Nou stil de viatza (108)
Raspunsuri - Pagina 26
carolinah spune:
Salutare, gasca!
Vad ca sunteti bine, sanatoase, mai putin Doina care e cam ametita. Iti doresc sa iti revii, sa ai grija de burticos si sa fii atat de slaba cat iti doresti!
Am fost in w/e cu fetele la mare, a fost ataaaaaaaat de bine
. Mamma mia, ne-am simtit super!!! Nici nu mi-a pasat de traficul de w/e, de apa cam cu alge, de nimic. Pur si simplu ne-am simtit minunat. Vreau sa mai repetam un w/e de asta peste 2 saptamani. Am fost la Majestic in Mamaia si nu pot decat sa il recomand tuturor celor care vor sa mearga cu copii la mare. E grozav!
Cu silueta mea (care a trecut la mentinere
) stau f bine. Azi dimineata aveam 56.8, asa ca totul mai mult decat OK. Si cand ma gandesc ca am trecut la mentinere la 58.5 parca..., vad ca dau jos mai bine acum, decat inainte. Oricum, sper sa ma opresc, ca imi cad toti pantalonii de pe mine. Important e sa fac sport in continuare, asa cum am facut in ultimele 2-3 saptamani, ca sa ajung al tonusul dorit.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
mephala30 spune:
Neatza!
Am modificat lista, va astept la raport pe toate. 
Mai ales cele care n-ati mai fdat de ceva timp pe subiect....Georgiana, Violetika, Mihastroescu, Mihaela A, Anemona, Aime, Andruzza, Copilutzu, Lacri, Ruxij, Danat, Diadaniela
Cred ca voi 'subtia' lista la raportul urmator.
Carmen
(29+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
sigrid26 spune:
Carmen pt raport 82.500, asta sa mi fie invatatura de minte!!!!
Mamica de printesa
de 4 anisori
Tzuni spune:
Sunt in zona!
Azi mananc asa:
D: o banana si o cafea cu zaharina
P: dovlecei si vinete inabusite si doua bucati de peste (cod) fierte si ardei iute
S: iaurt cu fulgi de ovaz
2 l de apa (din care 750 ml - apa minerala), ceai verde si veselie multa! ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
nastad spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Salutare, gasca!
Vad ca sunteti bine, sanatoase, mai putin Doina care e cam ametita. Iti doresc sa iti revii, sa ai grija de burticos si sa fii atat de slaba cat iti doresti!
Am fost in w/e cu fetele la mare, a fost ataaaaaaaat de bine. Mamma mia, ne-am simtit super!!! Nici nu mi-a pasat de traficul de w/e, de apa cam cu alge, de nimic. Pur si simplu ne-am simtit minunat. Vreau sa mai repetam un w/e de asta peste 2 saptamani. Am fost la Majestic in Mamaia si nu pot decat sa il recomand tuturor celor care vor sa mearga cu copii la mare. E grozav!
Cu silueta mea (care a trecut la mentinere) stau f bine. Azi dimineata aveam 56.8, asa ca totul mai mult decat OK. Si cand ma gandesc ca am trecut la mentinere la 58.5 parca..., vad ca dau jos mai bine acum, decat inainte. Oricum, sper sa ma opresc, ca imi cad toti pantalonii de pe mine. Important e sa fac sport in continuare, asa cum am facut in ultimele 2-3 saptamani, ca sa ajung al tonusul dorit.
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana
mephala30 spune:
Tzuni, de ce esti asa vesela? ![]()
Sigrid, hai, ia-o usor, treci si recupereaza. 
Carmen
(29+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Zuzilici spune:
'neata! frumoaselor!
Eu nu stiu ce sa mai cred ... ori sunt o
ori m-am dereglat rau de tot.
Am crezut ca dreg ceva si cand colo am mers din rau in mai rau. Ieri eram la mentinere azi dimineata stupoare. 83 kg. 
Sigrid mama zi-mi ce tii si ma iau la intrecere cu tine ca nu mai tine.
Cred ca nici nu mai mananc azi de suparare. O sa beau 1l de lapte si cred c-am sa ma apuc dinou de regimul care a dat roade la mine. 2 zile lapte, 2 zile legume sau fructe timp de 10 zile. Sunt disperata!
Nici nu stiu ce sa mai fac. Poate ca n-ar strica sa cer ajutor unui profesionist. O sa-i cer doctorului meu o trimitere la un nutritionist ca asa nu se mai poate.
Dragelor va
pe toate si scuzati-mi starea de spirit. 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Mik spune:
Zuzilici, hai nu fii trista ca nu mai ai apoi lapte la bebe mic.
Mi se pare o solutie buna sa te duci la un nutritionist sa faceti impreuna un bilant si sa-ti indice unde gresesti. Eu as mai lasa poate sa treaca nitel timp inainte de a lua programare cu nutritionistul.
Incearca sa notezi la ce ore si cit si ce maninci, ca sa ai de unde pleca pentru o dieta viitoare.
Fruntea sus !
Mik.
mephala30 spune:
Zuzilici, iti inteleg frustrarea, dar totusi exagerezi. A trecut putin timp de cand ai nascut! Nu se poate sa slabesti asa repede. Plus ca alaptezi....
Ai grija de tine si sunt convinsa ca vei lua o hotarere inteleapta! 
Carmen
(29+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin