Nou stil de viatza (108)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enescuraluca spune:

Buna ziua!

As dori sa intru si eu in clubul vostru. Tocmai am intrat la regim (astazi este a patra zi) si sotul nu ma sustine deloc. Acum voi raspunde si la intrebarile pentru cele noi venite:
1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?
este un regim disociat (intr-un fel)
2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?
nu am timp
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
aceeasi dieta...rezultat -7 kg
4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"?
mai putina prajeala, mai putina grasime, mai multe fructe...ceva de genul acesta
5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi....
niciodata, ma ambitioneaza faptul ca nu ma sustine nimeni acasa
6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
cele in care trebuie sa mananci la ore fixe...lucrez de la 8.30 la 16.30 si nu sunt niciodata sigura unde voi fi la o anumita ora
7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?
cred ca cele in care dai jos prea multe kg intr-un timp foarte scurt

Asta a fost tot, sper sa ma primiti si pe mine.

Cu respect,
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ina, scuze, am incurcat eu itele.
Spuneai ca ai 80 de kile acum. La ce inaltime? Sa completez lista, daca vrei sa ramai alaturi de noi.

Unele fete posteaza zilnic meniul, e un lucru bun, avem surse de inspiratie.

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Scuze:
inaltime 1,64,talie 89,sold 119,bust 90
Da, am 80 kg
Imi pare rau dar nu stiu cum sa raspund intr-un timp scurt intrebarilor voastre si voi incerca asa :
Sunt foarte,foarte mincacioasa.Din scoala generala-clasa a 8a si pina la sarcina am avut intre 60 si 65 Kg.
Dupa nastere am ramas cu 72, dar de 2 ani jumatate m-am lasat de fumat si am mai luat 8 kg in primele doua luni.
Gatesc si maninc mult!Si nesanatos, desi incerc sa fie cit mai natural ( multe grasimi,brinza de oi la fiecare masa, fripturi,sosuri,cartofi,pizza etc).
Singura dieta a fost 3-3-3 din 26 oct pina in 16 nov+o operatie de apendicita cu ocazia carora am pierdut 8 kg.
Inapoi le-am pus relativ repede: am mincat ca o sparta de Craciun,revelion,Paste si in ultima luna in care m-am gindit mereu cum sa mai dau jos niste kg.
De ieri am scos piinea,dulciurile,alcoolul ( berea in special ), cantitatile uriase si mesele de dupa ora 19.
De asemenea incerc sa scap de gustatul intre mese.
Sper sa ma tina.Ieri a fost cumplit, dar azi ma simt mult mai usoara.
Sunt o mare consumatoare de ceai de plante!
Va pup si ma "agat" de voi,ina C

Mergi la inceput

Enescuraluca, bun venit!
De ce nu te sprijina familia? Poate ca esti prea slaba... Ce inaltime si ce greutate ai? Si ce dieta tii?

Ina, inceputul e cel mai greu. Pana te mobilizezi, apoi lucrurile incep sa vina de la sine. O spun din proprie experienta.
Bafta!
Vei reusi!

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Am iesit sa ma misc putin si ce credeti ca am facut: am mincat o inghetata!
Oricum am dus o lupta crincena cu mine si am niste mustrari de constiinta........
Sper sa nu se mai intimple pina duminica viitoare,cel putin.
Multumesc,mephala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare fetelor,

Nu am mai intrat din lipsa de timp si din m0otive de laptop defect...
Astazi am fost la padure si am facut indigestie si acum mi-e rauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu de morrrrrrrrrrrrr

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna seara dragelor.Nu am culcat inca pitica,dar deocamdata se joaca asa ca am fugit repede la calculator.

Cristina,Delia e racita cobza,fara febra dar stranuta intr-una,ii curge nasucul si tuseste f tare.Ii dau sirop pt tuse si raceala si sper sa ii treaca repede pt ca sincer m-am saturat de jumate de an de cand e la gradi' de cate ori mi-a racit.
Piticutza ta cum se simte?A mai fost bolnavioara?O ti toata vara la gradinitza?Eu luna august o tin acasa pt ca vine mama si poate sa stea cu ea.Macar o luna fara raceli si alte boli!!!
Tu mai ti WW-ul?De maine cred ca mai fac si eu o tura mica asa cat sa mai dau un kg,doua jos.

Carmen,tie cum iti merge draga?"Ochisori frumosi" ce mai face?Tot asa cumintzel e?Fratiorul joaca fotbal in burtica?A crescut burtica mare?Cred ca iti e tare greu sa rezisti cu burtica pe caldurile astea.Cand ai termenul sa nasti?Mai ai putin si scapi,nu?

