Mamici de martie - aprilie 2007

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

adelyna felicitari
paula 75 eu zic ca poti merge linistita, atata timp cat nu fortezi mai mult decat acasa, daca te odihnesti si stai linistita nu sunt probleme
Jocelyn imi pare rau pentru tine, multa sanatate si bafta sa fie bine

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Jocelyn indiferent de rezultat,stai in pat,dusul sa-l faci doar caldut,ia 3 tablete No spa/zi,eventual si supozitoare scopantil sa calmezi durerea si sa relaxezi musculatura uterina.Incearca sa fii cat poti de linistita,roaga-te si nu t va lasa Doamne Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Jocelyn, tinem pumnii sa fie bine; incearca sa ramai pozitiva.

Felicitari noilor mamici!

Adelyna cum a ramas cu infectia urinara? tine-ma la curent daca se poate ptr ca sunt in aceeasi situatie cu tine.

roxana & the baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Jocelyn acum am citit postarea ta.ai un dpn aproape de al meu.Roaga-te si o vom face si noi pt tine sa fie bine.Multe fete vad ca au sangerari in timpul sarcinii si au ajuns sa nasca.
Multa sanatate si mult curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Roxanici,nu mai am nici o problema cu infectia ,dar zilele astea ma duc iar sa fac analize .Nu am luat antibiotic dar beau multa apa si am luat si albastru de metil,am mancat multe afine,miere+polen+propolis(2 linguri pe zi).Nu stiu daca a trecut dar nu mai am nimic.Zilele astea oricum mi-a dat sa fac toate analizele din primul trimestru si una din ele este examenul de urina.
Multa sanatate tie si lui bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

In sfarsit am fost la medic, de fapt la urgenta pentru ca nu am vrut sa merg la cabinet particular la alt medic, vreau sa-l astept din concediu pe cel la care vreau sa merg toata sarcina. Am hotarat sa merg pentru ca ieri am mai sangerat inca putin si mi s-a facut frica, simteam si o presiune in partea de jos a abdomenului, mi-era frica si sa tusesc.
M-a pus la eco, m-a consultat si imi face si analizele. Era un medic rezident, care s-a dovedit foarte rabdator, atent, spre deosebire de asistenta care in timp ce asteptam la usa m-a intrebat rastit ce am si de ce nu am venit mai repede si daca am la mine lucrurile pentru internare. Dupa ce a vazut ce frumos s-a purtat medicul cu mine a inceput si ea sa fie amabila, chiar m-a atentionat sa mai astept ca ploua afara. Asta a fost o paranteza.
Deci, totul pare ok. Am o sarcina de 8-9 saptamani asezata foarte jos, ii bate inimioara....M-am emotionat, mi-a venit sa plang si sa rad...
Deocamdata m-am linistit, nu mi-a dat medicamente, mi-a spus sa nu fac efort, sa stau linistita si numai daca sangerez mai multe zile la rand sau mai mult de o picatura sa merg. Oricum peste 3 zile merg sa-mi iau rezultatul analizelor.
Va pup si va tin pumnii la toate cele cu emotii, sa va linistiti si sa mergem impreuna inainte.
+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Drage viitoare mamici, am descoperit recent cu bucurie acest forum si doresc si eu sa ma alatur mamicilor de martie 2007, cu ajutorul lui Dumnezeu inainte!
Datele mele: UM 09.06.06, DPN 16.03.07, DN 25.12.73. (vreau si eu pe listuta).
Azi am fost a treia oara la doctor (dat fiind ca am pierdut o sarcina anul trecut la 6.5 saptamani, iar acum am avut un accident cand nu stiam inca ca sunt insarcinata). Nici nu indraznim inca sa ne bucuram, desi vestile sunt bune deocamdata. Am facut doua eco si se vede progres (13.5 mm), iar inimioara bate normal. Abia astept sa merg din nou la doctor peste 2 saptamani.
Va urez la toate multa bafta, sarcina usoara si bebe sanatos!

8+

Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

'neatza fetelor
Azi merg iar la doctor, a treia oara in 2 sapt.
Iau magneziu de cateva zile (pt durerile de burta cred) si tot degeaba.
Astept sa vad ce zice azi si sper din tot sufletul sa fie bebelul bine.

5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Krissy bine ai venit, sarcina usara
Kitty ma bucur ca totl e in regula, stai cat mai linistita si fara prea mult efort
Claudi@ bafta la doctor si te asteptam cu vesti bune

la 12 merg si eu la echo deabia astept

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Krissi bine ai venit in grupul nostru. dpn la mine este 14.03.2006 deci apropiate. Sarcina usoara si sa fie totul bine.
Fetelor am vazut ca pe voi v-au mai lasat greturile si ma bucur mult. In cazul meu insa e invers. In week-end a fost acceptabil dar ieri si azi am vomitat pana n-am mai putut. Si din pacate pentru bebe nici nu mai reusesc sa mananc cum trebuie.
Ieri am fost la al doilea control. Totul este bine. Mi-a facut din nou si ecografie si bebe e bine, asa cum trebuie. Mi-a spus sa nu mai fac injectiile cu Gravibinon si sa scad doza de utrogestan la 2/zi ca astea nu se intrerup brusc.
Cam asta e tot. Sarcina usoara tuturor.9 sapt
UM 7.06.2006; DPN 14.03.2007; DN 3.10.1981

Mergi la inceput