Nou stil de viatza (108)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Io ...iar sunt la munca pana mai spre seara! Dar vad ca voi sunteti lenese, nevoie mare! Sper macar ca sunteti bine si va relaxati!

Va pup
Ella

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Chinuitoare zi, ziua de astazi.Si daca as reusi sa ma culc fara sa maninc nimic,tare bine ar fi.Ultima masa a fost la 19.
Va pup,ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

doina,

scrie-ne mai mult de tine...stiu ca nu ai timp, dar cand poti mai da-ne detalii

eu zic deocamdata sa nu te ingrijorezi prea tare ca slabesti, doar sa te asiguri ca mananci mancare sanatoasa, care sa-ti aduca aportul necesar de vitamine si proteine! in rest, oh, cate nu visam ca dupa sarcina sa slabim usor, e doar un vis pentru multe dintre noi.Am mai auzit cazuri, ca dupa nastere, sa se intample ceva cu metabolismul sau chiar cu careva din glande, poate tiroida...cand ai timp, poate dai o tura sa-ti faci niste analize, in rest, ai grija!

Roxa

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Bravo Ina. Sper sa fi reusit sa te culci fara sa mai fi mancat nimic si bine-ai venit in club.
Tzuni si mi-e mi-a fost foame ieri de n-am stiut de mine si eram in magazin la cumparaturi. Era si-un Mcshit pe-alaturi dar cand i-am propus mamei sa ne luam ceva de-acolo mi-a adus aminte ca doar ce ma uitasem intr-o oglinda si-am vazut cat de grasa sunt. Si m-a intrebat: Esti sigura ca vrei cartofi prajiti? Asa ca m-am ales cu un pachet de grisine cu susan de 50 gr si niste suc natural de portocale. Rau e sa-ti fie foame si sa nu prea ai ce alege. Mananci ceti cade-n mana. Noroc cu mama c-a fost sherifa mea de data asta.
Doina asa cum zicea si Roxana eu cred ca tie ti s-a intamplat ce mi-am tot dorit eu in mesajele trecute. Sper sa fi sanatoasa cu toata scaderea in greutate si sa n-ai efecte secundare de la pierderea atator kg. intr-un timp atat de scurt. Cate kg ai avut inainte sa nasti? Iti mai aduci aminte?
Roxana Esti mai bine acum?
Dordia multumesc de incurajari si sper sa fie asa cum zici tu insa tare mi-ar fi placut sa mi se intample ce i se intampla Doinei acum. Ce face Stefanut? Zice "mama" sau "tata" ?
Dragelor weekend placut in continuare.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor! sunt doar pe fuga ca-s obo franta, am fost afara cu Serban, la prieteni, pe terasa si am stat pana dupa ora 22..apoi drum lung catre casa si baitza la bestiutza..a durat ceva...maine e party pt Serban si am de facut o droaie de chestii...

Zuzi, suntem mai bine acum, n-avem ce face, incet-incet, ne obisnuim cu toate...sau ne resemnam...oricum, nimeni nu e perfect

Tzuni mic si scump, nu te-ai urat de-atata munca? Punem pe tine, ca nu acolo il gasesti pe Fat Frumos!!! In weekend du-ti funduletzul la o piscina cu fitze si vezi de unde sare 'epurele

Va pe toate si va urez noapte buna.

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare fetele, tocmai ne-am intors si noi de la niste prieteni in vizita la un gratar unde am infulecat doar 2 mici , din fericire n-am mai ingurgitat nimic pe ziua de azi, sper sa ma tina tot asa pana ce ma culc . Ca atare va scriu mesajul langa un pahar frumos cu apa, super apetisant si indestulator , sper sa mearga autosugestia de data asta . Chestia e ca maine avem noi alti invitati, ce ma fac?

Zuzi, e super ca faceti botezul in tara, imi inchipui in ce chefuri o s-o tii p'akolo . Noi pana la vara n-ajungem in tara, dar o sa ma gandesc la tine

Crystina, te intrebam intr-un alt mesaj cum de ai dat jos 10 kile, bitte ca vreau si io

Tzuni, hai ca sintem si noi langa tine, asa sau asa ?

Ina, bine ai venit , sa dai jos cat mai repede kilele nesuferitele

Va urez un weekend super, sau ce-a mai ramas din el

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Fetelor, am rezistat eroic si ma pot lauda ca sunt in a doua zi.
M-a trezit foamea insa dis de dimineata.
O zi buna!
ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici
Doina asa cum zicea si Roxana eu cred ca tie ti s-a intamplat ce mi-am tot dorit eu in mesajele trecute. Sper sa fi sanatoasa cu toata scaderea in greutate si sa n-ai efecte secundare de la pierderea atator kg. intr-un timp atat de scurt. Cate kg ai avut inainte sa nasti? Iti mai aduci aminte?
[

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Sa stii ca am ameteli, cateodata vad stelute si mi seinmoaie picioarele.
Am inceput sa ii mai dau si lapte praf lui bb , ca nu se satura numai de la san.
Inainte de a ramane insarcinata aveam 62 kg,inainte sa nasc aveam 74 kg, dupa ce am nascut 64 kg si azi dimineata aveam 55 kg.
O sa-lrog pe tzutzu sa-mi faca niste poze si o sa le pun.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Zuzilici ms de intrebare. Stefan al meu e un dulce ca totzi copii de altfel, mananca f.bine si cam orice,doarme cate 10-11 ore pe noapte, deci e un copil model. Prima oara a zis "tata", apoi de 2 ori a zis "mama" dupa care a inceput cu "papa","apa" si derivate si "mama" deloc. Deci in prezent zice "tata" la greu "papa" si alte derivate. Eu mai vreau un copil si am intzeles ca daca prima oara zice "tata" va fi baiat. Asa e???Sau e doar o superstitzie????

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Doina, nu te necaji cu laptele praf, asta e, toti copiii iau la un moment dat. Tu ti-ai facut datoria. Cat despre ameteli, si au am avut dupa nastere, dar de atunci sunt sub tratament homeopat si nu mai am asa ceva. Musai trebuie sa faci ceva, fiindca esti slabita si nu vrei sa cazi pe strada...eu era sa cad cu copilul in brate, noaptea, cand am vrut sa-l pun in patut, dupa ce l-am alaptat...m-am speriat rau atunci...as zice sa iei vitamine, cel putin Magne B6, dar vezi si tu, ca dup'aia nu vrei sa te ingrasi la loc...oricum ceva trebuie sa iei, aaaaaa! stiu! e ceva de genul propolis cu nu stiu ce, la Plafar! Ajuta la intarirea organismului si nu ingrasa!

Gagici! e vara si in loc sa slabesc, io ma ingras! Ptiu ce nervoasa sunt!

Mergi la inceput