Zuzi tie ce iti face papusica dulce?E cuminte?Doarme noaptea sau se joaca putin cu "nervii" vostrii?E päpäcioasa?
Am citit asa putin printre randuri si am vazut ca "plangi" pt ca nu ai reusit inca sa slabesti.Nu dispera si ai rabdare,eu am avut nevoie de mai mult de 2 ani sa scap de kg in plus...Sper la tine sa dureze mai putin...si sunt sigura ca daca ai grija ce papi o sa dai jos f r epede kg.Curaj...te stiu f ambitioasa,asa ca in curand stiu sigur ca te vei lauda cu...kg pierdute.

Doina draga,tu ce mai faci?Ai grija de tine sa nu te imbolnavesti.Bine ca o ai pe mamica ta care te ajuta cu Onitza nazdravana si poti sa te ocupi cum trebuie de bebe mic.Felicitari pt kg pierdute!!!
Onitza ce mai face?Tot asa nazdravana sau e mai cumintzica acum?

Tzuni cand mai ai concediu?La cat lucrezi cred ca ai nevoie.Eu nu stiu cum rezisti...bravo tie. Eu pana ma obisnuiesc cu programul meu "alert" sunt "varza"...obosita rupta.Sper macar de la atata mers pe jos sa fac si eu muschiuleti in locul celulitei

Cami,ai plecat in concediu?Daca da,distractie si concediu placut.

Sigrid,Mamicadulce,voi sunteit bine?Puii vostrii?

Delia cum e acasa in Romania?Si eu vreauuuuuuuuuuuu,dar pana la anul nu o sa am cum sa ajung.Concediu placut in continuare.

Mia,tu ce mai faci?Prichindelul? pt amandoi.

Daria tu ce dieta mai ti?Esti tot la WW?Am companie?

Roxana

Mik

Salutari si pupici si celorlalte fete,noi venite si mai vechi pe care nu le-am pomenit.

Eu maine cred ca o sa primesc porcusor pt ca mancat exagerat weekendul asta.
Eu am fost cea care am tras de barbatu-meu sa tina dieta cu mine...si acum eu calc pe laturi si el care cand era vb de mancare nu se putea abtine...acum rezista eroic...
Ieri am fost cu el la cumparaturi si imi venea sa mor de nervi...tot pe ce puneam mana il auzeam in spatele meu..."mamaaaaaaaaaa,bomba calorica"...nu ai voie sa mananci ..."aoleu cat zahar trebuie sa aiba sucul ala"... si tot din astea!!!
Gata m-am lungit destul...merg sa ii fac baitza la pitica si sa imi pregatesc totul pt maine.Sper sa termin cu bine ziua de maine la munca....sunt babutze care iti vine sa le pupi toate ziua asa de dragalase sunt si super de treaba...dar sunt si altele de.......parca fac totul numai sa iti manance nervii si orice ai face nu e bine.
Noapte buna frumoaselor!!!
Daca nu reusesc sa ma cantaresc dimineatza,dau raportul marti,pt ca maine incep f devreme si nu o sa am timp.
V-am pupat!!!

IOANA

Mergi la inceput

Ioana, ce bine ca ne mai dai vesti despre tine si Delia. Saracutza, iar e bolnavioara! Sper sa treaca repede.
Noi suntem bine: Ius, tot cuminte cum il stii, eu cu ditai burta si kile multe (72 kg). In jur de 10-15 sept. sper sa scap de ea.
In rest, ma autoeduc sa suport caldura.
Pupici!

Album Iustin

Mergi la inceput

Si ca mi-am amintit: Sigrid,tare tacuta ai fost in week. Oare ce variante sa trec?
-bere?
-inghetata?
-sau ai fost cuminte si vorbesc eu prostii?

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Buna fetelor!

Am mai scris ieri un mesaj si l-am pierdut...

Mesaj in care va multumeam ca nu m-ati sters inca din listuta, ca eu nu prea dau pe-aici. Va citesc, stau pe DC de cand vin de la serviciu atata doar ca nu prea scriu. Daca as avea voie pe net la job ar fi alta treaba...intr-un fel.Tot as gasi o clipa libera sa scriu. Acasa insa, cu toata lumea in coaste mai greu...

Sa va mai spun despre modul meu de viata, ca de-aia ne-am adunat aici...mai ales.

In ultimele 2 saptamani m-am ghidat in proportie de 90% dupa regimul Scarsdale, pe care vreau sa spun ca il gasesc super... Mai ales acum cu atatea fructe ca poti sa inlocuiesti masa de pranz cu cate fructe vrei tu... E super, ma simt tare bine, am ajuns si la greutatea la care tindeam, de data asta mai greu decat cand am tinut Daneza, dar mai bine pentru ca am slabit in timp si ma simt super OK.

Sincer, cand ma mai simt slabita si am pofta de ceva (uneori dulce, alteori sarat) iau o bucatica...

Nu stiu zau cum sa ma mobilizez sa ma duc sa alerg un pic, sau sa merg la sala de fitness sa imi resuscitez muschii o tzara...

Va pup, spor la viata sanatoasa, intru maine sa dau raportul!!

Dara si Darisor

Mergi la inceput