Mamici de martie - aprilie 2007
Raspunsuri - Pagina 22
Jocelyn spune:
Fete dragi, cred ca o sa ma alatur si eu voua in curand. Am programare la medic pe data de 15 si va spun atunci 100% sigur :).
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
Tanya spune:
quote:
Originally posted by Oana Stefana
Buna Tanya si felicitari
Noi ne cunostem deja, impartasim aceeasi pasiune pentru pachetelele de primavara
Eu maine merg la medic sa vedem daca imi da voie la mare... of of
Oana ma bucur sa aud asta, sa sti ca le-am incercat cu foi de placinta si nu mi-au placut, au iesit prea uleioase si nu avea nici un gust invelisul.
vezi ce afli la dr sa ma anunti si pe mine ca si eu mi-am luat bilete la mare si acum nu stiu ce sa fac...
Fetelor mie mi-e foame intruna si mi-e foame rau, cred ca m-am ingrasat deja cu vreo 3 kg si citisem pe undeva ca in primul trimestru trebuie sa iei cca 2.5 kg si eu sunt de-abea in 5 sapt . Voi patiti asa ceva?
Jocelyn iti tin pumnii stransi.
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
monica_b spune:
Kitty sfatul meu e sa faci cit poti de repede o echo. Eu miercuri seara am singerat nu foarte tare (a fost si la mine data la care ar fi trebuit sa inceapa menstruatia). Joi dimineata am fost internata urgent fiindca unuia din puiuti nu-i mai batea inimioara.
Va imaginati cam cum m-am simtit. Joi am stat in spital cu medicatie din greu (gravibinon, utrogestan, no-spa si amestec litic) si vineri dimineata avea activitate cardiaca si "grasanul" care ne bagase in sperieti. Acum sint consemnata la orizontala si ma ridic din pat doar ca sa merg la medic sau la baie.
Macar sa fie totul bine...
Monica
8+
alionushca spune:
of fetelor incep sa ma tem mai tare de ziua in care ar fi trebuit sa-mi vina rushii - mai ales ca stiu nu am sa fiu acasa, e ziua nashei mele si inca nu i-am spus, asteptam sa vina nashul din calatorie - sa le spunem la amindoi - va imaginati cum voi stau eu acolo cu greturi, cu fiica lor care se catara la mine in cap - simt ca am sa le spun vestea mai repede decit doream.
Azi iar mi-a fost vesel - am fost in oras si era cit pe ce sa lesin - bine ca eram cu fratele si sotul - fratele iar ride ,, cu tine in oras ii periculos de mers, ai sa stai acasa,,
Monica saracuta de tine tu iti faci griji dublu cit noi - stai cumincioara in patut important e sa fie bine si sa creasca bebelusii sanatosi.
Jocelyn te asteptam cu drag - esti bravo - tu vrei ca la carte sa vii cu rezultatul 100% - atunci asa sa fie - sa fie un bebelus in burtic
Claudi@ bine ai venit la mamici - sedere placuta si linistita.
Tanya eu mai bine m-as ingrasa un pic, dar nu am pofta de mincare + greturi imi da un pachet frumos, ciugulesc ici colo - organismul meu are o regula timpita - daca am mincat azi ceva, a doua zi mii greata de aceasta - cum am zis - mii vesel.
7+
Aliona
Jaana spune:
Tanya, nu-i rau ca mananci. Mananca acum pana incep greturile, ca dupa aia ai sa vrei sa poti manca
. Eu sunt o gurmanda de cand ma stiu... acum insa mancarea mai mult cu forta o bag in mine.
8+
Vani spune:
Hi!vreau si eu pe listuta voastra!![]()
U.M.26.05.06 DPN.02.03.07
Sint in 10 sapt. si imi e rau de mor.
Sarcini usoare sa aveti!Vani
ralualexandrei spune:
Buna dimineata!Iata ca si astazi al meu sot m-a lasat acasa sa mai dorm cica,dar eu tusti din pat direct la calculator.
Tanya nu-ti face probleme ca si eu m-am dezvoltat multilateral in astea cateva saptamani
si sa vezi cat ma fac,asa a fost la fiecare sarcina si dupa aceea mi-am revenit.Asa ca mananca cat te simti tu bine si nu-ti face probleme pt kg in plus pt ca dupa nastere se vor topi datorita noptilor nedormite si a colicilor.
In ceea ce priveste cafeau eu nu am renuntat la ea pt ca am tensiunea f mica si nici nu s-a demonstrat ca ar fi nociva,asa ca o cescuta de cafea merge,atat cat sa nu ma doara capul.
In rest continui cu greturi si dureri de sani,imi iau cu sarguinta duphastonul si elevitul si saptamana asta merg la analize si apoi iar la dr.
Va pup si o zi minunata va doresc.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
7+ album no1 album no2 albumul no3
Jocelyn spune:
Sigur este numai ca azi dimineata am sangerat putin si sunt foarte ingrijorata. L-am sunat pe medic si ma duc azi dupa pranz, va scriu pe urma. Sper din toata inima sa fie bine.
Va doresc sanatate la toate si la bb.
DPN 3 Aprilie 2007 
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
inaioana spune:
Felicitari Irina si Jocelyn!!!!!!!! 

Va urez tuturor noilor mamici sarcini usoare si bebelusi perfecti!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
Joce, tin pumnii strans de tot ca sa fie bine. Si eu am sangerat cu Katja cand eram gravi in 6 saptamani(chiar nasol), am avut si oarece contractii dureroase la inceput dar totul a fost de scurta durata si s-a terminat cu bine, dupa cum stii! Asa ca stai relaxata, bebe are nevoie de o mamic nestresata!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici