40 cu + sau - (cap.12)
Raspunsuri - Pagina 28
craciunitza spune:
Eu sunt acasa, ca dupa ce m-am plimbat toata noaptea in somn acum sunt epuizata, mi-am luat o zi de concediu. Si am pastrav curatat de ieri, trebuie doar sa-l arunc pe gratar si sa fac salata de lamaie. Dar la Galati tot as veni :)
KUKI, unde scrie ce trebuie sa mancam? Sau ti-ai facut tu o planificare asa, orientativ?
Cu vanzatoarele ma descurc, cand ma atentioneaza ca au doar marimi mici le raspund "vreau sa cumpar cadou", le las sa-mi arate cate zece fuste si zece bluze si plec fara sa cumpar nimic :)
pisi-pis, ma ocup chiar azi de facut album foto, ramane sa ma hotarasc unde :)
Nu certati copiii cand viseaza!
micutza spune:
Oaaaaaau Gabi! Felicitari pentru cele 20 de kg de care ai scapat. Cum ai reusit? Presupun cu multa multa vointa. In cat timp??
As vrea sa va rog.. pe cele care faceti cura de slabire.. trimiteti-mi ceva meniuri clare (mic dejun, pranz, cina) ca io nu stiu sa le combin.
pupici, micutza
craciunitza spune:
micutza, cred ca le combini dupa cum doresti, dupa cum poftesti.
KUKI spune:
Nici eu nu ma pricep sa le combin, dar fac si eu ce ma taie capul. Si ca sa-mi fie mai usor, imi notez in agenda tot ce mananc cu punctajul aferent si eventual meniul pe urmatoarele 2-3 zile, macar cu aproximatie ca sa stiu ce sa cumpar.
Mi se pare mai greu sa improvizez ceva in fiecare zi cand ajung acasa. Incerc sa nu gatesc foarte diferit pentru mine si pentru Cris. De exemplu lui ii fac gratar din ceafa de porc si mie piept de pui, sau lui ii pun unt la cartofii natur si mie nu, el are ulei in salata eu nu...cam asa.
Nu mai cumpar decat produse cat de cat dietetice. Si cand mor de pofta de ceva dulce iau bombonele Solano fara zahar 3 buc au 0.5 puncte. Fac tot posibilul, trebuie sa reusesc.
Si e bine, astazi sunt imbracata cu o fusta pe care nu credeam sa o mai imbrac in vara asta. Acum o saptamana, doua nici vorba sa ma incapa
craciunitza spune:
Copiii mei pleaca saptamana asta si ne revedem la toamna, prin urmare am unda verde la ne-facut mancare. Pe Mihai il aranjez mult mai simplu, cu catering.
KUKI, asta este marea problema a curelor de slabire, ca ajungi acasa obosita si nu ai nimic dietetic de mancare, secretul este sa te gandesti mereu ce mananci maine, nu ce mananci azi. Solano eu mananc cate o cutie intreaga :)))
lu.more spune:
Bne ai venit printre noi, Micutza!
Daca-mi dai si-o data e nastere, te pun si in listuta de pe prima pagina.
La cine sa trimit o adresa email pentru dieta aia? Sa zicem ca nu-i pentru mine, sau nu pentru acum, dar daca sunteti toate incantate, ma gandesc ca nu strica la casa omului, s-o am la nevoie. Merge si la barbati? Ca am niste ganduri legate de sotul meu. Vreau sa-i fac o surpriza in august, cand vom ramane singuri. Numai supe o sa-i fac, din alea cu verdeata multa.
Deci? la cine dau mailu' sa-mi trimita dieta?
Fetili, e prima zi in care scriu cu ochelarii pe nas. Da, da, de azi am ochelari "de odihna". Problema e ca atunci cand cobor privirea de pe ecran pe tastatura, vad pe sub ei, ca-s mici (de dimensiuni mici). M-oi obisnui eu...
Si mai spunea cineva ceva de schimbarea de profesie.
Eu nu vreau sa mi-o schimb, vreau sa revin la ea (ca mi-am schimbat-o la venirea in Franta). Drept pentru care sunt in plin proces de facut hartii, ce stres! Si-apoi, trei hopuri mari de trecut : sa-mi accepte dosarul de finantare (nu pot sa ma finantez singura, e prea scump pentru posibilitaitle mele). Al doilea hop : testul preliminar in septembrie. Hopul al treilea : examenul final la anul. Tremur de pe acum...
Va doresc o zi minunata!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
KUKI spune:
Lu, poti sa-mi dai mie un PM cu adresa de mail. Ai noroc, ceea ce mi-a trimis Carmi e in franceza.
Cat despre schimbare...eu as schimba tot. Si oras si meserie...simt ca ma sufoc si in orasul asta mic si fara orizont si in meseria pe care o am si care imi limiteaza posibilitatile.
Dar mi-am facut norma de schimbari pe anul in curs, nu stiu cata energie mai am pentru inca o schimbare. Acum parca nu vreau decat un strop de liniste.
Asadar, Lu, mult succes in ceea ce vrei sa faci. Sunt convinsa ca ai sa reusesti.
Carmi spune:
Micutza, bine ai venit !
Eu am o problema, oricat as slabi, nu scap de burta cea naspa, mai ales dupa cezariana...of, of. De sport nu am nici un fel de chef.
Acu ´googleiesc´ dupa costume de baie cu efect ´fata burta´...sau nu stiu cum sa traduc, intelegeti voi...
Na, ca mi s-a sculat infantu´si vrea socializare.
Pe curand,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
micutza spune:
lu.more... data nasterii - 15.04....vad ca anul nu e pus la nimeni...
kuki....asta e problema si la mine.. ca am de hranit 1 bucata copil + 1 bucata sotz.. si nu prea stiu sa improvizez.Incerc sa mananc cat mai multe salate.. acum 3 ani am mai facut o cura de verdetzuri.. si a mers.. dar m-am lasat de fumat de 2 ani si de atunci am pus pe mine o groaza de kg (cele pe care le-am dat jos atunci+altele)
pupici, micutza
Roxane spune:
Fetelor, dragutelor, chiar daca nu-s asa activa la tasturat pe-aici va tot citesc..nimic nu-mi scapa!
Am nevoie de voi..apriga fumatoare de 20 ani de azi am hotarat sa ma las..asa mi-a venit azi dimineata si..n-am fumat nici una pana acu (si ieri am "bagat" vreo 25 bucati)..va roooog, am nevoie de sustinerea voastra...ca vreau sa nu mai bag in gura iarba aia.
Va pupez si spor la curele alea de slabire