40 cu + sau - (cap.12)
Raspunsuri - Pagina 25
Carmi spune:
Danna, intra pe www.baur.de si in stanga sus, unde scrie ´suche´(cauta) scrii ´Rutsche´, o sa vezi zeci de topogane (vezi ca-s mai multe pagini. Asta ca sa-ti faci o idee.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Danna_36 spune:
Carmi, multumesc. De Quelle stiam si eu, primesc cataloage de la ei, iar in primavara, la mijlocul lui aprilie, am comandat o saltea gonflabila pt sarit (cetate gonflabila cu girafe ii zicea in catalog) care nu a venit nici pana in ziua de azi si nici nu cred ca va mai veni. Am trimis mailuri, m-au tot dus cu zaharelul, acum mi-au promis ca la inceputul lui august...nu stiu ce sa zic, nu mai am incredere...
Au si ei in oferta un topogan,nu e chiar ce vreau eu, dar daca nu vine, tot degeaba. Nu stiu daca Quelle din Germania e de vina, sau ai nostri, filiala din Satu mare (acolo parca e)...
Cu doilea site pe care mi l-ai dat nu ma descurc, am dat cautare cum zici, dar nu apare nici un topogan, scrie ceva ce nu inteleg, ca nu stiu nemteste...Gresesc undeva?
Si oare daca m-il aduce cineva din Germania, sau de oriunde de prin alte tari, platesc si vama, ceva? Asa cred...
Fetele din Bucuresti, pe la voi cam cat costa chestiile astea, merita sa fac un drum pana acolo? In "Europa" or fi?
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
polux spune:
Danna, da si tu un search "build a playground" sau "climber" si vei gasi sute si sute de topogane, mai mari sau mai mici, doar ca cele ieftine sunt mici si cele mai mari sunt prea scumpe, dar ca sa-ti faci o idee de preturi.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
lu.more spune:
Cafea? Cine mai pofteste?
Se incheie campionatu'.
Parca au jucat ceva mai bine decat italienii, mai ales spre sfarsit, dar asa fu sa fie. Ce nu-mi plac mie loviturile de la 11 metri...
Eu zic bravo si unora si celorlalti, cat despre Zidane... cred ca i-au auzit urechile lucruri care nu se spun, ca altfel nu-si iesea din pepeni. Iar cum fotbalul nu se joaca doar cu picioarele...
Noi ne scularam la ora 5 ca mi-a plecat copilu' in stage aventure pana joi. Joi seara se intoarce, vineri dimineata pleaca in Romania (ramanem cu Olivia si cu Carla pana la sfarsitul lunii).
Bineinteles ca sunt nauca, incep bine saptamana.
Pe-a voastra v-o doresc minunata!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
polux spune:
Lu mama, dar tare matinala esti mataluta astazi. Am inteles ca te desparti cateva saptamani de Anca. Lasa ca ii e bine fetei, sa aiba si ea vacanta. Apropo unde merge in Ro? La bunici sau la ex?
Mai ce miroase aic a cafea proaspat rasnita. Eu ii savurez doar mireasma caci de baut nu beau. Apropo fetele care aveti expresso, am cumparat de 4 ani expresso si mi-a strigat sotul ca nu i-am facut nici o cafea la el, pe motiv de lene de a citi cum se fdoloseste. Stie vre una dintre voi?Please, ca nu am chef de citit carti tehnice.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
KUKI spune:
Sarumana de cafea, Lu. Chiar se simtea nevoia. Bineinteles ca microbista de mine s-a culcat tarziu aseara si m-am trezit la 6.
Urat gestul lui Zidane, foarte urat. Indiferent ce i-ar fi auzit urechile, totusi parca asa ceva nu se face...Si pacat.
Nu sunt convinsa ca au castigat cei mai buni, dar..asa-i in fotbal.
Sa avem o saptamana usoara
nematics spune:
neatza la cafea - liniste de liniste pe-aici dupa meciul de aseara
Lu, nu am semnele de care zici pe tastatura - ca e un Mac - are "pomme", "trifoi" si "moitie navire" : am si tasta ctrl da`nu-mi iese nimic cu ea
ca sa copiez in loc de control c fac pomme (sau trifoi - ca sunt pe aceeasi tasta!!!) c - da`cum bine zici, azi scap de belea daca nu cumva am inceput sa ma obisnuiesc deja cu asta;((
ieri am facut sarmalutze in foi de vitza (cu costita afumata de la obor) rosii umplute si salata de vinete la prietenii francezi - s-au lins pe degete si nu s-au lasat pina n-au lustruit oasele de la coaste
Carmi - adresa de email e gresita - am scris eu carmina apoi in loc de cermina da nu stiu daca a ajuns
Carmi spune:
Nematics, a ajuns, ai email.
Danna, nu stiu de ce nu merge la tine link-ul, la mine e ok.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
cius22 spune:
Buna ziua la fete!
mey Liliana-nu e greu dilok sa faci espresso.Noi bem acasa numai asa ceva,ca omu' meu e tare "picky".Pai,are un rezervor de apa (inchis cu un capac care trebuie desurubat mai intai si dupa ce umpli rezervorul cu atata apa cate cafele vrei (300 ml ptr 2 espresso lungi si 150 ml pentru 2 espresso scurte),insurubezi bine capacul la loc sa se faca presiune.Apoi, are un compartiment in care se pune cafeaua( un fel de "tzutza" iesita in afara,care se roteste putin la stanga si se trage in jos).In Interior o sa vezi o sita de metal,pui 2 masuri de cafea sau 2 lingurite cu varf, apoi pui sita la loc in lacas si montezi tzutza prin operatie inversa in aparat( de jos in sus si de la stg la dr.).Apoi apesi pe buton si...astepti...cand a terminat de sfarait,opresti butonul.(daca nu e automat)No...e greu?...Sa-mi spui cum o fo' cafeaua...
Fetelor,ieri am iesit la Ocna,cu mic cu mare si cu 2 fetitze ale unor prieteni...Ioi,cred ca ieri s-o mutat tat Sibiul la bai...n-aveai loc sa asezi un ac...groaznic...copiii n-au avut treaba,da' io l-am bodoganit pe 'husband",de' saracu' o zis ca nu mai pup io Ocna anu' asta...(s-o creaza el asta!)
iaca pus si neshte poze pe dropshots (la semnatura,la "poze si filmulete")
craciunitza spune:
Doar am intredeschis usa, sa va salut. Cred ca sunteti bine, ca ati scris mult. Punctez, in fuga:
1. Pentru nunta am luat camasa alba cu dungulite rosii si cravata rosie cu floricele albe;
2. M-a enervat Zidane si am tinut cu Franta, VIVE LA FRANCE!
3. Numai eu nu primesc e-mailuri, nu-i frumos deloc ca m-ati exclus :(
Nu certati copiii cand viseaza!