40 cu + sau - (cap.12)
Raspunsuri - Pagina 24
noemi marian spune:
Liliana,s-a facut,dar sa stii ca va iau la puncte pe toti!
M-am nascut cu 980gr,am stat in incubator 3 zile pt ca 'trebuia'.
Dr care-a asistat-o pe mama la nastere a zis ca-n viata lui n-a vazut copil care sa vrea sa se nasca cu asa viteza.Mama a fost acuzata ca a facut tot felul de manevre sa scape de mine pt ca eram din si de aceea m-am nascut la 7 luni.Nik mai adevarat!Am facut sapaturi si nici vorba.Pur si simplu a fost un exercitiu de vointa din partea mea.Dar graba asta m-a costat,pt ca am pb cu ochii de-atunci.
Pupici la fetele tinere,Nomi
Danna_36 spune:
Mama, da' eficient e butonul asta "ESC"...Numai ce l-am atins un picut din greseala cand intindeam mana sa apuc ceva, ca mi-a si disparut bunatate de mesaj...
Tocmai va spuneam ca inca plang dupa aspiratorul pe care mi l-a suflat Noemi...M-as oferi pt babysitting, da lipseste "obiectul muncii", asa ca ma opresc la gradinarit. Problema e: am unde? ca nu mai retin...Daca nu, nu-i nik, aduc eu cateva seminte de leustean, telina, marar si patrunjel, cumparam cateva jardiniere si gata gradina...(O prietena care s-a stabilit in Cipru chiar asa a facut, ca pe acolo nu se cunoaste leusteanul...) Ideea e ca vin si eu cu voi, macar la Chicago, ca la Bucuresti nu pot
Cat priveste sotul amator de shopping, cred ca al meu e cel mai cel... Mie nu imi place sa fac cumparaturi...acum mai scap, ca nu are Iasul prea multe supermarketuri, dar cat am locuit in Bucuresti ma plimba obligatoriu, macar odata la 2-3 zile...In loc sa mergem in parc ne ducea in Carrefour, in Cora, si in tot neamul lor... Si asta cu copiii dupa noi, care copii dormeau in cos, cea mica sus in cosuletul pt bebei, cea mare in cosul propriuzis...Sarcina mea era sa plimb respectivul cos, a lui sa inspecteze marfa, preturile, ofertele si sa faca cumparaturile...nu misca nik in supermarketuri fara stirea lui...Iar daca chiar se intampla sa am altceva de facut si sa nu pot merge, se ducea singur...Ce ziceti de asta? Si piata ii place la nebunie, dar acolo chiar ca merge mereu singur, mie nu imi place deloc...
Noemi, puternica si hotarata de mica, bravo tie!
V-am citit, dar nu am cum sa va raspund la fiecare asa ca you
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
polux spune:
Danule mama, nu plange ca am treaba si cu tine...si nu lipseste obiectul muncii, ca vine cat de curand acasa. Daca sarbatorile de iarna se pot numi curand.Dar lasa ca daca tot te oferi sa ai grija de plozi, le spunem fetelor sa-si aduca si odraslele, am si play ground aproape...si poate mi-o aduci si pe a mea acasa.
De gradinarit...nu prea ai unde, numai in parcul din fata blocului (vorba vine in fata)...sau eventual pe bloc.Sera fac, special ptr matale. Si in privinta sotului...nici al meu nu e departe de al tau.Mai pune in balanta si ca plecam la 20 km de casa(acolo sunt mall-uri mai ieftine), pe -20 de gdare, cu schimbat autobuz si tren...si cu copil de cateva luni...pana la un an.Asa ca stiu cum este, doar ca eu nu am doi copii, numai unul.
Nomi asa este ne-ai luat la greutate...dar cum iubita ai stat doar 3 zile in incubator, caci eu am stat o luna, parca(sau mai mult).Bine nu numai la incubator, vorbesc cat am stat in spital.Si maica-mea avea saraca lapte cat ptr 2, iar eu nu stiam nici sa sug, asa ca a alaptat o alta fetita a unei colege de a ei.Caci mamica ei nu avea lapte...si uite asa am eu o surioara de lapte.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Mik spune:
Buna seara, fetelor !
