Mamici de martie - aprilie 2007

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by paxela

buna fetelor
bine ati venit noi mamici, vad ca pe zi ce trece devenim mai multe
oare cu suzy78 ce sa intamplat? vad ca nu a mai intrat de ceva vreme

incercam si noi ca la celelate mamici un user comun, la care sa stim toate parola ca sa putem face modificarile in listuta imediat cum apar?

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Asta am incercat sa fac ieri... am facut si adresa de mail pe yahoo, ca nu puteam baga adresa mea pt. ca aveam deja cont.
Dar inca n-am primit confirmarea.
Userul ar fi mami_2007 (n-am putut altfel ca nu ma lasa decat din 12 caractere). Adresa de yahoo martie_aprilie_2007@yahoo.com.
Parola e aceiasi la ambele, o spun pe PM cui doreste.

Edit: merge useru... m-am logat, am scris un mesaj care va aparea dupa ce il aproba un moderator. O sa scriu adresa de email si userul in mesajul meu unde este lista actualizata. Deci, cine doreste parola sa trimita PM.

Si eu ma intrebam ieri ce mai face suzy78. Daca ne citesti, da un mresaj sa stim ca esti bine .

Maine ma duc la Hipocrat sa fac analizele cu trimitere de la medicul de familie si probabil luni la Sanador sa fac restu (cele care nu's gratuite): det. anticorpi toxoplasma, lyseria, rebeola si dozare anticorpi anti AB.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Proba... sa vad daca merge userul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

aliona, vorbareata vorbareata dar nu mai dai nici un semn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Eu sunt pe aici - zilele astea fratele meu a avut un examen pentru admitere si miine va fi rezultatul - stau ca pe ace si nu pot gindi la altceva - adica sunt stresata rau - am asteptata sub usa 3 ore cit a durat examenul si apoi doua zile in asteptare - of ce nu-mi place starea asta de incertitudine - sper miine sa fie totul bine - merg cu el sa vad rezultatul - desi ii rog pe ai mei sa mearga cineva mai tare de fire - ca eu parca vad sa nu m-apuce bocitul

Da am fost off-topic rau - da simteam nevoia sa spun - ca da asta fac toata ziua - sper ca va fi bine.

Greturile mele persista - nici mai intense, nici mai slabe - asa incetisor - da sunt balonata toata ziua - stie cineva daca avem voie carbune activat pentru asta - stiu ca nu e un medicament, dar tot mii frica sa bag ceva in mine daca nu sunt convinsa ca se poate - stiu carbunele va face o minune - din cauza balonarii sa vreau ca nu pot minca nimic - parca as fi in luna 5

Saptamina viitoare merg la medic - am gasit unul - recomandat, atunci poate voi face si analizele - eu vad ca voi le-ati facut doar eu stau asa in aer

7+ fix

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ce liniste e pe aici

Am fost de dimineata sa fac analizele. O sa am rezultatul marti. Mai am de facut o tura de analize, da' luni sau marti... Si pe urma cu rezultatele la dr. sa vedem ce si cum.

Am facut deja programarea la eco morfologicapt. sapt. 19 de sarcina... ar fi trebuit undeva in intervalul 18-22... pt. ca la dr. Herghelegiu sunt facute programarile pana pe 1 noiembrie... asa ca m-am grabit .
V-am spus ca poate mai sunt unele dintre voi care vor sa faca eco. la dr. Herghelegiu si mereu a fost nebunie cu programarile. La fel e si la dr. Pop (Diagnosis).

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Buna din nou!
Azi am fost la ecograf a 2-a oara, bebe e bine, masoara 12 mm

Cum va descurcati cu simptomele?? Eu am o greata nu prea pronuntata, dar persistenta, nu pot manca decat cate putin. Cel mai tare ma deranjeaza gustul rau din gura, nu se duce orice as manca. Aveti vreun remediu ptr asta?? In afara de pasta de dinti (pe care aproape ca nu o suport, imi vine sa vomit cand ma spal pe dinti) si pastile mentolate?
Aproape orice miros imi face rau iar cat despre gust... multe alimente preferate inainte au un gust ciudat acum...

Haideti, povestiti si experientele voastre!

Elyanne, multumesc de explicatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Jaana eu la prima sarcina ma spalam cu pasta de copii, singura nementolata, acum vad ca inca o suport pe cea normala
aliona bafta fratelui tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Hai sa spun eu - azi pina acum nu am mincat nimic - nu pot minca, ma simt balonata rau, am luat azi niste medicamente permise in sarcina si astept rezultatul- da am de asteptat mult. am incercat sa beau suc - am luat citeva guri si deja ma simt cu burta si mai balonata, parca am un nod in git -da ma stradui sa nu ma jelui tare la ai mei ca se satura.

In bucatarie nu intru, chiar acum merge fratele sa spele farfuriile - iaca aici huzuresc o face el pe gospodinaFrigiderul nu-l deschid - daca vreau ceva cer.

o pacienta a sotului in 5 luni de sarcina i-a spus ca a avut gretuir 3 luni si a mincat doar fructe - a slabit 10 kg - eu nu am de unde slabi asa de multe kg, dar daca ieri m-am laudat ca am mincat si un ou fiert si brinzica - azi ma laud ca..., da am mincat bomboane

Importan ca m-au lasat durerile de burtica (sa nu fie de deochi) - si nu am bagat in mine no-spa de vreo trei zile - record

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Uaaa, ce activitate intensa pe forum, s-au intors mamicile din concediu.

Eu nu am simptome deosebite de sarcina; nu am greturi, nu mi-e rau nicicum chiar si simptomele de infectie urinara s-au dus. In schimb experimentez niste stari de somnolenta ceva de speriat, simt ca si cum nu pot rezista somnului, nu ma pot opune efectiv, si ma apuca pe la 5 dupa masa cand inca mai sunt pe la serv. Inca o chestie, mi s-au ascutit simturile, mi se pare ca unele chestii miros foarte tare si aproape neplacut.

Cine imi explica si mie ceva: daca au trecut 6 sapt si 3 zile de la ultima menstruatie, in ce saptamana sunt? 6 sau 7? sunt un pic confuza la capitolul asta.

Numai bine va urez si greturi cat mai putine, sau deloc cine poate.

roxana & the baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

in saptamana 7

Mie mi s-au ascutit rau de tot simturile... toate miros si au gust urat! Nici mirosul frigiderului nu il suport...

Mergi la inceput