Mamici de martie - aprilie 2007
Raspunsuri - Pagina 20
paxela spune:
kitty fuga la doctor, mergi la urgenta sau la orice cabinet particular, orice sangerare cat de mica poate fi periculoasa, in special daca a fost rosie
o sa iti dea un tratament de sustinere,
bafta sa fie totul ok, si nu mai sta
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
ancris spune:
RaluAlexAndrei..buna..sa stii ca dct Margaritescu de la CFR 2 este dct mea..si cu ea l-am nascut pe Raducu in Octombrie 2005. Este foarte adevarat..totul a fost perfect si cu nasterea si cu personalul..Ca am avut eu niste intamplari nu prea minunate...dar cu alt doctor..asta e partea a-doua. Dar ea este minunata.Nu pot sa-ti spun cum este alaturi de tine de la inceputul sarcinii si pana la iesirea din maternitate cu BB in brate. Asa ca,daca mai ai nelamuriri..eu iti stau la dispozitie.
Fetelor..voi v-ati facut culturi din col??analizele minune?? Ca eu tare as dori sa nu le fac..am inteles ca sunt cam cu risc..Si la Raducu nu le-am facut decat prin luna a 6-a din cate imi aduc aminte..
In rest va doresc sarcini usoare si sa treceti repede peste perioada cu greturile..
Ana Maria
Radu-Cristian 
alionushca spune:
Salutari fetelor
Eu ma simt ca de obicei - ieri am dat la ratze pentru prima data - din cite vad incepe sa-mi fie vesel ![]()
Paxela noi avem acelasi UM - azi sunt in 7 saptamiini +1 zi, la tine vad alte calcule - ceva nu numar eu corect sau tu te orientezi dupa alta data.
Kitty si eu stiu ca in ziua in care ar fi trebuit sa vina rushii pot fi citeva pete maronii, de aceea astept cu groaza ziua de 10 august - dar oricum trebuie sa mergi la un medic sa te vada - asa ca sa fii tu linistita ca totul merge bine - pina vine medicul tau mai sunt aproape 2 saptamini.
Apropo sa ma laud - de azi incep sa ma odihnesc dupa o luna de stres - fratele meu este de azi student 
Dragele mele care intrati mai rarut - treceti la apel sa stim ca sunteti bine voi si bebelusii
Si am o propunere - haideti sa ne punem la semnatura ( sau la fiecare mesaj sa scriem)
si in cite saptamini suntem - cred ne va fi de folos pe parcurs sa stim cine si in cite saptamiini e ![]()
7+
Aliona
paxela spune:
aliona da 7 si o zi am scris in celalalt mesaj, in loc de atunci, acum
, de batranetea![]()
felicitari fratelui tau
Alexa si
Kitty spune:
Din pacate nu am ajuns azi la medic, am incercat la 2 cabinete si nu am reusit sa ma programez si pentru ca n-am mai avut nici un fel de manifestari nu am mers la urgenta.
Sunt totusi nelinistita. Incerc sa ma gandesc ca a fost doar o picatura de sange, exact la data cand ar fi fost CM, si ca de ieri dimineata nu s-a mai intamplat nimic, doar mi-e greata si ma dor sanii in continuare. Si cred ca am intrat in panica la un moment dat ca mi se parea ca n-am sa fiu in stare sa trec cu bine prin sarcina. Sa fie hormonii de vina pt. starea mea? Cred ca ma asteptam sa fie ca la prima sarcina pe care am dus-o f. usor.
alionushca spune:
Kitty eu am avut citeva firicele de singe - am baut no-spa si am stat mai mult culcata in pat - mai tirziu am telefonat un medic si a spus ca am facut bine.
Cred ca o ecografie in cazul tau - ar putea sa te linisteasca - sa vada medicul ca totul e bine si mumos
Paxela multumesc pentru felicitari 
7+
Aliona
ralualexandrei spune:
Buna dimineata fetelor!Iata ca ma bucur de a doua zi libera,avantajul femeii insarcinate
,baietii mei devin tot mai grijuli.
Sanii ma dor in continuare foarte tare si nu stiu in ce pozitie sa mai dorm,zau ca nu le inteleg pe cele care-si fac implanturi cui silicon
,glumeam.Greata e in continuare prezenta si e mai pregnanta mai ales cand mananc ceva cu pofta.
in rest toate bune si frumoase,adica Maria e la fel de neastamparata iar Robert intra in jocul ei.Am uitat sa va scriu cele doua date f importante:UM 15.06.2006 si DPN 22.03.2007.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
paxela spune:
andra, vad ca si tu ai aceiasi UM ca si mine si Aliona
Alexa si
tzuna spune:
Ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe pe lista asta de martie-aprilie. Va urez tuturor o sarcina usoara si bebei sanatosi foc.
Eu sunt bine. Am zile bune si mai putin bune. Azi a fost una buna.Nu mi-a fost nici macar greata ca am unele zile cand greata ma tine de dimineata pana seara la culcare si atunci mananc numai fortata. In rest suntem bine. Luni merg din nou la medic sa vad daca mai e creo problema si cat timp trebuie sa mai continui tratamentul cu Utrogestan, Gavibinon si No-spa. Oricum medicul de familie mi-a dat o reteta gratuita. Nu stiam ca pentru gravide mai toate medicamentele sunt gratuite. Eu in seara cand m-am intors de la medic si am aflat ca pot pierde copilul nu m-am mai gandit la bani si-am dat dintr-un foc 500.000 pentru 1 fiola Gravibinon si 1 cutie utrogestan. De ieri nici nu mai stau in pat. Adica nu ma obosesc sa am iar surprize dar am facut mancare, azi am iesit dimineata cu sotul in plimbare ca nu pot sta numai in pat.
Va doresc multa sanatate tuturor.
8 + 3
tzuna spune:
Acum am vrut sa citesc ce se intampla in saptamana a 9-a dar nu stiu daca am intrat in saptamana a 9-a sau nu. Medicul meu mi-a spus ca cele 40 de saptamani se masoara in saptamani de amenoree deci incepand din prima zi a UM - 7.06.2006. Aici pe site la mine scria ca bebe are doar 6 saptamani si 1 zi. Daca stau si calculez din ziua conceptiei asa este dar pana la urma cum stiu in ce saptamana sunt si ce face bebe? E in functie de ziua conceptiei sau de prima zi a ultimei menstruatii? Oricum la 6 saptamani si 1 zi scria ca incepe sa-i bata inima lui bebe dar eu a vazut deja cum ii bate inima cand am fost prima data la control pe 31 iulie. Si eu care ma bucuram ca stiu exact in cate saptamani sunt.... M-a bagat in ceata site-ul asta.
Manuela