Mamici de martie - aprilie 2007
Raspunsuri - Pagina 23
ioanaradu spune:
buna dimineata,
eu de 2 zile ma simt mai bine. s-au mai dus greturile. obosesc f repede. azi merg la medicul de familie sa-i duc unele adeverinte, sa ma treaca in catastif si sa-mi dea concediu medical sa ma odihnesc.
8+
paxela spune:
Jocelyn felicitari mult curaj si bafta la doctor sa fie totul in regula , multa sanatate
Vani, Claudi@,Tanya bine ati venit
monica_b sanatate multa si doamne ajut sa fie totul bine pana la sfarsit
si mie imi este mai bine, greturile au mai incetat ,dar le si ajut, adica nu mananc mult ma opresc la primul semn , nu ma ridic imediat din pat dimineata, beau apa la greu sau macar incerc, acum ma lup cu niste ameteli dar in rest, e mai bine, durerea m-a lasat si nu revine decat daca fac efort dar e din ce in ce mai pala si cedeaza fara tratament dupa repaos culcat, maine merg sa il vad pe bebe si nu mai pot de nerabdare
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
mada_rozz spune:
Buna fetelor,
Am facut o pauza de o saptamana la Brasov,pentru ca in Bucuresti era imposibil de stat,din cauza caldurii.Am fost azi la Cantacuzino sa repet Cmv-ul si sper sa ma ajute Dumnezeu sa iasa negativ.In rest ma simt destul de bine,am greturi seara si nu ma mai doare capul.Am observat ca obosesc mult mai repede acum.
Va pup si sper sa fiu alaturi de voi in toate cele 40 de saptamani

paxela spune:
mada_rozz bine ai revenit, bafta la analiza si sa dea domnul sa ne ramai alaturi
Alexa si
adelyna spune:
Fetelor,am niste emotii.La 16:00 am programare.este primul control si fac si eco.Daca este totul ok azi fac o luna de la ovulatie.
paxela spune:
quote:
Originally posted by adelyna
Fetelor,am niste emotii.La 16:00 am programare.este primul control si fac si eco.Daca este totul ok azi fac o luna de la ovulatie.
bafta si te asteptam cu vesti si poate si niste poze cu bebitul
Alexa si
Jocelyn spune:
Am fost la doctor. Din pacate nu mi-a putut spune sigur daca e sarcina fiindca e doar un punctulet acolo si am facut la urgenta (cu rezultat abia maine dupa-amiaza :( ) analiza de sange ca sa stim sigur si daca e pozitiv sa imi dea tratament. Dar ma simt f rau, sangerez si ma doare burta. Am mai facut azi inca un test obisnuit si e pozitiv. Off...
DPN 3 Aprilie 2007 
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
adelyna spune:
Multumesc pentru ca m-ati trecut pe lista.Am un bebe de 2,5 cm cu inimioara
.peste 2 saptamani merg iar la control cu analizele care se fac in primul trimestru.Sunt foarte fericita si acum si linistita.(DPN 4 aprilie).
paula75 spune:
Buna viitoare mamici!
Am facut 10 saptamani si 4 zile......s-au mai dus greturile dar sunt din ce in ce mai obosita.Vreau sa va intreb ceva ..vreau sa merg macar un week-end la munte, sa respir aer curat si sa mai schimb peisajul...CLAR CA NU VOI FACE EFORT SAU URC PE MUNTE...doar stau cuminte.In schimb imi e teama sa nu patesc ceva...
Ce ziceti? eu oricum am tratament de sustinere cu gravibinon si duphaston.
Sarcina usuoara in continuare!
Paula