Nou stil de viatza (108)
Raspunsuri - Pagina 21
mephala30 spune:
Neatza!
N-am avut timp ieri sa mai intru pe Dc, am facut multe plimbari, am bucatarit...
Tzuni, la munci esti si azi?
Las' ca merita...
Ina, bun venit!
Vezi ca te-au intrebat fetele unele chestii, ori n-ai citit, ori...
Khristin, distractie placuta!
Carmen
(28+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
crystina spune:
Neata fetelor!
Scuze de absenta..dar mi-a cam fost rau zilele astea,niste greturi de zile mari de am fost tintita la pat. Acum is bine..cine stie, mi-o fi cazut ceva greu la stomac.
Noi ieri am fost in sarbatori ca si-a vandut sotul masina asa ca am tras o tura la Pizza Hut..chestia misto e ca mie nu mi-a fost foame deloc, au mancat numai ei pizza si alte minuni, eu m-am multumit cu un desert micut si un pahar de diet pepsi pentru care merit vreo30 de bice.
Azi habar n-am ca mananc pentru ca iesim iarasi, toata ziua.
Cristinuca din Canada, pai basically
io am slabit peste 10 kilograme cu WW..e adevarat ca am calcat si stramb dar eu sunt o mancacioasa si WW (Weight Watchers) e perfect pentru mine pentru ca mananc ce vreau. Am facut si sport si beau multa, multa apa. Da' sa stii ca io am slabit in peste un an..una pentru ca asa e regula cu WW, incet,putin si constant si a doua la mana, pentru ca io mai mult nu pot slabi. Cam asta e. Mai zi-mi. Daca ai nevoie de materiale WW ceva da-mi un PM. Partea nasoala e ca trebuie sa numeri puncte..dar cu timpul te obisnuiesti. 
Carmen,Tzuni ce faceti azi?Pupici!
Zuzi pupici la printesuca! Ma bucur ca ti-a mai trecut din necajeala legata de slabit! 
Gata..pup toate fetele! Revin si eu mai pe seara!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
mephala30 spune:
Mai, vad ca sunteti matinale in dimineatza asta!
Crystina, bine c-a trecut! Si despre ce bice vorbesti? Eu n-as fi rezistat sa merg la pizza si sa ma uit la altii cum papa...
Carmen
(28+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
justasmallkiss spune:
Duminica placuta va doresc fetelor.Va scriu mai pe seara si saptamana viitoare sigur mai des pt ca lucrez doar de zi,nu de zi+seara ca saptamana trecuta.
Acum plecam la piatza si in vizita la cineva...mai tarziu vin socrii la noi si dupa ce culc pitica intru din nou....Sper sa incep sa recuperez timpul pierdut.
Va tzuccccccc!!!
IOANA
crystina spune:
Carmen, hehehe..pur si simplu nu mi-era foame (ca mancasem la pranz piure cu tochitura de porc ..na! ca uitasem sa precizez ce e mai important
), dar mi-era pofta de dulce asa ca mi-am facut putin loc in stomac!
Merit bicele acum?
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
crystina spune:
Ioana, spor la cumparaturi si te asteptam de saptamana viitoare mai des printre noi! Sa ne zici cum se mai simte Delia!Pup!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
mephala30 spune:
Crys, nu, nu dau bice in perioada asta (
).
Ma voi incumeta dupa ce scap si eu de surplusul meu...
Carmen
(28+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
ina C spune:
Mephala, scuze, dar nu am dat de intrebari.Oi fi sarit eu vreo pagina...
Multumesc pentru urarile de bun venit si incurajari.
Prezentati si meniuri zilnice, ore, cantitati?
Eu la cantitati nu stau prea bine...depasesc masura in general.
ina C