M-am intors. La coafor mi-a facut suvite si mi-au scurtat nitel parul. Nu pot sa-mi fac poze ca-s urita de la natura si am facut o multime de bube de la febra. asa ca nu-s fotogenica. M-am dus cu Marghiolitza dupa mine la coafor si s-a ales si demoazela mea cu un tuns si lac stralucitor in par (ea e fotogenica, va pun poze). In timpul asta sotul era cu baietii la cumparaturi. Cind era sa plecam din salonul de coafura, spune fiica-mea in gura mare : acum ne ducem la oras si a izbucnit lumea in ris; eu am scuzat-o spunind ca noi venim de la tara (ceea ce e foarte adevarat).
Apoi am cumparat haine de vara pentru mine insamani, dar cu toti copiii si cu sotzul dupa mine. Asa ca a fost rapid rau : intrat in pravalie, uitat, ales, probat, platit. 2 pravalii numai. Sa va mai spun ca mi-au cazut ochii pe niste pantofei de vara faini si fara toc pe care i-am luat si am descoperit fericita acasa ca erau 'Made in Romania'. Mi-a facut mare placere sa vad asta.
Simona, ce copii frumosi ai ! Sa-ti traiasca ! Baietelul are ochi mai si expresivi. De ce nu mai are bucle ?
Dana si Liliana, si al meu e mare amator de cumparaturi. De altfel el face cumparaturile saptaminale pentru casa, dar nu-i place sa se duca in pravaliile mici si nici la piata. E un timid.
Nomi, idem si eu : 3 zile la incubator, da' asta pentru ca luasem in primele zile de viata o porcarie de microb si ma bolnavisem rau. Ajunsesem "ca o rima" (la nastere eram lunguta si slaba, cu boala pierdusem aproape un kg).
Mik.
nematics spune:
mey, adevarata sezatoare aici!
va povestesc eu ca Lulu cred ca a ostenit cu trei pustoaice, una bucata sotz si una bucata nematics azi pe cap! da tot pe scurt ca eu tot cu clavirul francez (adek tastatura belea) maz chinui
asadar vazut placut petrecut azi minunat impreuna pe pietroaiele de pe tzarmul Nisei, cunoscut fetele - adorabile! Lu ashishderea si son mari aussi
Noemi eu pe 20 dim la 6 trecute fix o shterg ashe ca e pe 16 ori pe 17 ori pe 18 ori nu se stie cind (emoticon cu plinsu ca sa mor io daca mie imi iese paranteza patrata - Lu am facut shift plus alt plus 5 si mi-a iesit acolada in loc)
va pup
nema
Danna_36 spune:
Ei bine, nu credeam sa mai fie soti iubitori de mers la cumparaturi ca al meu, dar se pare ca mai sunt, bravo lor...
Ieri am umblat bezmetica sa caut un topogan. N-am gasit decat in Metro, dar mici si scumpe. Mi-a propus cineva sa imi cumpere din Germania, ca tot da o fuga pana acolo, dar nu stiu daca merita.
Ma puteti ajuta cu niste preturi informative, fie autohtone fie din afara? Cat costa pe la voiun topogan mediu, pt copii pana pe la 10 ani, din plastic, bun de folosit si in ext si in interior, eventual si demontabil (vreau cam multe, nu-i asa?)...
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
KUKI spune:
'naziua
Mai, dar ce v-ati adunat !! Incep sa ma simt vinovata ca m-am nascut la 9 luni, galbena de grasa de pe-atunci(3.600) si n-am stat nici o clipa la incubator. Ma simt asa...de parca n-as fi in randul lumii
Azi fiind prima mea zi libera si fara treburi in casa mea cea relativ noua, imi propusesem sa ma rasfat si sa dorm pana tarziu.
Credeti ca se poate ? Noooo.... Pe la 5 dimineata unde nu incepe un concert de latraturi de am crezut ca toti maidanezii din oras s-au adunat fix sub geamul meu. Daca aveam o pusca, zau ca nu mai raspundeam de faptele mele, eu care de altfel sunt mare iubitoare si poseseoare de catel. Asa ca...s-a dus rasfatul meu de duminica.
Acu' ma rasfat cu niste nurofen si a naibii durere de cap nici ca vrea sa cedeze
Mik, cum poti sa zici ca esti urata, mey ?? Si pozele cu Marghiolita cu parul stralucitor, unde sunt, ca nu le vaz?
Sunt usor invidioasa pe Lulu si Iuliana ca s-au vazut, placut si petrecut frumos impreuna. Vreau si euuu...mai e mult pana plecam la Chicago?
Craciunitza cred ca se hodineste dupa dantuiala de la nunta. Craciunitzoooo, treci incoace si povesteste-ne cum a fost.
lu.more spune:
Ca sa recapitulez :
La plaja fu frumos, Iuliana e o fata deosebita, dar nu va spun nici o noutate.
Si eu sunt nascuta la 9 luni, trebuie sa ma simt vinovata?
KUKI, odihneste-te dupa amiaza (cu doape in urechi). Ia inca un nurofen si gandeste-te la ceva frumos (gen Chicago & Comp.)
Dana, imi fac timp sa ma uit dupa topogan.
Nematics, mai Nematics:
Are prietena ta tasta Alt Gr? Cu Alt Gr + 5 rezulta [
Cu Alt Gr + tasta din dreapta lui 0 rezulta ]
Daca nu se exista Alg Gr, Trebuie sa faci Ctrl + Alt + 5 => [
Deci nu Ctrl + Shift, de unde-ai scos-o pe asta?
Hai, la treaba!
Daca nu, nu-i bai, ca de maine treci la tastatura "normala" (ocazie cu care aflu ca francezii sunt singurii care folosesc tastaura AZERT c-asa sunt ei mai bengosi. Asa o fi.
Daca nu, de ce nu pui emoticoanele din lista pusa la dispozitie cu atata bunavointa de administratorii acestui forum? Ca nu pricep.
Plec, ca ma trag copiii de poale.
Si o sa va pun o poza frumoasa de ieri : Carla
Pa
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
parpalak spune:
Fetele, eu v-am raspuns la toate in gind, sper ca aveati cocotata antena de telepatie sus la locul ei. Daca nu, nu-i bai, ca mai gindesc odata (daca nu uit).
M-am lamurit cu magaoaia. Is eu inainte de cafeaua de dimineata (si chiar si dupa!). Sau cintarul. Ca si eu parca am mai auzit in copilarie vreun magnetofon ceva caruia e se zicea magaoaie. Si cum cintarul e ala care cinta, clar.
ciuss, ma bat si pe mine ginduri de schimbat directia in cariera, dar n-am ajuns la nici o concluzie cu directia. Nu-i vorba, ma mai bat si doruri de Nepal si India, ca pe Noemi, dar nici in directia asta n-am facut nimic concret. Mi-e sa nu ma dezumflu foarte tare cind oi fi fata-n fata cu reactiunea, in special de cind am dat ochi cu fenomeu offshoring. Asa ca nu stiu cu ce coarda rezoneaza, da' nu cu experienta de viata, care momentan imi zice ca India-i plina de programatori care iau joburile alora de pe continentu asta.
Io la Chicago pot sa contribui cu ce mai e nevoie. Sau, daca va organizati cum trebe, atunci ma angajez sa pun bete-n roate si sa-ncurc treaba. Daca-mi iese, fac un curs de management si ma fac sefa, ca inseamna ca am talent. (daca-mi iese bagatul de bete, voiam sa zic). Si bag protocoale de folosit tasta Esc. Care pe viitor nu se va mai putea folosi decit cu cerere scrisa in 3 exemplare. Si numai daca se aproba.
Mik, cu antifotogenia poti s-o lasi balta pe forumu asta, cel putin. Io's paparazzi sef, asa ca ma vad in poze din an in paste, da' m-am trezit intr-o poza de curind, si-am inceput sa ma suspectez nu de personalitati multiple ci de corpuri multiple. Si n-am auzit decit complimente. Asa ca nu m-am mai nacajit ca m-am facut ca o vaca, macar cu vederea stau bune, nu ca ele.. :) Ce-i drept, nici barbatu-meu nu si-a pus ochelarii cind ne-am luat.
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Carmi spune:
Danna36, uite-te www.quelle.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/Q_BrowseCatalog-Start?CategoryName=114313&Linktype=N&Bannerreference=MTL221823&p=1&refpid=kdsl1" target="_blank">aicisau www.baur.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Baur-BaurDe-Site/de_DE/-/EUR/BV_BrowseCatalog-Start sid=CssQEGJz88AQECbCGEEgMHnfkMNtwBWh8jMJhavjEtAfCt0YjhkEEq-x8cb5zg==?CategoryName=sh1008774&ls=0&firstPage=true&showGewinnspiel=false&showW3B=false" target="_blank">aici
Simona, ai copii foarte frumosi !
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video