Nou stil de viatza (108)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enescuraluca spune:

Multumesc mephala30

Nu ma sprijina ...cum sa explic...nu sunt atenti. I-am anuntat ca am intrat la regim iar ei vin sa imi dea diverse sa mananc (ciocolata, mici, cartofi, sucuri, inghetatata, sarmale, etc). Si colac peste pupaza sotului au inceput sa-i fuga ochii :(.
Am uitat sa mentionez ca la inceputul dietei aveam 81 kg. Astazi aveam 79 kg (dupa 4 zile de dieta). Am mai tinut dieta aceasta dar acum trebuie sa slabesc mai mult...de aceea am nevoie de ajutorul vostru.
Dieta este pe o perioada de 20 de zile si este urmatoarea:
- o zi orez fiert+delikat;
- doua zile spaghete+delikat;
- doua zile cartofi prajiti;
- patru zile carne (vita sau pui) la gratar sau cuptor;
- trei zile iaurt (nu cu fructe;
- trei zile salata (varza, morcov, telina);
- doua zile mici (fara mustar);
- trei zile supa (stii...gen supa de spital).
In timpul dietei nu se consuma: sucuri, apa minerala, paine, dulciuri, alcool. Se poate consuma orice este "programat" pentru ziua respectiva in orice cantitate. Eu m-am fortat putin si nu am mai mancat nimic dupa ora 18.00 si am alternat zilele de carne cu iaurt.

Numai bine,
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
No change...
Fetelor, nu stiu cum se face, dar nu mai reusesc sa ma tin de o dieta, acum dupa concediu M-am apucat iar de sala, dar la mancare...cedez imediat...cred ca m-am defectat!

Carmen cu intarziere, da' din suflet!
Sa ai parte de tot ce-ti doresti, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copilasi!
la frumosul cu ochi albastri si la burtica!

PS Va multumesc de urari! la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by justasmallkiss

Doina draga,tu ce mai faci?Ai grija de tine sa nu te imbolnavesti.Bine ca o ai pe mamica ta care te ajuta cu Onitza nazdravana si poti sa te ocupi cum trebuie de bebe mic.Felicitari pt kg pierdute!!!
Onitza ce mai face?Tot asa nazdravana sau e mai cumintzica acum?

Sunt mai bine, bb e din ce in ce mai cumintzel si Onitza din ce in ce mai rasfatata si nebunica.
Nu am timp sa scriu,poate o sa-mi revin candva.
Spor la treburi si ai grija de tine!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna! Raportez cu succes -0.7 kg, adica am 71.8 kg. Meritul este al copilului care m-a plimbat mult si ma trezeste cu noaptea in cap, la 6 juma' (eu la oboseala slabesc tare).

Raluca, bine ai venit in grup! Te inteleg perfect, nici pe mine nu ma ajuta familia (adica sotul). Maninca inghetata si alte dulciuri in fata mea, etc; are noroc ca nu avem drujba in casa. Culmea e ca sotul meu e obez de gradul 2 spre 3, si ar trebui sa tina dieta mai ceva ca mine, dar nu vrea.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Pt raport 75,7kg, adica am slabit

Meniul de azi:
3 Buseuri de legume, cirese+ capsune+ ananas proaspat si cafea.

P: frigarui de pui la gratar cu broccoli cred( ca alta leguma de dieta n-am
C: pulpa pui la gratar cu salata.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

enescuraluca, am citit regimul tau si mi se pare criminal la propriu. Scuze, dar nici eu nu te pot sustine la un asemenea regim!
Ziceai - ultimele 3 zile supa gen spital.
Pai cred ca eu sigur, chiar in spital as manca-o!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Fetelor, felicitari, sunteti niste ambitioase! De-as avea jumate din ambitia voatra!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

ligia, hai ca nu e greu pe cuvant, inceputul e... io am inceput cu Daneza ca sa mma urnesc.

raluca, regimul tau e un fel de disociat, dar eu as scoate delikatul si cartofii prajiti, si as mai adauga langa carnita 3 lecume. Ca eu nu as rezista nici 3 zile asa e alta poveste. Succes!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Raluca,cu riscul de a te supara (desi nu asta imi este intentia) vreau doar sa-ti spun ca tu cu manuta ta iti faci mai mult rau decat bine. Mi se pare neomenesc regimul tau, parca autorul a "conceput" aceasta dieta pentru cel mai mare dusman al sau.
Doua zile de orez parca asa mai inchide ochii, dar doua zile de cartofi prajiti mi se pare ceva amuzant dar si prostesc.

Scuza-ma ca iti zic dar nu faci bine deloc..apuca-te mama de o dieta sanatoasa, stai printre noi, ai sa gasesti mult sprijin printre fete.

Mult succes!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Pt. raport: 55 kg

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput