Mamici de martie - aprilie 2007
Raspunsuri - Pagina 21
paxela spune:
tzuna, in 8+ esti, dupa um, calculatorul de pe site a fost o perioada defect si dupa cica l-au reparat dar merge aiurea daca ai sa urmaresti din sapt 1 ai sa vezi ca e deplasat
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Tanya spune:
buna fetelor
vin si eu cu UM 01.07 si DPN 07.04.2007
am facut 2 teste si au iesit ambele pozitive.
Ma primiti in grupul vostru?
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
alionushca spune:
Tanya bine ai venit -
Andra cum zice Paxela - suntem cu acelasi UM - acum important sa ducem sarcina cu bine si tot asa sa trecem la paturici ![]()
Tzuna - dupa cum am scris si mai sus - saptaminile se socot asa - in ziua in care implinesti de ex.8 saptamini se considera ca ai intrat in a 9 - deci citesti despre saptamina a 9
Azi ma simt binisor - am mincat ce am vrut, am avut putere si pentru o curatenie prin casa - doar cu frigiderul nu prea ma impact - ai mei au un obicei - cind vor sa deschida frigiderul - ma anunta si eu fug in alta camera![]()
7+
Aliona
mami_2007 spune:
User: mami_2007 • adresa de email: martie_aprilie_2007@yahoo.com. Cine doreste parola sa trimita PM aici
fetelor, v-am pus listuta (frumoasa listuta, felicitari) pe prima pagina.Sarcini usoare va doresc si sanatate.
for2nity
Claudi@ spune:
'neata gravidutelor
Vreau si eu pe listuta![]()
I-mi explicati si mie ce inseamna UM, DPNsi DN (parca)?
Din ce scrie in carnetelul de mamica sunt in 5 sapt si ar trebui sa nasc pe 2 apr 07, dar se vor mai modifica datele.
Tanya spune:
Neatza
UM inseamna ultima menstruatie iar DPN inseamna data probabila a nasterii daca nu ma insel.
Dar pentru ce zilele noastre de nastere? ca asta n-am inteles
uite-o si pe a mea 17.09.80
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
Claudi@ spune:
aaaa si inca ceva, cum pun la semnatura
?
M-am uitat acu si nu reusesc, nu gasesc listuta cu smiles la profil personal, sau poate nu trebuie sa ma uit acolo.
Oana Stefana spune:
Buna Tanya si felicitari
Noi ne cunostem deja, impartasim aceeasi pasiune pentru pachetelele de primavara ![]()
Eu maine merg la medic sa vedem daca imi da voie la mare... of of
elyanne spune:
quote:Am impresia ca nu exista listuta cu smiles la profil. Trebe sa deschizi o fereastra de "Raspunde la subiect", scrii acolo ce ai vrea sa apara la semnatura... cu smiles cu tot... si apoi selectezi, copy si apoi paste in fereastra de semnatura de la profil personal.
Originally posted by Claudi@
aaaa si inca ceva, cum pun la semnatura?
M-am uitat acu si nu reusesc, nu gasesc listuta cu smiles la profil personal, sau poate nu trebuie sa ma uit acolo.
apare daca scrii [ gravi ] (fara spatiile dintre paranteze.)Am sper lista postat de mine prin pagina 8 si am postat-o la pagina 14 cu id-ul comun, insa vad ca inca nu a aparut... inca nu e moderat raspunsul... probabil nu este nici un moderator in zona. Asa ca o poate modifica cine doreste, cine poate, cine are timp
. Si cine va deschide continuare la subiect sa deschida cu userul comun ca sa posteze listuta in primul mesaj si sa poata fi modificat de oricare dintre noi. 
Am inceput sa am si eu ceva greturi si o gust ciudat in gura... credeam ca scap... sar se pare ca nu... Am si ameteli si dureri de cap... cred ca de la tensiunea mica... este normal in primul trimestru de sarcina... asa ca o sa ma reapuc de baut o cescuta de cafea, ca nu mai pot... imi plezneste capu'.
Tanya bine ai venit
si sarcina usoara.
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
elyanne spune:
quote:Am vazut dupa ce am postat mesajul anterior... Multumim mult de tot
Originally posted by mami_2007
User: mami_2007 • adresa de email: martie_aprilie_2007@yahoo.com. Cine doreste parola sa trimita PM aici
fetelor, v-am pus listuta (frumoasa listuta, felicitari) pe prima pagina.Sarcini usoare va doresc si sanatate.
for2nity

Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea