40 cu + sau - (cap.12)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Liliana, ti-o fi trimis si Carmi mail, ti-am trimis si eu, ca am tot interesul sa fim mai multe in gashca.

Carmi, esti de admirat, zau asa. 16 kg !! Hai ca m-ai motivat si m-ai ambitionat si mai tare.

Iuliana, drum bun, nu esti obosita si satula de atatea avioane? Nu ti-e dor de linistea din Obor? Ce sadica sunt !

Eu am facut o lunga plimbare prin parc in speranta ca-mi trece durerea de cap pe cale naturala. Nu mi-a trecut, o sa treaca cu somn, probabil. Daca nici asa nu trece, apai sigur trece cu un shopping la Chicago.
Si Mr. Polux are mare dreptate, tare bine e sa nu-ti tina nimeni socoteala cat cheltui, pe ce si de ce. E o parte buna in orice rau. Na filosofie !

Asa ca noapte buna, buna ziua, zbor placut, etc...
Daca nu ma prinde somnul, mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

hehehe da Mr Polux stie din proprie experienta ce bine (pardon ce rau e) sa-ti tina cineva socoteala, in cazul dumnealui subsemnata. A vrut saracul de el odata sa ascunda ceva de mine (o nimica toata de vreo 30 de dolari, adica cateva DVD-uri) si bineinteles ca am aflat.Asa ca s-a invatat minte, cand vine de la cumparaturi imi pune bonurile pe masa(a se citi tastatura de calc, caci acolo imi pierd juma din timp acasa).
Iulia sarut mana de dieta, chiar am nevoie de ea....ca desi ma avantajeaza inaltimea 174cm, grosimea e in dezavantaj.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micutza spune:

Buna dimineata. .. 40 cu + sau - ... abia ieri am descoperit ce inseamna.. desi "bantui" pe forum de aproape 2 ani. Ma bucur ca v-am gasit.. si promit sa fiu cat mai activa. Eu ma apropii de 40 dinspre "-"... am 38 de ani si un baiat de 13 ani.

pupici, micutza

Mergi la inceput

Buna dimineata, stimate doamne.

Europencele primesc cate o cafeluta, americancele cate un ceai de tei si un pupic de noapte buna.

Micutza, bine ai venit, vorba lunga iti doresc, ca asa-i la noi aici, activitate intensa.

Haideti, cine mai vine la cafea, eu cu cine barfesc ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Micutza, bine ai venit! Sa-ti traiasca feciorul!!!
Iuliana, daca mai stai putin, peste 19 zile voi fi si eu in Munchen:)))
Spor la slabit tuturor! Va tin pumnii sa reusiti, e nemaipomenita senzatia sa-ti imbraci o pereche de pantaloni care abia te cuprindeau cu o luna in urma si acum iti vin bine, ba chiar sunt prea largi!!!

Mergi la inceput

Kuki.. io ma inscriu repede la cafea , promit s-o mai fierb si eu din cand in cand.. numai sa-mi spuneti cum va place.. mai dulce, amara, cu lapte..

pupici, micutza

Mergi la inceput

Citesc ca va ocupati si de cure de slabire.. cu folos? bravo celor care au ambitie . Eu nu pot si pace.. lipseste scanteia , imboldul care sa ma determine sa ma apuc mai serios de o cura de slabire. Voi cum faceti?

pupici, micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

micutza, bine ai venit!

Vacanta placuta celor plecate in vacanta.
Si slabire usoare celor care calculeaza puncte.
In curand, topicul asta se va numi 40 cu +/-, doamnele vesele, slabe si bronzate :)))

Ieri mi-am calculat punctele mancate, nu reusesc sa mananc 20p da' de astazi ma voi stradui sa ma indop conform retetei. Daca ma ingras, ma mut la KUKI :)))

Aveti vreuna dintre voi somnambulism? (Eu da)

Nu certati copiii cand viseaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Vesela sunt, slaba... sa zicem ca da, bronzata insa nu prea, mar degraba rosie ca racul:(. Duminica am stat un pic la soare, si foarte repede m-a prins.
Micutza, e tare bine sa slabesti!!!! Asa bine ma simt de cand am dat jos 20 de kile, si cand intru intr-un magazin de haine, vanzatoarea ma intreaba ce doresc si nu-mi spune direct ca nu tin marimi asa mari...

Mergi la inceput

Vesela sunt, de somnambulism nu sufar, ba dimpotriva, dorm bustean, slaba nu sunt inca, da' am sa fiu !

Mamaaaa, Gabi ce m-ai lovit ! Pe mine exact asta ma inebuneste: vanzatoarele care te scaneaza si zic parca pline de satisfactie: "avem numai marimi mici"

Azi sunt fericita, Am peste in meniu. Uraaa...Ce zici Craciunitzo, dai o fuga la Galati ?

Mergi la inceput