40 cu + sau - (cap.12)
Raspunsuri - Pagina 26
Mik spune:
Craciunitza, nici eu nu primesc mailuri si nici PM-uri, asa ca-s trista rau !
Acu' is la job, am o multime de treaba de facut si ras-facut, da' poate o scot la un capat.
Dana, nu cred ca ai sa gasesti tobogan care sa faca interior si exterior pentru copilasi asa mari, caci pentru orice tobogan destul de inalt, acesta trebuie fixat in sol. Daca ai nevoie iti caut si imagini in Fr cu asa ceva. Noi avem in curte unul destul de mare cu balansoare alaturi, l-am montat din kit si asta destul de repede.
Ma uit acusi la pozele de la Ocna Sibiului (am ajuns si noi acolo acum un an).
la
Mik.
KUKI spune:
Slabanoagele sa nu se planga! Mailuri cu regimuri si puncte si alte alea primesc doar durduliile. Asa ca mine.
Zau ca e super dieta asta. Logica si echilibrata. De fapt e alt stil de alimentatie. Faptul ca stiu ca pot manca orice mi-e pofta, cu conditia sa limitez cantitatea si sa ma incadrez in cele 20 de puncte zilnic e nemaipomenit. E o dieta la care nu te simti deloc frustrata.
Na ca i-am facut reclama. Care mai doreste, care mai pofteste...avem mailuri pentru toata lumea. La cerere !
Nu-l ami barfesc pe Zidane ca l-am barfit la alt subiect si am simtit ca ma aprind iar de indignare. Si eu n-am voie sa ma enervez.
craciunitza spune:
Trimite si la mine, pls!
Am reparat optiunea de e-mail.
Nu certati copiii cand viseaza!
craciunitza spune:
Cre'ca n-am calculat bine cate puncte am voie sa mananc, mi-au iesit 20 de puncte si, in plus, cu cat esti mai gras si mai comod cu atat iti ies puncte mai multe, cum vine asta?
Nu certati copiii cand viseaza!
pisi-pis spune:
Ia trimiteti si la mine regimul asta miraculos, poate ma convingenti .
Si cum a fost la nunta, ca n-ai povestit - nu scapi asa repede si nici fara poze ...
KUKI spune:
Ba cred ca ai calculat bine, ca si eu tot 20 de puncte am voie sa pap. Si mie mi se pare logic, ca nu poti sa hranesti la fel o fiinta de 1.50m/55kg si una de 1.70m/ 80kg. Cred ca punctele astea sunt in fond nr de calorii. E o logica pe undeva da' nu ma pricep eu s-o explic.
Pis, trimite-mi PM cu adresa de mail si-ti trimit. Cu cat suntem mai multe cu atat mai bine. Poate mi se face rusine de voi si n-o las balta.
Si pana una alta uita-te si la femina intim la "regimul Weight Watchers".
Ma doare capul. Oare sunt deocheata?
polux spune:
Iuliana drum bun spre Romania.Si vezi...se obisnuieste omul si cu rau (alias tastatura franceza).
Simona sarut mana, astazi ii fac surpriza sotului cu un expresso, sper sa iasa.Am printaty instructiunile sila munca.
Simona mama, dar ce frumos e pe la voi pe acolo.Unde e Ocna Sibiului? Adica e departe de Sibiu?
Iulia ia baga mama si la mine un e-mail (jianuliliana@yahoo.com)cu dieta asta...ca sa nu-mi mai fie rusine cand ma scoate omul la plaja. Sau poate ca sa-mi fie rusine cand ma scoate omul la plaja, ca pe aici se poarta mare si pufos.
Si i-auzi husbandul, cand vin gagicile la shopping? De tine intreaba mai ales, ca cica tie nu-ti tine nimeni socoteala cat cheltui.(asa ca la el...sic)Am uitat sa va spun ca avem poze noi, adica Adeluta are, cateva poze din Romania.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
Carmi spune:
Daca o sa calculati, o sa vedeti ca 20 p. inseamna aproximativ
1000-1200 de kcal. Asadar, ´mancati-le´ fara grija, se slabeste incet, dar bine. Eu azi ma laud cu -16,300, iar maine se implinesc exact 6 luni de cand m-am apucat. Bafta la toata lumea !
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
nematics spune:
quote:
Originally posted by polux
Iuliana drum bun spre Romania.Si vezi...se obisnuieste omul si cu rau (alias tastatura franceza).
Liliana,
mercic! Si uite, de aia am intrat sa raspund, ca acum sunt la Munich intre 2 avioane si ma distrez cu tastatura germana, care e un pic mai aproape de normal dar la care n-am gasit nici sa ma tai semnul de cocomirla @ asa ca a trebuit sa-l copiez cu ctrl (strg in germana) v
va pup si pe curind cu stiri proaspete de la Obor
nEMA