ca si saptamana trecuta, cu excepria faptului ca azi m-am cantarit dupa ce-am mancat micul dejun.
Sigrid noi suntem bine, ne tinem de petreceri. Fiica-mea fiind ce-a mai mica bebelina la aceasta petrecere a fost vedeta. Sambata viitoare o sa ii fac ziua sotului asa ca alta petrecere pe capul nostru si se pare ca in 2 saptamani mergem la o alta petrecere. Ce sa-ti mai zic e vara ...asta spune tot.
Raluca bine-ai venit in gasca noastra vesela si frumoasa. Se pare c-ai patit si tu ca si mine cand am tinut dieta. Eu mancam "furaje" = legume & fructe si barbata-meu se fataia prin fata mea cu inghetata. Dar cu mine nu i-a mers. I-am zis de la obraz ca ar trebui sa-i fie rusine ... si s-a conformat. De-atunci se-ascunde de mine cand mananca inghtata sau alte interzise. Acum nu prea tin nici o dieta dar sper sa incep usor, usor sa-mi fac una cat mai sanatoasa care sa-mi permita sa si alaptez.
Tzuni bravos, deci daca uni au nevoie de gym ca sa pape interzise fara sa se cunoasca, tu n-ai nevoie decat de ture de noapte. Pai vezi cum te invarti si poate incepi sa lucrezi numai noaptea.
Ioana (justa...) ce bine ca ne-ai mai scris. Imi pare rau s-aud ca Delia e bolnavioara. Sanatate multa si multi Servici usor si sa ai parte numai de babute dragute.
Doina ma uimesti. Bravo tie! Sanatate multa insa si ascult-o pe Roxana, papa niste propolis sau ceva vitamine. Doru are nevoie de mamica lui si sanatoasa nu numai slaba. multi si tie, si Onitei si mai ales lui putzache.
Crystina cum merge masinuta? Apropos de WW ai ceva materiale noi? Ma bate gandul sa m-apuc si eu de ea. Poti sa-mi trimiti ceva mai multe info despre ea? Sa-mi spui daca ai nevoie de adresa mea de e-mail ca sa ti-o trimit. Multam!
Khristin cand ai zis ca botezi? Ceva poze si pentru noi? Te si ne mai vorbim.
Dani bravos pentru mobilizare, bravos pentru slabit. succes in continuare.
Dordia si 500 gr sunt mai bune decat un [purc] sau doar mentinere. Lasa ca pana saptamana viitoare iti reintri in ritm cu cate un kg / sapt.
An_K sa stii c-am sa te vad daca gusti vreo amandina. Ai voie doar jumatate.
Sigrid iubita sa ne luam de mana ca si eu am scapat pe aratura la greu weekendul asta. Ce mai sti de Anca (mamicadulce)? Cand are nunta pentru care se pregatea sa fie o miss? Sau a fost deja?
miag ! cum de n-ai dat raportul inca?
Mik tu cu ce te mai lauzi?
Olo ai inceput alergarile?
Dragelor v-am pe toate si revin.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Pupici si voua si distractii placute!

Album Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mik

Zuzilici, eu sunt bine, am revenit la lucru dupa concediul medical de saptamina trecuta si ma simt bine.
(uitam sa-ti spun, si eu imi deghizam fetita in babuta, se vad foarte bine trasaturile fetei si mie imi plac grovaz babutele). Pupa Isabella din partea mea.

Nu scriu meniul ca e tot ca inainte, am trecut sub 51 de kg, desi as vrea sa ramin la 51. Pot sa spun de ci ca ma mentin.

Va pup pe toate : Justasmallkiss, Crystina, Tzuni, Mephala, Nastad, Sigrid, An_k, Mamagiuliei, Roxa-boxa si care mai sunteti.

Pup si le oLo si sper ca e bine din toate punctele de vedere.

Mik.

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salutare!
Am avut o zi plina: plimbari, gatit, curatenie, somn de pranz

Crys, la bucatarie vezi ce am gatit. Nu spun pe subiect, ca nu e voie.
Chiar asa: cum merge masinutza?

Sigrid, Zuzilici, ok, dati maine raportul.
Sigrid, asta e, da-i bice inainte sa recuperezi...si ai grija la aniversarile ce vin.

Zuzilici, bravo, vad c-o tii dintr-o distractie in alta.

Tzuni, cred ca vei avea un super concediu! Malta, Sicilia...

Mik, ma bucur ca te simti bine!

Dani_flor, felicitari pentru mobilizare!

An-k, valeu, lasa amandinele!!! Sau ....nu manca prea multe

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enescuraluca spune:

Buna seara tuturor!

Acum mi-am dat seama ca marea majoritate din aceasta gasca au copii...sa ne traiasca micutii, sa creasca mari, destepti, sanatosi, frumosi iar noi sa ne bucuram de ei.
Multumesc pentru calduroasa primire si pentru sprijin...sper sa ma ajutati si cu idei despre diete ce care as putea continua dupa aceste 20 de zile. Daca se afla de site...o adresa pls.
Imi cer scuze daca inca nu va retin numele dar pe parcurs o voi face.(fata mea s-a apucat de desenat si s-a asezet spate in spate cu mine sa nu vad ce deseneaza...sigur si covorul )
Mii de multumiri
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

De cate ori m-am cantarit saptaman trecuta eram sub 56 de kg!

Azi dimineata stupoare: cu 56.5! Uf! Cred ca e si din cauza ca se apropie acele zile ale lunii si ma simt ca un balon... Ba mai am si pofta de dulciuri... Si nu orice fel cu cu fainoase daca se poate... Am mancat un pic de ciocolata amaruie...

Va pup!

Dara si Darisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Zuzilici asa e! E perfect atata timp cat e in scadere dar eu m-am ofticat ca duminica dim aveam 94 curat si m-a mancat in .... sa mananc floricele. daca in zori nu am 94 la loc fac greva! si tie si fetitzei!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

am facut azi sport fff tarziu, adica acum merg la dus dar n-am avut timp mai devreme, si va spun foarte multumita ca nu am papat nici o amandina! an dat cu ele prin vecini ca erau prea multe doar pt sot. Dar voi face din nou cand vin de la mare si atunci sa vezi ce va fi la gura mea

Noapte buna!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput