Nou stil de viatza (108)
Raspunsuri - Pagina 24
crystina spune:
Neata la fete!
Pentru raport: am dat jos vreo 200 de grame, dar trece-ma cu mentinere Carmen. 
Ioana, buburuza mea e racitutza putin, dar nu mare lucru..in schimb are niste brobonele care o mananca tare dar prespunun ca e o alergie ceva. Lilly merge toata ziua la gradi, de la 8 la 6 seara, dar pe 29 iulie vine sora mea si tata pentru patru luni asa ca va merge la gradi numai 3 dimineti pe saptamana. Iti doresc multa multa bafta la munca si sanatate Deliei!
Carmen, ce faci azi? Ce gatesti?
Pup toate fetele! Mai revin!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
sigrid26 spune:
Carmen bifeaza tot , inghetata, bere , prajitura .........iar m ai prins, sambata am avut musafiri si ieri am fost la grill cu gasca .Raportul il dau maine poate mai dreg cumva busuiocul, oricum ma pun pe treaba ca doar trebui sa plec la mare cu o cifra care incepe cu 7.....
Dordia am slabit asa , acum doi ani in oct am inceput de la 105, pana in vara aveam 87, apoi pana la Craciun am facut 95, iar de la Craciun pana acum am ajuns la 81.500, ca dieta am tinut cam ce am citit , daneza, cartoful, disociat si in multe zile am mai scapat si prin frigider.
Bun venit fetelor noi !!!!
Zuzulici cum mai esti?
Nastad cred ca esti tare frumusica la 55kg, ai grija totusi si poate iei ceva vitamine .Pupici lui putache si lui Onitza , ai grija de tine!
Tzuni tu cand iti iei concediu?si ce planuri ai ?
Ioana ma bucur ca ti ai gasit timp sa ne scrii, sper sa scapati de raceli , oricum mai are un pic si treceti de perioada in care se face imunitatea , dureaza intre 6luni si un an de la prima zi de gradinitza.
De azi ma apuc de cartof , dar pun usturoi pe ei si castravete acru,
V am pupat
Mamica de printesa
de 4 anisori
enescuraluca spune:
Multumesc fetelor
Adevarul este ca aceasta dieta este "criminala" din multe puncte de vedere dar deocamdata am o "ocupatie" pentru 20 de zile...dupa aceea imi va mai trebui o dieta. Cine are o dieta pentru buget mic mi-o poate trimite pe email, messenger sau aici.
Nu ma supar eu cu una cu doua crystina
...incearca tu sa vezi cati cartofi prajiti poti manca reci si fara sare (la munca nu pot incalzi mancarea).
ligia13 - de ce?
Ioana75 - aseara sotul meu a mancat singur aproape 1 kg de mici in 3 ore...si nu are decat 75 de kg , imi vine sa
cand vad cum mananca
Cu multumiri,
Raluca
szivarvany spune:
Buna dimineata si de la mine !
Pt. raport, 69,00 kg. Mi se trage de la bere si ciocolata, in aceasta combinatie 
Si mai am doo saptamani in care nu voi slabi nimic, dupa care merg in vacanta, deci nu va zic cum ma simt si cum arat: sunt pufoasa rau de tot ...
Azi am baut doo cafele 3 in 1 si am papat o piersica. Sincer as profita de sezonul fructelor sa disociez mesele ... dar cand ajung acasa ma apuca fomile crunte si poftele de Dots ![]()

Bun venit noilor venite ! Mult succes celorlalte fete ambitioase 
Pupici bebicilor si burticilor 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Tzuni spune:
Buna "dimineata"!
Abia acum mi-am reparat Net-ul de la job-ul din Magheru! 
M-ati intrebat de concediu: plec la sfarsitul lui august in Malta si putin in Sicilia. Cam atat. Sper sa ma odihnesc acolo!
Pt raport: 62.4 kg. Se pare ca am slabit putin! Am observat ca atunci cand muncesc noaptea, chiar daca mananc interzise, nu se pun kilogramele!
Meniul meu de azi:
D: 2 banane
P: salata de legume cu telemea si masline
S: migdale si kefir cu ovaz (hahhaa, asta suna a mancare de cal! Nu? 
Revin
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
an-k spune:
Fetelor am inebunit, io vreau sa tin dieta si... am gasit o reteta de amandine... Dar promit solemn sa nu le gust! Acum sunt la frigi si diseara isi vor primi glazura, cand doarme puiuta.
Eu o sa iau kupila si mergem in plimbare pana la magazin. Sa iau cele trebuincioase pt glazura
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
dordia2000 spune:
Hop tzop si eu la raport!!!94.5 kg dina cauza unor floricele aseara in parc. Dar azi am reinceput WW iar maine sigur voi avea 94. daca nu...maine e zi de fructe!
Sigrid ms. pentru raspuns. Si eu sper ca pana la sf. anului acesta sa ajung macar la 80. Daca se poate si mai mult...nu ma supar.
Va pup si spor la slabit!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Ioana75 spune:
Raluca, eu am reusit sa-l conving pe sot sa manince mincarea in bucatarie cu usa inchisa, sa nu ajunga mirosul la mine
. Iti doresc succes cu dieta!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
dani_flor spune:
Buna fetelor,
Ma bag si io in seama, nu am mai apucat sa intru la raportare saptamina trecuta, l-am pierdut pe dumnealui
.
Dar astazi sunt ziua 3 la danezaaaaaaa. Si sunt cit se poate de fericita ca am reusit sa ma mobilizez
, sper sa ma si tzina, am chef de ceva hainutze noi, altceva decit blugi, am tot aminat evenimentul ca am oroare de intrat in cabinele de proba.
Asa ca acum, in ziua3, la raport: 75.1. Dar greul si satisfactzia urmeaza sa vina ![]()
La Multi Ani! fetelor care v-ati sarbatorit saptamina trecuta, Carmen si Cookie. Sa fiti sanatoase si iubite.
nastad bravo pentru kg pierdute. Felicitari si performerelor de saptamina asta.
Bine ati venit fetele noi, spor la slabit!
Sa stam pe baricade sa nu ne lasam doborite ![]()
Va
, sporuri in toate activitatzile,
Daniela, mami de 2 printzese
Zuzilici spune:
Salutare tuturor.
Fetelor am dat-o in bara weekendul asta.
] Am mers la o petrecere de casa noua care s-a intins pana pe la 1 noaptea. Binenteles ca toata petrecerea a fost plaina de "bombe calorice" si chiar daca am dantuit de curgeau apele pe mine, tot nu m-a iertat cantarul. Nici n-am mai scris meniul de sambata pe listuta mea ...
Mephala pot sa dau si eu raportul maine ca Sigriduta, poate mai dreg busuiocul sau imi treci mentinere? Se pare ca am tot atatea kg ca si saptamana trecuta, cu excepria faptului ca azi m-am cantarit dupa ce-am mancat micul dejun.
Sigrid noi suntem bine, ne tinem de petreceri. Fiica-mea fiind ce-a mai mica bebelina la aceasta petrecere a fost vedeta.
Sambata viitoare o sa ii fac ziua sotului asa ca alta petrecere pe capul nostru si se pare ca in 2 saptamani mergem la o alta petrecere. Ce sa-ti mai zic e vara ...asta spune tot. 
Raluca bine-ai venit in gasca noastra vesela si frumoasa. Se pare c-ai patit si tu ca si mine cand am tinut dieta. Eu mancam "furaje" = legume & fructe si barbata-meu se fataia prin fata mea cu inghetata. Dar cu mine nu i-a mers. I-am zis de la obraz ca ar trebui sa-i fie rusine ... si s-a conformat. De-atunci se-ascunde de mine cand mananca inghtata sau alte interzise. Acum nu prea tin nici o dieta dar sper sa incep usor, usor sa-mi fac una cat mai sanatoasa care sa-mi permita sa si alaptez. ![]()
Tzuni bravos, deci daca uni au nevoie de gym ca sa pape interzise fara sa se cunoasca, tu n-ai nevoie decat de ture de noapte. Pai vezi cum te invarti si poate incepi sa lucrezi numai noaptea. ![]()
Ioana (justa...) ce bine ca ne-ai mai scris. Imi pare rau s-aud ca Delia e bolnavioara. Sanatate multa si multi
Servici usor si sa ai parte numai de babute dragute. 
Doina ma uimesti. Bravo tie!
Sanatate multa insa si ascult-o pe Roxana, papa niste propolis sau ceva vitamine.
Doru are nevoie de mamica lui si sanatoasa nu numai slaba.
multi si tie, si Onitei si mai ales lui putzache.
Crystina cum merge masinuta? Apropos de WW ai ceva materiale noi? Ma bate gandul sa m-apuc si eu de ea. Poti sa-mi trimiti ceva mai multe info despre ea? Sa-mi spui daca ai nevoie de adresa mea de e-mail ca sa ti-o trimit. Multam! 
Khristin cand ai zis ca botezi? Ceva poze si pentru noi? Te
si ne mai vorbim.
Dani bravos pentru mobilizare, bravos pentru slabit.
succes in continuare.
Dordia si 500 gr sunt mai bune decat un [purc] sau doar mentinere. Lasa ca pana saptamana viitoare iti reintri in ritm cu cate un kg / sapt. 
An_K sa stii c-am sa te vad daca gusti vreo amandina.
Ai voie doar jumatate. ![]()
Sigrid iubita sa ne luam de mana ca si eu am scapat pe aratura la greu weekendul asta. Ce mai sti de Anca (mamicadulce)? Cand are nunta pentru care se pregatea sa fie o miss? Sau a fost deja?
miag
! cum de n-ai dat raportul inca?
Mik tu cu ce te mai lauzi? 
Olo ai inceput alergarile? ![]()
Dragelor v-am
pe toate si revin.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)