Mamici de martie - aprilie 2007
Raspunsuri - Pagina 19
alionushca spune:
Jaana hai sa ne luam de mina - eu ma simt bine doar afara.
Roxanici se cinsidera saptamina 7 cum a spus si Jaana - eu de exemplu azi sunt 7 fix si un site la care sunt abonata ma anunta ca am intrat in saptamina 8, da eu tot numar 7 - parca nu-mi vine sa spun 8 cind stiu ca practic e 7.
Aliona
roxanici spune:
Multumesc de lamuriri, acum stiu ce sa raspund cand ma intreaba lumea in cate sapt sunt.... de fapt nici nu are cine sa ma intrebe, ca nu prea v-am zis decat voua. Mai mult ma interesa sa stiu de la ce saptamana sa citesc informatiile despre cum se dezvolta bebe ptr ca de la sapt la sapt, diferentele sunt f mari.
roxana & the baby
madaluta spune:
paxela:am retinut eu gresit sau tu ai fost la noi la mamici de nov-dec 2006 ?Ma bucur dc esti tu si ai reusit asa repede sa fii din nou
.Dc nu esti tu, scuza-ma de confuzie. Oricum sa ai o sarcina usoara, fara probleme si un bb sanatos.
Madalina
21+
dolores spune:
paxela de la mamici nov-dec????![]()
ar fi o surpriza super placuta....
sarcini usoare mamicilor 
dolores
22+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
paxela spune:
quote:
Originally posted by madaluta
paxela:am retinut eu gresit sau tu ai fost la noi la mamici de nov-dec 2006 ?Ma bucur dc esti tu si ai reusit asa repede sa fii din nou.Dc nu esti tu, scuza-ma de confuzie. Oricum sa ai o sarcina usoara, fara probleme si un bb sanatos.
Madalina21+
nu, nu ai gresit, tot eu sunt, mersi mult de urari la fel si voua
dolores
sarcina usoara si bebe sanatos si mancaciosAlexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Jaana spune:
Paxela, pasta de dinti ptr copii era tip gel? Pe mine nu cred ca mentolul ma deranjeaza, ci mai curand spuma pastei. E adevarat ca aia tip gel face mai putina spuma?
Alionushca, mie imi face bine racoarea (noroc ca aici nu e canicula acum!) si lichidele reci. Imi mai taie din senzatia de voma.
paxela spune:
quote:
Originally posted by Jaana
Paxela, pasta de dinti ptr copii era tip gel? Pe mine nu cred ca mentolul ma deranjeaza, ci mai curand spuma pastei. E adevarat ca aia tip gel face mai putina spuma?
da e gel si face mai putina spuma, eu cu mentolul aveam treaba cred desi de exempu guma puteam sa rontai, nu m-am gandit ca spuma m-ar supara, dar tot ce e posibil
marti am programare la echo, sa vedem exact cum sta treaba ca dr meu zice ca ce a vazut echografista cealalta nu era chist, ci corpul galben, si sa vada exact varsta sarcinii, ca aia a zis 6-7 sapt, dupa calculele mele si ale celuilalt dr eram in 6 si 5 zile iar el la control vaginal a zis 5 sapt
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Jaana spune:
mercic paxela! Am sa imi cumpar atunci gel ptr copii.
La determinarea varstei sarcinii n-ar trebui sa existe prea multe dubii. Aici se calculeaza doar pe baza datei ultimei menstruatii. Apoi se confrunta cu masuratorile date de ecograf dar asta nu modifica varsta.
Aici am un carnet de sarcina unde sunt trecute datele la fiecare vizita la doctor. La primul ecograf spre ex. mi-au scris ca varsta sarcinii este de 6+5 zile iar embrionul conform masuratorii era de 6+3 zile, deci putin mai mic. La a 2-a ecografie, embrionul recuperase si corespundea cu masuratoarea (7+5 zile).
ralualexandrei spune:
Bine v-am regasit!Am fost marti la ecograf si am constientizat abia atunci ca voi avea bebe 3.I-am vazut inimioara batand si brusc am simtit o fericire imensa.Totul e bine,insa mai am de facut si analizele.Nici o sarcina nu seamana cu alta,asa ca de aceasta data am greturi puternice insa tot reusesc sa mananc cate ceva; spre deosebire de celelalte dati nu ma prea ating de dulciuri in schimb am pofta de fructe si sucuri naturale,ceea ce zic eu ca e foarte bine.Ce ma supara foarte tare e ca ma dor sanii ingrozitor ca sa nu mai zic ca s-au marit considerabil.Incerc sa merg la servici zi de zi insa ma simt mult mai obosita decat inainte si se mai milostiveste sotul din cand in cand si ma trimite acasa mai devreme,astazi insa mi-a dat toata ziua libera asa ca am lenevit in pat pana la 9.30.Doctorita mi-a prescris si mie tot Elevit,Duphaston pana in luna a treia si ocazional No Spa.Am fost la maternitatea CFR2 si am facut ecografia intravaginala si probabil ca acolo o sa nasc,nu m-am hotarat inca,dr Margaritescu pare draguta insa eu raman in expectativa avand in vedere ce am patit cu alta doctorita la prima mea nastere.Ea m-a asigurat ca CFR 2 are conditii bune pt nastere si personal dragut ,voi ce stiti despre asta?
Va doresc multa sanatate si sa auzim de bine!
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
Kitty spune:
M-am intors de la mare, unde asa cum banuiam am cam facut excese cu balacitul. In primele zile m-am simtit foarte bine asa ca am cam lasat precautiile deoparte (in afara de cele legate de expunerea la soare). Si ieri, in ultima zi (a unsprezecea) cand trebuia sa plecam spre casa m-am trezit dimineata ca ma simteam foarte rau, imi era si greata dar nu numai, eram ametita. Si cand am mers la baie m-am ingrozit: sangeram. Am intrat in panica si apoi am incercat sa ma calmez. Cantitatea de sange era f. mica si cand am calculat eram la data in care ar fi trebuit sa am CM, si am citit ca se poate intampla sa ai mici sangerari in primele 2-3 luni de sarcina.
Oricum nu am fost la medic acolo pt ca am auzit numai lucruri rele despre cabinetele de pe litoral. Am stat cateva ore culcata in pat si in afara de faptul ca mi-e in continuare rau nu am mai avut nimic, n-am mai sangerat.
Problema mea e ca dr meu e in concediu pana in 15 aug. si nu stiu ce sa fac, e cazul sa merg la urgenta, sa fac un control sau nu? Sunt acasa acum si pot sa ajung usor la medic in caz de ceva.
Nu stiu ce sa fac, sunt destul de speriata, cu cealalta sarcina n-am avut nici o problema si speram sa fie si acum asa...